Fischer: 'Vlinders in m'n buik'

sv, 04-02-2013 om 09:33, 7779 views, DR Sport |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Viktor Fischer kijkt ernaar uit om woensdag met de nationale ploeg te voetballen tegen Macedonië. De aanvaller maakte in november tegen Turkije zijn debuut en zit nu voor de tweede keer bij de selectie. 'Ik voel me nog een beginner bij de A-selectie van het nationale team, daarom ben ik nog opgewonden en heb ik vlinders in mijn buik. Ik zal mijn best gaan doen, zoals ik altijd doe. Ik ben erg trots', zegt Fischer tegen DR Sport.

Ploeggenoot Lasse Schöne maakt zijn rentree bij de Deense selectie. De middenvelder is er blij mee. 'Dit bewijst dat ik goed bezig ben', zei hij afgelopen weekend op Ajax.nl.
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lorenzovgortel
Twee hele goede spelers! Ik vind ook Schöne met de week beter spelen!
0 0
IamLegend
Met dank aan bergkamp...
0 0
Ganggino
Schöne, wat een "aankoop" is dat zeg! Gratis en past zich echt moeiteloos aan het niveau aan. Voor de CL misschien iets te licht, maar voor de Eredivisie echt een prima speler.
0 0
Mark <3 AFCA
Niet mee eens, speelde een dijk van een wedstrijd tegen City! En ook wat betreft de andere CL wedstrijden schaar ik hem bij de beter presterende spelers. Ook zo fijn dat hij nooit mekkert en er altijd vol voor gaat, kan Eriksen misschien wat van opsteken.
0 0
Linaatje04
Helemaal mee eens. Goede speler! Frivool, technisch, prima pass, goede loopacties en harde werker. Misschien niet iemand die elke week uitblinkt maar haalt een prima constant niveau. Ik ben wel blij me hem op het middenveld, zowel op CVM als iets aanvallender! Vrees alleen voor zijn plek als Sigthorsson er weer in komt (waardoor de Jong weer op het middenveld uit komt).
0 0
SoNick
En zelfs in de Champions League speelde Schöne goed, al werd hij niet altijd vanaf het begin gebruikt.
0 0