Emre Aksit: 'Tevreden vanwege ambiance'

Ajax Showtime, 27-11-2012 om 18:05, 13128 views, Ajax.nl |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Hieronder is een kort filmpje te zien dat AjaxTV maakte van Nuri Emre Aksit. De jongeling was onlangs de mascotte van Ajax en mocht daarvoor de bal hooghouden in de Arena:
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SoNick
Heel erg knap wat die kleine jongens kunnen he! Wat me in het stadion wel opviel, en nu ook als ik de beelden zie, dat hij enkel zijn linkerbeen gebruikt. Zonde, want als je van kleins af aan om en om probeert dan zul je daar later veel plezier van hebben. Dan was hij waarschijnlijk ook minder snel verzuurd geraakt en zou hij het langer vol hebben kunnen houden.
0 0
Cello
Wat een mannetje hè?. Leuk om te zien..... hij is iig zeker niet op zn bekkie gevallen en weet het aardig te vertellen, geweldig!
0 0
DevilOfExciteme
Is hem ook ingefluisterd. Als je 10 jaar bent weet je toch niet wat het woord "ambiance" betekend? Of was ik zo'n dom kereltje op die leeftijd xP
0 0
DaishRedan
En nu in 2017 zit hij in de C1 als hij 15 jarig jongetje
0 0
ajax19
Hij zei ook 'mooie ambiant'. Haha, prachtig, hij heeft eigen ideeën. Leuk eigenwijs jochie. 'Ik heb geen specialiteit', vraagt dat moppie 'Dus je kunt verdedigen en inschuiven, dat zijn toch specialiteiten?' en zegt dat jochie 'Nee, dat hoort bij elk team, ook in Ajax 1'. Hopelijk blijft hij zo zichzelf, dat worden de grootsten.
0 0
IamLegend
toekomstige held!!!!
0 0