"Vertrek De Mul onzin-verhaal"

Janilee, 06-05-2007 om 11:01, 802 views, Ajaxfanz.nl |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Eerder deze week werden er op verschillende websites, waaronder ook AjaxFanz, gemeld dat Tom de Mul wil vertrekken bij Ajax. Echter ontkent zijn zaakwaarnemer en vader dit.

Tom de Mul zou willen vertrekken bij Ajax, omdat De Mul het in de kleedkamer te hard vind. Er waren tevens geruchten dat het Spaanse Sevilla interesse in de rechtsbuiten hadden.

"Weet ik niets van. En ook Ajax is daarvan niet op de hoogte", zegt de zaakwaarnemer van De Mul tegenover het Laatste Nieuws. Toch geeft hij ook toe dat er wel clubs zich hebben gemeld voor De Mul. "Ik heb al telefoontjes gekregen voor hem, ja, maar ik ga niet zeggen over welke clubs het gaat. Natuurlijk kan het voor veel clubs interessant worden als De Mul zijn contract uitdient en zonder transferom kan gaan."

De vader van De Mul verteld dat het onzin is dat De Mul de kleedkamersfeer te hard zou vinden. "Welke profspeler verlaat nu een club voor zo'n reden?"
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
joden4ever
noui ik was net zo blij dat die kabouter weg was niets nut
0 0
Thomas83
Dat is wel positief nieuws, dat er van dat harde klimaat in de kleedkamer verhaal niks klopt. Leek me al vrij sterk.
Maar feit is wel dat De Mul om een of andere reden nog altijd niet heeft verlengd. Ik vraag me af hoe dat zit. Hij ontwikkelt zich bij Ajax goed het laatste seizoen, dus alle reden om te verlengen lijkt me.

@luukafca: waar heb je Van Geel dit horen zeggen dan? Voor zover ik weet heeft hij alleen tegen het AD gezegd dat Ajax zal beslissen of ze hem deze zomer verkopen of zijn contract laten aflopen. Dat bericht suggereert al een beetje dat De Mul niet wil verlengen, maar over de reden daarvan is niks gezegd, en Van Geel zou over zoiets denk ik ook altijd op de vlakte blijven.
0 0
luukafca
Wat een onzin stuk is dit. Van Geel heb zelf toegegeven dat hij het niet wil verlengen door het harde klimaat rondom Ajax. Die zaakwaarnemer zit (zoals begrijpelijk) te zinspelen op een vertrek en ik vind het jammer dat het op deze manier is gegaan, maar hij heb gemerkt dat hij niet goed genoeg is voor Ajax 1, dus laten we aub nu is een keer een buitenspeler halen die wel kan voetballen. Dus VD Zee ik hoop dat je een goede vervanger heb, aub geen Kennedy want die is nog net goed genoeg voor Ajax 2.
0 0
geronimo
Al de drukte weer om niets.
0 0
Rosales
Tja,was al helemaal blij.En nu blijkt dat het onzin is.Weer is blij gemaakt met een dood vogeltje. :O(

Maar als het goed is gaat ie volgend seizoen meedoen met een dameselftal.
Maar of ze hem willen hebben was nog de vraag. :o)
0 0
ArenaAFaN
De Mul moet gewoon wissel staan Babel op rechts en Links Mitea
0 0
Fred
Grote opluchting dat dit niet waar is! De Mul heeft een hoop potentie en nu al een hoop kwaliteit. Ofterwijl: een echt talent! Hij is nog jong en heeft in normaal gesproken moeilijke wedstrijden (Feyenoord twee keer en PSV) laten zien het niveau al vierkant aan te kunnen. Jammer dat Kennedy waarschijnlijk komt, want dat is een goede speler erbij. Het zou zonde zijn als dit zijn ontwikkelingen in de weg zou staan.
0 0
Ajaxinhethart
Jammer
0 0
Ben
ik had al t idee dat t vorige beericht onzin was..en ze zeggen alleen dat t interessant zou zijn voor andere clubs als hij zn contract uitdient, maar de mul verlengt em gewoon en anders mag hij nu vertrekken zodat we wat geld vangen
0 0