Online gokmarkt in 2015 open

SamVR, 11-07-2014 om 16:37, 11400 views, NRC |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De online gokmarkt gaat per januari 2015 open in Nederland, zo meldt het NRC. De ministerraad heeft vrijdagmiddag ingestemd met het plan van staatssecretaris Fred Teeven van Veiligheid en Justitie om het kansspelbeleid te hervormen.

Voor Ajax is dit interessant nieuws. De Amsterdamse club moet per 1 januari 2015 een nieuwe hoofdsponsor hebben en sprak reeds met diverse gokkantoren. Eerder hoopte directeur marketing Edwin van der Sar het telecomconcern Huawei als hoofdsponsor te binden, maar het Chinese bedrijf ging uiteindelijk voor een technische samenwerking.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Robinjo1988
Bwin !
0 0
eros
Slimme zet om een half jaartje te verlengen (in samenspraak) met AEGON.
0 0
trodat4030
Ja maar Aegon trok zich eigenlijk een jaar eerder terug dan verwacht, dus die geste vind ik zeer te billijken van Aegon uit..
0 0
wdka
Moet nog door de eerste en tweede kamer toch ?
0 0
BigDaddy84
Als de ministerraad ingestemd heeft, is de kans gigantisch groot dat het door de eerste en tweede kamer heen komt.
0 0
insectenverdelg
Heren wordt t unibet of Bwin. Hier inzetten graag. )
0 0
Wesl
Bwin zou een erg mooie sponsor zijn!

Al ben ik zn sentimenteel iemand die ABN-AMRO nog altijd het mooist vind staan...
0 0
insectenverdelg
ABN Amro? TDK man. :)
0 0
ajaxmening
Ja ook cool al verbaasde mij het dat Sony weer groot aanwezig is tijdens het WK, zou ook een prima potentiële sponsor kunnen zijn.
0 0
020Ajacied020
Bwin beste denk, zie niet graag TOTO of UNIBET erop staan.. Want BWIN BLIJFT Winnen in nederland. En dat doet ajax met de schalen.
0 0
theflyingdutchm
Wat houdt dit nu precies in? Ik hoor de meeste wilde verhalen van tijd tot tijd over wetkantoren langs het stadium etc dat dit tientallen miljoenen binnen brengt voor de club middels de sponsor, maar weet iemand nou wat hier precies van waar is.
0 0
Lewis Hamilton
Gokkantoren verbinden zich graag aan voetbalclubs. Ben jij fan van Ajax en wil jij inzetten op een overwinning? Ga dan naar Bwin.com blabla, je kent het wel. Het is de ideale combinatie voor een gokkantoor.
0 0
ajaxmening
Zal me kapper eens bellen in de stad daar kun je ook inzetten, wie weet................
0 0
BigDaddy84
Dit bericht betekent simpelweg dat de online gokmarkt open gaat en dat merken als Unibet en Bwin nu ook clubs mogen gaan sponsoren. Iets wat hiervoor in Nederland absoluut verboden was. En daar zit veel geld, dus mogelijk is dat voor Ajax interessant.

Edit: Plus natuurlijk wat Lewis Hamilton hierboven zegt. Ook voor wedkantoren is het interessant. Daarom stoppen ze er graag geld in.
0 0
insectenverdelg
Als latste punt is het natuurlijk toevallig dat dit besluit verwacht werd, en Ajax met een half jaar met Aegon verlengt. T is allemaal zo mooi dat t bijna geen toeval meer kan zijn...
0 0
BigDaddy84
Dat zou je inderdaad wel zeggen. Het zorgt er met zekerheid voor dat de concurrentie voor de plek op het shirt groter wordt en de prijs daarvoor dus hoog kan blijven.
0 0
insectenverdelg
da's allang rond gok ik. :) alleen kunnen ze t nog nog niet naar buiten brengen.
0 0
insectenverdelg
da's allang rond gok ik. :) alleen kunnen ze t nog nog niet naar buiten brengen.
0 0
BigDaddy84
Dat kan zomaar. Maar ik doe niet mee aan speculeren. Ben ik te nuchter voor. Eerst zien, dan geloven.
0 0
IboAFCA
bwin zou een mooie sponsor zijn.
0 0