'Truc' was resultaat van weddenschap

KoenWeijland, 29-10-2014 om 08:06, 4275 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De opmerkelijke knieën-truc die SV Urk-speler Klaas Kramer dinsdagavond uit de hoge hoed toverde, was het gevolg van een op het werk afgesloten weddenschap. Tegenover FOX Sports bevestigde de speler van de amateurploeg dat hij het niet kon laten de deal na te komen. 

Kramer kreeg de bal vlak voor rust bij een stand van 3-0 in het voordeel van Ajax. In plaats van dat hij direct doorspeelde, toucheerde hij de bal eerst even met zijn knieën. Het opmerkelijke moment was, zoals al werd vermoed, het resultaat van een weddenschap. 'Op het werk ging het de hele tijd over Ajax, het ging nergens anders over', begint de amateurvoetballer zijn verhaal tegenover FOX Sports. 

'Ik had op een gegeven moment een balletje dat ik in de prullenbak moest gooien. Ik moest die truc doen als ik raak zou werpen. Dat gebeurde. Ik ben een man van mijn woord en dus moest ik de truc wel doen', verklaart hij. De trainer van SV Urk was beduidend minder blij dat Kramer zich op die manier liet gelden. 'Hij was er niet blij mee. Deze wedstrijd is een serieuze zaak', probeert de speler het nog goed te praten. 

Bekijk de beelden van de opmerkelijke truc hieronder

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AJAX1996
belchinezen
0 0
DannTheDon020
Waarom zou die trainer zo moeilijk doen? Je weet toch dat je niet wint van Ajax en wat is ie ermee verloren? Niks want hij hield de bal gewoon in de ploeg wat een zeikcoach :p
0 0
Gregoboy
voetbal is plezier maken toch. daarom erg humoristisch om dat te zien :)
0 0
Sterretje73
Prachtig ! Mooie kerel ! Die heeft heel wat biertjes verdient denk ik =-p
0 0
JPC40
die heeft een kratje bier gewonnen met de weddenschap ahahahha
0 0
xAndyx
Ach ja, waarom ook niet :)
0 0
Jowen
hehe lachen toch :)
0 0