'PSV wil Bazoer weigeren bij de club'

sv, 19-11-2012 om 11:33, 13914 views, De Telegraaf |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

PSV zou woedend zijn om de transfer van Riechedly Bazoer van PSV naar Ajax. De 16-jarige verdediger tekent een contract dat per 1 juli 2013 voor drie jaar in zal gaan. 'Het gaat nog net niet zover dat Bazoer van het veld wordt gehaald, maar evenals de kwade Brands is het trainersduo Phillip Cocu-Chris van der Weerden ziek van de transfer', schrijft Valentijn Driessen in De Telegraaf. 'Inmiddels dreigt PSV Bazoer niet meer op te stellen en zelfs te weigeren bij trainingen. De druiven zijn zuur als je 5,5 jaar hebt geïnvesteerd in een jeugdspeler, die vervolgens zijn eerste contract tekent bij de concurrent.'

Het zouden echter wel krokodillentranen zijn. 'Je hoorde niemand toen Steven Bergwijn Ajax verruilde voor PSV. Of toen PSV de talentvolle B-junior Tristan Berghuis bij Vitesse wegplukte met een driejarig contract. Of toen een aantal Spartanen naar Eindhoven trok. Blijkbaar hanteren ze bij PSV het standpunt dat je nationaal wel bij ‘arme’ clubs mag shoppen, maar niet bij de ’groten.'
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
klaassieee
Poeh wat zitten er hersenloze reacties hier tussen...
Het feit is dat Bazoer de keuze heeft gemaakt om naar Ajax te gaan omdat hij hier meer kans op speeltijd maakt. PSV heeft een hele andere filosofie als ons, die ook succesvol is geweest en wat helemaal geen slechte filosofie is. Dan is deze keus van Bazoer ook heel logisch en dat snappen ze in Eindhoven ook wel. alleen wordt er gebaald van het feit dat Ajax hier tegen de afspraak in gaat en een jeugdspeler van de concurrent over neemt daar zouden wij ook gefrustreerd over zijn als een van onze eigen (dus niet Fisher oid.) naar Feyenoord of PSV zou vertrekken. Het bericht dat Bazoer geweigerd wordt is niet helemaal juist, die heeft zelf besloten niet te komen vanwege bedreigingen. niet alles geloven wat in de telegraaf staat want die proberen altijd rond een topper te stoken. ik heb eigenlijk voor iedereen wel begrip in deze situatie. snap de keus van bazoer, snap dat Ajax niet zegt blijf maar in Eindhoven en snap dat PSV hier flink van baalt.
0 0
brullie
Alweer lopen janken en zeiken die boeren! Halen en kopen overal spelers weg en leiden zelf niks op...en dan zeuren dat hij naar een echte club wilt??...blijven calimero's daar...
0 0
Crusader
Ik houd er ook niet van dat die jongen naar Ajax gaat. Die jongen had gewoon bij PSV moeten blijven waar hij zijn opleiding genoten heeft. Let maar op dat zo'n jongen bij ons ook zo weg is. Het had hem gesierd als hij bij PSV gebleven was.
0 0
blueberry
Wat is het toch weer een huilie huilie club zelf halen ze een talent van Ajax.
Daarom zal PSV nooit zo populair worden als Feijnoord en Ajax
0 0
Rattaplan
Brands kan hem toch over 5 jaar voor 15 miljoen terugkopen. Even fiat vragen aan de Gemeenteraad en alles is weer goed. Jankertjes.
Hoop dat we over 2 weken superscherp zijn en met zijn allen onze jongens naar een overwinning schreeuwen.
0 0
Cello
In zekere zin begrijp ik de mensen bij PSV wel een beetje. Het is natuurlijk heel wrang, dat je reeds vele jaren hebt geïnvesteerd in een speler en dan stapt ie doodleuk over naar de concurrent in Amsterdam. Misschien het meest wrange is wel, dat het nog niet eens om financiele redenen gaat, maar om sportieve redenen. Immers de verdiensten wbt jeugdcontracten zullen elkaar wel niet veel ontlopen en daarnaast zijn de werkelijke argumenten van Bazoer inmiddels ook bekend.

Dat vooral trainers Cocu en Van der Weerden niet staan te springen om verder te gaan met Bazoer begrijp ik volledig. Want.... waarom zouden zij nog verder investeren in een speler, die vanaf komende zomer geen minuut meer voor PSV zal spelen. Nu de zaken duidelijk zijn, gaan ze natuurlijk niet Ajax spekken door nog veel energie in deze jongen te steken.....

Daarom is het zo onbegrijpelijk op dit punt, dat ze die jongen niet gelijk vrij geven om naar Amsterdam te verkassen. Niemand is namelijk gebaat bij de situatie, die dan ontstaat dat èn de speler niet meer gebruikt wordt èn mogelijk zelfs niet eens meer het trainingscomplex op mag....
Dan kan men het beste de speler per onmiddellijke ingang overschrijven, iets wat ik ook meen gelezen te hebben de afgelopen dagen.
0 0
jollie18
Ah wat zijn ze zielig. Dit zijn nou de gevolgen van alleen maar kopen kopen en nog eens kopen. Laat bakkali ook maar komen hihi.
0 0
YochananAFCA
Calimero
0 0
Misc1990
Haha ze dreigen nu ook nog die Bakkali kwijt te raken! Hadden ze maar de jeugd de kans moeten geven! Die zijn ook niet gek, en weten dat ze bij een Ajax wel zeker zijn van kansen!

Dus we kunnen nu zeggen: De lampjes lopen tegen de lamp op!
0 0
Viktor-Fischer3
Waar gaat Bakkali heen dan?
0 0
Maniche
Enige ec 1 overwinning in 88 is behaald door een ploeg vol met amsterdammers, nu willen ze het doen met een ploeg vol met amsterdammers en niet zelf opgeleide spelertjes met het geld van derden en nog zijn ze verontwaardigd !
0 0
Rouwdouwer
Ik vind de frustratie bij die subsidieboertjes wel leuk, kunnen er niet nog wat scouts naar toe om daar nog meer weg te halen?
0 0
10Sneijder10
De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.
Kutboeren.
0 0
DHsuarez16
Volgens mij vergeten zij dat er op dit moment twee Amsterdammers schitteren in hun aanval.. En ik kan me zo snel geen Eindhovenaar herinneren in een Ajaxshirt.
0 0
ajax4ever01
PSV doet huilie huilie.. ze moeten niet zo zeuren ze kopen toch liever spelers? Dan moet je maar slimmer en beter met de jeugd omgaan simpelzat. Bovendien kun je een speler niet verplichten om gaan en staan waar hij naartoe wilt want het immers zijn keuze.

0 0
Randy428
Geniaal!
0 0
paulat
Hahaha losers.
0 0
heinp
Gewoon niet op reageren maar doorgaan met de zoektocht naar next toptalent.
0 0
lorenz00
Lekker voor je schijnheilige Brands, karma heet zoiets, lekker janken, heerlijke tranen.
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Iedereen haalt spelers bij elkaar weg dus zeur niet zo man.
0 0