Tabloid: 'Ajax wil Varane van Real Madrid'

Ajax Showtime, 31-07-2012 om 15:07, 25389 views, El Confidential |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

GERUCHT - Ajax heeft in zijn lange zoektocht naar een centrumverdediger ook bij Real Madrid aangeklopt. Dat meldt de Spaanse roddelkrant El Confidential dinsdag althans. Marc Overmars, directeur voetbalzaken van Ajax, weet volgens El Confidential dat Raphaël Varane op de nominatie staat om komend seizoen verhuurd te worden en heeft aan zijn collega Miguel Pardeza laten weten dat men geïnteresseerd is. José Mourinho wil echter pas ná de tournee door de Verenigde Staten de knoop doorhakken. (Foto: VI-Image)
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ster
Heel mooi want in madrid spreken ze Nederlands. De eisen worden weer snel aan de kant gezet.
0 0
vinesao
Ajax wil,Ajax wil,Ajax wil,Ajax wil,Ajax wil...f.ck off man.Alleen dat hoor je
0 0
swaap
Ik heb inderdaad liever gehoord: Ajax huurt Varane van Real Madrid:p
0 0
mk25
Kunnen ze niet in gesprek gaan met escude ?
0 0
Raiko
Die zit nu in Turkije
0 0
Discordia
Wat een hilarische reacties lees ik weer onder dit bericht. Nu is die Varane opeens een wereldspeler waar iedereen allang de opvolger van Vertonghen in zag.

Kom op zeg, als hij zo goed was als men hier doet geloven stond ie daar wel in de basis. Daarnaast zou er dan wel een Europese subtopper in de markt zijn om hem te huren.

Daar bovenop is het natuurlijk diep triest dat het lijkt of een stel gehuurde spelers het enige is waar de scouting mee op de proppen komt. Vertonghen staat al 2 jaar te springen om het buitenland en nu hij weg is weet men eigenlijk helemaal niet wat te doen.

Nu wordt er paniekerig overgeschakeld op gehuurde spelers omdat er kennelijk geen andere opties op het lijstje staan. Kan iedereen wel weer roepen dat het lijstje er wel is maar dat Ajax niet te veel wil betalen maar dat is natuurlijk onzin. Dan kun je ook Ferdinand, Terry en Kompany op je lijstje zetten en vervolgens roepen dat ze te duur zijn. Dat had je al lang kunnen en moeten weten wat de vraagprijs (of in ieder geval een indicatie) van Moisander is. Daar hadden ze op moeten inspelen en niet nu gaan roepen dat AZ te veel vraagt. Dit is gewoon amateuristisch.
0 0
goblinmaster
Klopt voor 99% ,.maar dat huren is meer om een overbruggingsjaar te pakken voor Denswil, Boilesen of Dijks dacht ik.
Ik heb ook liever een echte vervanger, nu al. Maar voor zover ik weet is dat de motivatie achter het huren van een LCV.
0 0
OKP-AFCA
Mee eens.

Maar Varane is wel een goede speler hoor ook nog maar 18 of 19 he.
En bij Real sta je niet zomaar in de basis want die twee Portugezen daar kunnen prima verdedigen maar Varane heeft toch wat wedstrijden mee kunnen pikken vorig jaar en heeft al een volledig Ligue 1 seizoen als ervaring op deze leeftijd.
0 0
omisom
De mallemolen van geruchten gaat weer draaien, het zal mij benieuwen welke spelers er bij ons weer weggaan.
0 0
chrissy49
Hij is zo ongelofelijk goed hè, ik kijk alles van Madrid en als hij speelt is echt geniaal. Hij had vorig seizoen immers ook een tackle tegen Vertonghen in de laatste minuten in Bernábèu. Ongelofelijk wat een kracht en snelheid ...
0 0
suske
Als het klopt wat jij zegt waarom wil ze hem dan verhuren.
Maar ja er staat ook roddelkrant. Zegt volgens mij genoeg.
0 0
AjaxfanRuben
Is Denswil trouwens een beetje goed in koppen in tegenstelling met Dijks?
0 0
Goalbeinn_Sigi9
Ik haal hem persoonlijk op de fiets op als dit waar is..
0 0
Randy428
Ik ben geen voorstander van het huren van spelers.
0 0
RobertoStrife
Niet huren.
0 0
Mokum31
Alles wat tekoop is te duur, en alles wat tekoop is is niet goed genoeg.......volgens velen hier. Al moet ik bekennen dat ik het ook niet weet wie moet Ajax halen als CV?


Wel een topnaam trouwens roddelkrant ""El Confidential""
0 0
RobertoStrife
Haha, geniale naam idd, had ik nog niet eens gezien!

Tja, ik vind dat er niemand nodig is. Blind doet het goed en Boilesen, Koppers en Denswil zijn er ook nog, maar als je iemand haalt, haal dan Viergever, Nuytinck, Moisander of een onbekend gescout talent. Dat heb ik liever dan een huurling.
0 0
l0l
Doen wat een goede speler is dat zeg.
0 0
Ganggino
Voor zijn leeftijd echt een beest met enorm veel talent, echter mag hij bij Real al wat minuten maken en is hij rechtsbenig. Ik geloof er dus niks van.
0 0
Champy37
Ken hem niet zo goed, maar hij blijkt rechtsbenig te zijn dus ik kan het mij niet voorstellen dat dit waar is. We zullen het wel zien. Kan ook weer lang gaan duren want Mourinho blijkt er dus nog niet uit te zijn of hij verhuurd mag worden, dit is pas over 2 weken.
0 0