'Ook Udinese wil Lodeiro'

sv, 09-05-2012 om 09:14, 6717 views, Calciomercato |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

GERUCHT - Naast Napoli zou ook Udinese geïnteresseerd zijn in Nicolás Lodeiro. De aanvallende middenvelder mag vertrekken bij Ajax en lijkt niet te hoeven klagen over interesse. Lodeiro is in de zomer transfervrij. Hij tekende in januari 2010 een contract voor 2,5 seizoenen, met voor Ajax een optie op nog eens twee jaar. Deze week werd bekend dat Ajax die optie niet wil lichten. (foto: VI Images/Orange Pictures)
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Misc1990
Hopelijk vind die een mooie club in een grote competitie. Het is hem iig van harte gegund. Ik denk dat hij het goed zou doen bij clubs als: Udinese, Napoli, Benfica, Sporting
0 0
AFCAMARK
ik denk dat als Lodeiro weggaat dat we daar heel veel spijt van gaan krijgen
0 0
ChrisjeEriksen
Ciao Lodeiro!
Geweldige Technische voetballer maar ik had toch meer van je verwacht..
0 0
gerardos
lodeiro zou de best betaalde ajax-speler worden als zijn contract verlengd zou worden.
dat zou raar zijn voor een wissel-speler
(bij toeval heb ik zijn contract gezien)
in potentie een zeer goede speler, helaas eriksen/de jong voor zich
0 0
insectenverdelg
Het is gewoon heel simpel. Schone zijn salaris is lager, en heeft minimaal dezelfde mogelijkheden als een Lodeiro. ben zelf ook fan van Lodeiro (werkt altijd keihard), maar Schone is ene goedkopere, en niet een mindere optie in de ogen van de Boer. Gewoon een bezuinigingsactie dus.
0 0
AjaxfanRuben
Tel daar bij op dat Schöne waarschijnlijk de volle motivatie zal hebben en Lodeiro niet meer 100%. Schöne praat bovendien Nederlands.
0 0
AFCAHOOLIGAN
Jammer dat het contract niet wordt verlengd, een speler die nooit een kans heeft gekregen.
Napoli en Udinese zijn niet zomaar clubs die even komen aanwaaien.

0 0
ajax19
Moet gewoon verlengd worden, is een potentiële wereldspeler als hij zich lekker ontwikkelt en hoort kwalitatief eigenlijk bij Ajax. Sowieso bullshit om contract af te laten lopen, want de wisselwaarde in transfers is altijd hoger dan twee maandsalarissen.
0 0
Jornnn
Hij was altijd een van de slechtste in de keren dat hij bij Jong AJAX speelde. Hij heeft het dus gewoon niet laten zien en mag daarom vertrekken.
0 0
Timzlz
Gekocht om Suarez blij te maken, zodat ie zou blijven. Is toch mooi half jaar gelukt.
Heeft wel een flinke transfersom gekost (dacht 4,5 miljoen ofzo).

Weg geld!

0 0
AFCA_Roan
Hoop voor hem dat hij een mooie club vindt waar hij wel wekelijks kan spelen.
0 0
Sammeister
Is waarschijnlijk de beste competitie voor hem! Of terug naar Zuid-Amerika....
0 0
l0l
Tot ziens, nooit wat betekent voor Ajax alleen een paar wedstrijden. Met een salaris boven de miljoen.
0 0
Cootje2710
als jij jouw irritante reacties eens voor je houdt. Jij loopt zo'n beetje alle spelers van Ajax af te zeiken vent. Donderstraal dan ff gewoon n end op als je niks beters kunt!
0 0
l0l
Waarom zou ik? Het is toch gewoon zo, hij voegt gewoon weinig toe aan die 2.5 jaar dat hij bij Ajax zat. Hij was gewoon gehaald omdat Suarez zich een beetje eenzaam voelde.
0 0
Lazell
Vergeten dat hij 2x zijn middenvoetsbeentje brak? Hij was nooit gehaald als ze bij Ajax geen potentie in hem zagen, wat overduidelijk aanwezig is. Op dit moment is hij al(!) 23 en heeft zich weinig kunnen ontwikkelen. Hij zal zich dus nog een tijdje moeten ontwikkelen en blijkbaar ziet het technisch hart meer in een jongere en goedkopere optie.

Dan kun je domme reacties plaatsen, maar Lodeiro verdient naar mijn mening niets minder dan respect. Altijd hard gewerkt en nooit geklaagd. Gewoon domme pech dat hij nooit definitief is doorgebroken.

Bovendien, als supporter hoor je de spelers altijd te steunen. Afkraken en uitfluiten heeft nog nooit een speler geholpen.
0 0
Cootje2710
je bent irritant en zit iedere speler af te zeiken. Hij heeft de kans niet gekregen, dus hij kan dr weinig aan doen denk he.... en dat ie gehaald is om Suarez blij te maken, dat geeft aan hoe slim jij bent...
0 0
Sammeister
Hoe weet je dat, van zijn salaris?
0 0
ajaxsva-assende
Fifa ;p
0 0
Sammeister
HAahahahaahha dan heeft ie ook nog fout! wahahaha
0 0