Frank hoeft geen haarimplantatie

sv, 07-09-2013 om 12:21, 14818 views, College Tour |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het verschil tussen Frank de Boer en Ronald de Boer werd vrijdagavond wel duidelijk in de kapsels. Waar Frank al wat kale plekken begint te krijgen, zie je bij Ronald een volle bos met veel gel. Hoe kan dat? 'Ronald heeft haarimplantatie gedaan, dat vond hij mooi', legt Frank uit. 'Hij wilde dat ik dat ook zou nemen, maar daar pas ik voor. Ik vind dit goed genoeg, zeker als ik het een beetje kort houd. Maar ik moet wel zeggen, het ziet er goed uit bij hem.'

Het haar weerspiegelt het verschil in karakters. 'Ik ben wat opener, Frank is wat meer timide', concludeert Ronald de Boer. Bekijk de uitzending van Frank de Boer bij College Tour hier.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxmening
Jantje vriend kijk zelf even in de Spiegel , ja gedaan zit je haar goed prima dan gaan we nu weer over voetballen hebben.
0 0
jantjefoutloos
Vroeger ware het goede voetballers de boertjes. Niks op tegen. Nu ze niet meer voetballen goed object voor de media. Ze gedragen zich nu als voetbal professors. Vraag me af of het aan het einde van het seizoen nog zo is bij Ajax. Alles hangt in principe af van kwaliteit en niet te vergeten resultaat
0 0
jantjefoutloos
Lijkt wel een voetbal doktor met zo'n bril en beetje ongeschorenl. Dat stijve & interessante gedoe. Alleen omdat ze naam hebben. Triest !!!!!!!!
0 0
MokumInMeHart
Gewoon tondeuse erop Frankie. Stond prima! Wat een fantastische vent is het toch. Lijkt me heerlijk om hem als trainer te hebben.
0 0