Meleg: 'Heb veel respect voor Ajax'

KoenWeijland, 06-11-2014 om 20:01, 8192 views, SC Cambuur |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dejan Meleg kijkt op de officiële clubwebsite van SC Cambuur uit naar het treffen met Ajax. In Amsterdam staat de buitenspeler onder contract, maar momenteel komt hij op huurbasis uit voor de geel-blauwen uit de Friese hoofdstad Leeuwarden.

De Serviër verwacht dat zijn huidige ploeg kans maakt tegen de landskampioen. 'We spelen thuis, dus dat zegt genoeg. Als we spelen zoals we altijd doen, dan denk ik zeker dat we deze wedstrijd kunnen winnen. Maar uiteraard heb ik veel respect voor Ajax.' Ook voor de Friese club heeft Meleg warme gevoelens. 'SC Cambuur is een echte familieclub, waar iedereen erg zijn best heeft gedaan om me snel thuis te laten voelen. En ik moet zeggen dat dat gelukt is, heb het goed naar mijn zin hier. Ook voetballend gezien zijn we als team goed bezig. We staan niet voor niks op de vijfde plek.'

Waar Lesy de Sa en Mickey van der Hart beiden niet in actie kwamen voor Go Ahead Eagles in de wedstrijd tegen Ajax van twee weken terug, liggen speelminuten voor Meleg wel in het verschiet. 'Van alle wedstrijden dit seizoen is deze samen met de derby tegen Heerenveen het meest speciaal voor mij. Natuurlijk is het raar om tegen de club te spelen die me een contract en een kans in Nederland heeft gegeven, maar dat hoort er nou eenmaal bij op dit niveau. Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Nummer12
Zouden we nog kans hebben op van Ginkel ?
0 0
VFischer
Moet je zelf niet meer willen. Klaassen, Andersen dalijk de A1 lichting. Voor Van Ginkel is het nu te laat.
0 0
Mokum_32
Toch wel mooi om te zien dat die zich zelf keihard overschat heeft. lekker het bankie warm houden he marco. Waarschijnlijk hebben ze je alleen maar genomen.om je naam. Succes volgend jaar bij een engelse laag vlieger
0 0
ST
Eens
0 0
PietBon
Ik wil niet veel zeggen hoor maar ik zie Ons Aller Ajax zo maar verliezen hoor in Leeuwarden. Die wisselvalligheid zit er nog steeds in.
0 0
luciano24
Denk toch dat de meeste met mij hele hoge verwachtingen van Meleg hebben vanwege die hele lange zaak die er aan vooraf ging? Ben toch wel benieuwd of hij dit waar weet te maken..
0 0
Melvin01
Ik ben benieuwd of Meleg het gaat redden bij ajax. Ik zie in Muric meer potentie. Mede door zijn snelheid en passeerbewegingen. Meleg heeft wel een mooi linker schot.
0 0
HeinJan
Die jongen wordt overal waar hij speelt op de flanken neergezet, ik geloof dat hij daar ook z'n hele leven heeft gespeeld. Echter is hij in mijn ogen veel meer een speler voor in de as. Goede techniek, sterk, goed schot en een redelijke actie. Wat dat betreft kan je hem ook niet echt te vergelijken met Muric, in mijn ogen. Hij lijkt veel meer op Schone.
0 0
RH1900
Speelde vroeger in de jeugd AM als ik het goed heb. Maar dan echt als luie nummer 10, mist loopvermogen. Scheen een gigantisch talent te zijn, maar gaat het niet redden bij Ajax verwacht ik, de concurrentie is ook moordend.
0 0
Godenzoon24
Exact! Denk dat hij in alles net niet is om op een positie bij dit Ajax een meerwaarde te zijn.
0 0
Rayno95
Zou Meleg een goeie back-up kunnen zijn voor Andersen of Klaassen?
Mist idd de snelheid voor een buitenspeler en heeft volgens mij ook niet de beste dribbel, werd in jong Ajax wel is in de spits gezet
0 0