Ajax-talenten bij Vierlandentoernooi U17

BvdPloeg, 12-09-2014 om 08:32, 5243 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De interlandperiode zit erop, alle talenten en eerste elftal-spelers zijn terug bij hun club, maar voor Oranje onder 17 jaar begint het spelen voor eigen land pas net. De ploeg van coach Maarten Stekelenburg speelt in Duitsland het Vierlandentoernooi met vrijdagavond de tweede van de drie wedstrijden. 

Woensdag werd de eerste wedstrijd met 3-3 gelijk gespeelde tegen gastland Duitsland. De Ajax-inbreng kwam van Carel Eiting (Ajax A1), die in de basis begon en na twee minuten al een strafschop benutte. Duitsland nam nog voor de rust een 1-2 voorsprong, maar een eigen doelpunt zorgde toch voor een gelijke ruststand. Na de thee was het oud-Ajacied Javairo Dilrosun (inmiddels Manchester City) met de 2-3 en Duitsland zou Duitsland niet zijn als daar in de laatste minuut nog een gelijkmaker tegenover werd gesteld. 

Vrijdagavond staat de tweede wedstrijd op het programma, tegen Israël U17. De verwachting is dat Stekelenburg kiest voor een nieuw elftal en dus is er hoop voor andere Ajacieden. Doelman Jeffrey de Lange hoopt op speeltijd en verder zitten Darren Sidoel, Mees de Wit (foto) en Deyovaiso Zeefuik bij de selectie van 22 namen. Timothy Fosu-Mensah en zeer recent Mink Peeters vertegenwoordigen met Dilrosun het drietal oud-Ajacieden, al is dat voor Peeters nog niet helemaal zeker. (foto: Black Bath Towel Photographers)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RuudRuud
Ik vind de keuzes van de KNVB met regelmaat best opvallend. Ik vind Carel Eiting te licht voor het grote werk, maar zit wel weer gewoon bij de nationale selectie. Hetzelfde geldt voor Pelle Clement, die om de haverklap bij Oranje zit. Hij zit nota bene in de A2
0 0
mistermiyagi
Goed dat stekelenburg kiest voor meerdere talenten.
Iedereen een kans geven, Iedereen het moraal hoog laten houden om in de toekomst mee te mogen met u19, u21 en hopelijk het Nederlands elftal.

Op deze leeftijd kan je iets zeggen maar de 1 is een vroegbloeier en de ander een laat bloeier.

De Kluiverts of de van Nistelrooys
0 0
FlyingDutchMan
Peeters, Dilrosun en Mensah staan nu op het lijstje ;-)
0 0
jeugdgaatvoor
Scout je daar kapot Marc. Je kan het doe eens wat.
0 0
guusram
Want Marc is scout?....
0 0
jeugdgaatvoor
Wat doet ie met Sana dan.
0 0
trodat4030
Die werd getipt door Petterson en gescout door John Steen Olsen. Overmars heeft hem slechts aan de club verbonden dmv een contract.
0 0
suske
Gewoon domme reactie. Marc doet niet anders!!
0 0
SNTR
HAHAHAHAHAHAHAHA dat is te zien. kijk de scouts van Dortmund basel Salzburg etc. en wie scouten wij? ziemling
0 0