Wolfsburg heeft terugkoopoptie voor Klich

BvdPloeg, 25-10-2013 om 07:57, 11896 views, Stentor |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

CONCURRENTIE - Mateusz Klich staat volgens VI in de belangstelling van Ajax en PSV, maar als de topclubs de Pool willen binnenhalen, dan zal ook afgerekend moeten worden met VFL Wolfsburg. De Duitse club verkocht Klich aan PEC Zwolle, maar bedong wel een terugkoopclausule. Technisch directeur van PEC Zwolle, Gerard Nijkamp, zegt dat in gesprek met De Stentor. 'Het is hier nog rustig. Als er clubs komen, zeggen wij bovendien dat we deze groep bij elkaar willen houden.' Of Wolfsburg deze zomer of winter gebruik gaat maken van de optie, dat is afwachten. Klich is in ieder geval de revelatie in Zwolle dit seizoen. Afgelopen weekend gaf hij nog vier assists in één duel.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
eros
Een beetje impuls op het middenveld zou niet verkeerd zijn.

Poulsen/Ayoub/Blind

Duarte/Serreo - de Jong/Klaassen/Ziyech
0 0
De_Realist
Met alle respect maar waar moet Klich gaan spelen? Serero blijft gewoon linkshalf spelen klaar uit, of hij moet Siem de Jong gaan vervangen maar dat ziet een groot deel van de aanhangers liever niet gebeuren.
0 0
Van Reenen
Nog een week of 4, 5 en je zal zien dar Serero een waardige opvolger is van Eriksen. Trouwens we hebben ook nog een Bazour achter de hand.
0 0
Jst
Lijkt me wel wat, sinds dat Theo weg is hebben we eigenlijk niemand meer gehad met een splijtende dieptepass.
0 0
Rayno95
*kuch* *kuch* Eriksen nu al vergeten??..,
0 0
Rinky
Eriksen staat nou niet bekend om z'n spelverplaatsingen over 30/40/50 meter, iets waar Theo wel bekend om stond.
0 0
Simon1
Laat deze speler toch links liggen... Talenten schaf je aan als ze de leeftijd van 0-20 hebben. Vanaf 21 en ouder moeten ze er gewoon al staan en moeten ze dragend zijn voor dit Ajax. Is dat niet het geval, dan is het kapitaalvernietiging.
0 0
eros
De enige speler in nederland buiten ajax die denk ik kan gaan uitgroeien tot een dragende eredivisie speler en die nu nog haalbaar is is Ziyech.
Daarnaast loopt zijn contract af a.s. zomer.

Ayoub zou ik halen als cvm. Naast Blind en Poulsen een mooie aanvulling.

Verder zou ik het bij de huidige selectie houden, een jaartje door selecteren, wachten op de aanstormende jeugd en hopen op het kampioenschap.

Misschien een buitenkansje halen, maar geen paniek aankopen.
Ola John misschien, maar wel als aankoop dan!
0 0
wendoo9
Het wordt een keer tijd dat we in kameroen gaan scouten,en daar een paar beulen en slagers gaan halen van 1.90 of meer !!!
0 0
Blankenburg
Ja ze hadden hem al op z'n 3e moeten halen ; -)
0 0