'Van Ajax naar Feyenoord blijft apart'

KoenWeijland, 11-09-2014 om 16:40, 8900 views, Voetbal International |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Kostas Lamprou is verbaasd over de gang van zaken bij Feyenoord. De doelman, die vanaf dit jaar onder contract staat bij promovendus Willem II, zag de transfer van oud-Ajacied Kenneth Vermeer naar de Kuip totaal niet aankomen. 

Al voordat de transfer van Vermeer ook maar als gerucht de wereld in was geholpen, was Lamprou al lang en breed vertrokken bij Feyenoord. De kleine keeper moest bij de Rotterdamse club Erwin Mulder en Warner Hahn voor zich dulden, waardoor een vertrek zijn enige optie was. Aanstaande zaterdag gaat de sluitpost met zijn Tilburgse werkgever op bezoek bij zijn oude club, waarover hij tegenover Voetbal International nog wel wat kwijt wil. 

Dat de nummer twee van de Eredivisie van vorig seizoen Vermeer nog binnenhaalde, zag ook de Griek niet aankomen. 'Het is verrassend, ook omdat Erwin (Mulder, red.) al jaren de eerste keeper van Feyenoord is. Natuurlijk heeft hij mindere periodes gehad, maar dat heeft iedereen. Ik had dit in elk geval totaal niet verwacht. Van Ajax naar Feyenoord verhuizen blijft apart', weet Lamprou. Vermeer kan in de wedstrijd tegen WIllem II zijn officiële debuut maken voor zijn nieuwe club. Met Ajax won de Kleine Menzo vier landskampioenschappen. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ibrahendriks
Die komt letterlijk en figuurlijk te kort.
0 0
brullie
Niet het 1 of ander, Depay had er van mij wel bij gemogen bij ons, en ja hij zit in 040 maar toch. Overstappen van ons naar 010 of andersom kon vroeger niet maar tegenwoordig? Ik vindt dat al dat gezeik dat dit onmogelijk is achterhaald. Laat Vermeer lekker gaan en naar 010 doet zeer maar dat is juist de bedoeling van Vermeer. Hij laat Ajax weten hierdoor dat hij ongelofelijk gekwetst was toen hij 1e keeper af was. Wij ook heel erg in hem. Als er bij 010 een speler rond loopt die echt iets zou toevoegen bij ons en die jongen zou het fantastisch vinden om voor Ajax te voetballen?....ik zeg kom maar spelen dan. Dat is mijn mening.
0 0
3*stars*3
In 010 ben je een ''K-jood'' en weet ik veel wat nog meer maar zodra ze een afvaller van Ajax kunnen nemen, doen ze dat vliegensvlug en dat zagen we al bij Charisteas en nu weer.
Toch om te gieren dat (met alle respect) de afvaller van Ajax, de nr1 voor die kakkerlakken is...
0 0
FlyDutchman
"Met alle respect"....het zinnetje dat meestal gevolgd wordt door een respectloze opmerking, haha..
Deze "afvaller" van Ajax vind ik, na Cillessen, de beste keeper van de Eredivisie.
Hoezo is dit om te gieren?
In jouw logica zou Feyenoord dus altijd een betere keeper moeten hebben dan Ajax?!
0 0
3*stars*3
.....Wat ik om te gieren vind, is dat hun laatste jaren zo blij doen met ''beste opleiding'' maar hun eigen jeugd nu aan de kant word geschoven voor Vermeer.

Maar wel het woord K-jood en KNJB blijven gebruiken als het tegen zit.
0 0
AFCBas86
1,78 voor een keeper... Dat dit kan in de eredivisie.
0 0
ajaxmening
Voor sukkels wel ja, van topclub naar sportclub.
0 0