El Ghazi droomt van EK 2016

KoenWeijland, 12-11-2014 om 11:47, 4796 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Anwar El Ghazi lijkt een vaste waarde te zijn geworden in de selectie van Jong Oranje en droomt zelfs hardop over het EK met het grote Oranje. Waar velen de wisseling van de wacht - Adrie Koster vertrok als bondscoach - bij Jong Oranje niet overleefden, werd de Ajacied opnieuw geselecteerd. 

Waar Koster hem liet debuteren, is El Ghazi ook in de selectie van Remy Reijnierse van de partij. Omdat het ook bij Ajax goed gaat, hoopt de buitenspeler stiekem in beeld te zijn bij het grote Nederlands Elftal, dat zich probeert te plaatsen voor het EK in Frankrijk van 2016. 'Natuurlijk is het EK een doel. Als je geen doelen hebt, bereik je niks. Je moet durven te dromen en graag willen, dan is alles mogelijk. Maar je moet wel realistisch zijn', aldus El Ghazi tegenover FOX Sports. 

Ook Daley Sinkgraven maakt deel uit van de selectie van Reijnierse. Het 'Ajax-target' doet het goed bij zijn club SC Heerenveen en ook hij legt tegenover de sportomroep uit dat hij zo zijn doelen heeft. 'Het ligt eraan hoe ik mezelf ontwikkel. Het is zeker weten een doel. Ik ben er gebrand op om naar het EK te gaan. Ik probeer altijd mijn best te doen bij mijn club. En hopelijk wacht Frankrijk voor me.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
3*stars*3
Mooi en logisch dat hij ervan droomt maar ik vind dat Ajax hem ff uit media moet halen want dit hebben we laatste jaren vaak gezien met; Klaassen Veltman, Kishna, Denswil en vooral Fischer.
DIe gasten stonden dagelijks in media na hun topfase en toen het minder ging, werden ze vaak belachelijk gemaakt door media en zeker door de fans.

Ajax zou er goed aan doen om Anwar ff uit spotlight te halen...
0 0
Mokum_32
Helemaal mee eens samen met robben ! Kan depay bankje
0 0
Beretta
Hij heeft al een hoger niveau gehaald dan bijv. Narsingh ooit heeft gedaan. Zaak is om zijn gemiddelde langzaam op te krikken, constanter worden dus, en blijven oefenen om ook in een kleine ruimte belangrijk te zijn. Mentaal zit het sowieso meer dan goed met El Ghazi, hij is ambitieus, leergierig, zelfverzekerd maar ook zelfkritisch en realistisch.

Hij lijkt iig (ook) de goede en bewonderenswaardige dingen van C. Ronaldo te waarderen en te willen emuleen, als hij die werkethiek en drang om de beste te zijn zijn hele carriere blijft volhouden gaat hij het heel ver schoppen.
0 0
gi0vanni
Dan maar over 3 jaar aan Real verkopen voor 95 mlj.
0 0
bramski
Tuurlijk als hij zichzelf zo blijft ontwikkelen dan is hij over anderhalf jaar zeker van de partij in Frankrijk lens promes narsing pas op ANWAR komt eraan..!!
0 0
afca patrick
Mooie doelstelling. Als hij zo doorgaat ook gewoon realistisch. Hij is geen rechtsbuiten die alleen maar buitenom kan zoals Narsingh. El Ghazi is veel completer imo. Maar moet nog wel wat volwassener worden.
0 0
Misc1990
Ik verwacht dat als hij zo doorgaat zeker op de plek van Lens, Narsingh of Promes kan komen! Hij zou egt wel als wisselspeler mee kunnen!
0 0
ibrahendriks
Een van onze kroonjuwelen.
0 0
mistermiyagi
I hope it so Anwar!
0 0