Ajax en Babel praten over toekomst

Lorenzovgortel, 03-05-2013 om 14:07, 5801 views, Ajax Showtime |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Ajax en Ryan Babel gaan na het seizoen om tafel om te praten over de toekomst tussen de club en de speler. De spits is na dit seizoen weer transfervrij, maar dat is voor Ajax geen garantie om hem in Amsterdam te houden. 'Ryan heeft zichzelf afgekocht bij Hoffenheim om bij Ajax te kunnen voetballen. Dat is heel mooi. We moeten nu kijken wat de mogelijkheden zijn en willen graag weten welke alternatieven hij heeft', sprak Frank de Boer eerder al tegenover het ANP.

Op de persconferentie voegt De Boer daaraan toe: 'Babel is een goede aanwinst voor ons en nog steeds. We gaan samen kijken wat het beste is voor ons en voor Ryan. Op dit moment is het geen garantie dat hij een basisspeler is bij ons. Ik vind hem niet ideaal op rechtsbuiten, maar wel goed op links of in de spits. Maar als hij talenten in de weg staat, dan moeten we dat goed overwegen.'
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
tyzinho
Ik zou Babel volgend seizoen zeker nog graag bij Ajax willen zien. Maar ik vind dat Ajax dan voor Babel of Sigthorsson moet kiezen. Ik vind het beide basisspelers en zou het zonde vinden om 1 van hun op de bank te zien zitten.

Sigthorsson moet nu zoveel mogelijk speelminuten maken en zou dan topscorer kunnen worden. Maar Babel alleen als invaller gebruiken is ook niks. In Europese wedstrijden en in de competitie is Babel alleen al door zn fysiek een absolute meerwaarde, die als aanspeelpunt gebruikt kan worden waardoor hij het elftal beter laat speler.

Ik vind het een lastige keuze, op links is Fisher voor mij sowieso de nr1 en als 2e spits zie ik Hoesen zich wel goed ontwikkelen.
0 0
MartijnMIC
Waarom zou hij zo graag weg willen vraag ik me af, ik bedoel, hij zit al sinds zijn 12e bij Ajax, hier heeft hij alles, zijn familie, de club en de kans is groot wanneer hij fit is gewoon speelt. Ik snap spelers niet waarom je zo perse de stap naar het buitenland wil maken, maar je kan gewoon makkelijk roepen dat ze in het buitenland meer betalen, en dat is zo.
0 0
MankeNelis
Het probleem van te vroeg weg gaan is dat ze bij Liverpool verwachten dat je, voor een slordige 17 miljoen investering exl salaris, er direct staat. Staaltje beroerde scouting en opleiding bij zo'n club. Gevolg is dat Babel stil is blijven staan en nu nog steeds dezelfde fouten maakt als toen hij wegging. Kijk goed naar al die jongens die te vroeg gaan. Al die gastjes verdwijnen ergens in Europa of proberen terug te komen. Zie nu die Ebicilio die bij Twente tekent. Meestal zit er een zaakwaarnemer achter die zich blind staart op zijn deel van het tekengeld. Kan zomaar een paar miljoen zijn.
0 0
leazi
Fischer naar het middenveld,Babel Linksbuiten.
0 0
afca12
Wil dat ook wel eens zien , op de plaats van eriksen
0 0
3*stars*3
Gewoon verlengen.
Seizoen duurt lang en dit is pas het 1e seizoen van Fischer/Hoesen in Ajax1 en Sigthor heeft nog steeds niet een hele seizoen kunnen spelen...
Babel kan prima in de spits en daar speelde hij ook zijn beste wedstrijden (bijv.in Dortmund en Utrecht beker).
Als rechtsbuiten is hij gewoon beter als Derk en Lukoki.

Babel brengt;ervaring, rust, snelheid en veel power.
Als hij niet verlengt en Siem vertrekt, wie hebben we dan als spitsen?Sigthor en Hoesen, toch te weinig voor een heel seizoen met +/-50 wedstrijden...
0 0
eros
Als hij blijft,... het liefst langer dan! Op links hebben we Fischer inderdaad,... maar ik weet niet of ik siggy of hem liever in de spits zie.
In ieder geval is hij zeer bruikbaar!!
0 0
gusanito
Ik zou het simpelweg onverstandig vinden als hij nu weer naar het buitenland gaat. Waarom niet lekker in Amsterdam blijven waar je belangrijk bent, gewaardeerd wordt door de supporters en onderdeel bent van iets moois.
0 0
De_Meer
BB = Babel Bijtekenen
0 0
SoNick
Babbel is belangrijk voor Ajax geweest, zeker groepsfase CL voor zijn blessure. Ik vind niet dat hij talent in de weg staat. Hij kan ze juist veel bijbrengen denk ik.
0 0
CrazyDJ
Zou mooi zijn als hij blijft.
Maar ja, het nadeel is wel dat het nogal druk bezet is bij de spits positie en de linksbuiten positie (Fischer zal sowieso niet wijken en Sigthorsson ook niet zomaar) waardoor hij niet bijzonder vaak in de basis zal staan.
Echter is hij wel meteen de 12e man lijkt me en hij is zo handig als aanspeelpunt en op de counter aan het eind van een wedstrijd.
Zo iemand kun je altijd goed gebruiken!
Hij moet echter zelf ook willen natuurlijk, misschien wil hij eerst afwachten welke clubs hem willen hebben voor de basis.
Zou op zich logisch zijn als hij dat zou doen denk ik.
0 0