Warmerdam: 'Nu begint het pas echt'

JulesP, 23-07-2014 om 09:33, 9969 views, Leidsch Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Django Warmerdam was vorige week het laatste Ajax-talent dat zijn handtekening mocht zetten onder een nieuw contract. De middenvelder speelde ondertussen al mee met Ajax-1 tegen Hönnepel en Aalborg. 'Nu begint het pas echt', zegt hij dan ook in het Leidsch Dagblad.

'Het afgelopen seizoen was het seizoen van de waarheid', vertelt het talent. 'Of ik zou een contract krijgen of ik zou alsnog weggestuurd worden.' Om de spanning nog iets erger te maken, duurde het ook nog eens erg lang voordat Ajax Warmerdam een contract aanbood. In februari kreeg de linkspoot duidelijkheid van de Amsterdammers. 'Onder andere FC Dordrecht en FC Volendam toonden al interesse', geeft Warmerdam aan. 'In Volendam ben ik zelfs op gesprek geweest. Ook gewoon om dat eens te ervaren. Maar toen de aanbieding van Ajax kwam, heb ik niet getwijfeld. Als je meer dan tien jaar Ajax op je CV hebt staan, kom je altijd wel ergens aan de bak. Maar voorlopig zet ik in op de top.'

Om aan de top te komen zal Warmerdam zich aankomend seizoen in Jong Ajax in de picture moeten spelen. 'Daar ook ligt mijn doel voor dit seizoen', is de 18-jarige middenvelder duidelijk. 'Zoveel mogelijk minuten maken en een vaste waarde worden bij Jong Ajax. Ik wil hier slagen.' (Foto: Black Bath Towel Photographers)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
VicBuckingham
Warmerdam zou zich geheel op de linksback moeten richten aangezien hij op die positie het meest kans heeft te slagen bij Ajax. Aanvallend is hij goed genoeg en hij heeft (vooral) in de A2 laten zien ook verdedigend wel iets te kunnen. Als hij zich vanaf nu volledig richt op de positie van linksback heeft hij genoeg tijd voordat hij contract afloopt om te leren hoe hij zich op die positie moet positioneren.
0 0
FlyingDutchMan
Aangezien na Dijks tot aan Savastano inderdaad geen linksback meer te bekennen is, zou dit geen slecht idee zijn. Hij heeft er al een paar gespeeld, alleen geen idee hoe het hem af gaat.
0 0
Lelystad1981
van wat ik gezien heb van hem lijkt het me best een leuke voetballer.de toekomst zal het leren
0 0
FlyingDutchMan
Gaat lastig voor hem worden, maar tekenend is hoe graag ie wil!
0 0