'Real zal zich melden voor Van der Wiel'

GERUCHT - Volgens AS.com zal Real Madrid zich deze week gaan melden bij Ajax voor Gregory van der Wiel. De Madrilenen werden al eerder genoemd als mogelijk nieuwe club van de international. Jose Mourinho zoekt nog een concurrent voor Álvaro Arbeloa. Hij gebruikte dit seizoen al zeven spelers op die positie: Sergio Ramos, Raphaël Varane, Raúl Albiol, Arbeloa, Fábio Coentrao, Lassana Diarra en Hamit Altintop. Over Arbeloa is de coach echter niet geheel tevreden en daarom werd ook José Bosingwa al met Real in verband gebracht. (foto: VI Images/Orange Pictures)
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ChrisjeEriksen
Zou heel mooi zijn voor onze Greg, maar ik heb mijn twijfels over dit bericht
0 0
Cello
Toch mooi.
In navolging van Valencia, Roma, PSG nu wellicht Real....
Dat komt wel goed en wie weet is achteraf Van der Wiel wel content met het feit dat tov Valencia Ajax haar poot stijf hiled en vasthield aan de vraagprijs.
0 0
eros
Dan kunnen we wel iets meer vragen aan die withemden!
0 0
Mark <3 AFCA
Mooi, ze hebben hem vaak genoeg aan het werk kunnen zien tegen Cristie.
0 0
Analyse
Dit is natuurlijk de absolute top. Ik ben ervan overtuigd dat Gregory van der Wiel beter is dan Arbeloa (Huidige RB, Real madrid). Het voetbal dat in Spanje wordt gespeeld past ook echt bij Greg. Ik vraag me alleen af of hij meteen dé stap kan maken naar Real Madrid. We zullen zien hoe goed hij op het EK presteert.
0 0
trainerdv
Dat wordt banken met een hoofdletter B voor Greg. Zodra ze een beetje een goede centrumverdediger hebben (of twee, Pepe gaat tijdens het Ek een levenslange schorsing krijgen), gaat Ramos weer naar rechts en kan Greg het schudden.
0 0
Timzlz
Real is prachtig, 10M aftikken en vertrekken.
Succes daar!
0 0
Boer Gijs
Die 10M betalen ze alleen met 'onze' belastingcenten, das dan wel weer jammer.
0 0
Hanneke
Haha! Dus eigenlijk betalen wij zelf mee aan het vertrek van Greg.. ;-)
0 0
TOOL
Waarschijnlijk heb ik geen enkele kijk op het spelletje maar Van der Wiel naar Real? Die scouts daar zijn net zo goed als die van Ajax zelf! Begrijp me niet verkeerd, ik gun die jongen alles. Maar ik vind hem echt niet zo vreselijk goed. Aanvallend wel maar verdedigend is hij echt niet zo goed. Verder hoop ik dat hij kiest voor een club waar hij ook werkelijk veel zal spelen.
0 0
chrissy49
Dit geloof ik wel, Arbeloa is elke week weer een drama daar..
0 0
Nr14
VD Wiel gaat eerst een EK spelen alvorens hij een beslissing maakt! Hij kan namelijk alleen maar winnen als hij het EK afwacht. Een goed EK kan hem een topclub opleveren, een slecht EK zo'n club als Valencia! Voor Ajax hopen dat ie een goed EK speelt en gewild is.
0 0
Linaatje04
Dit zijn wel de clubs waar je als speler van droomt... Veel beter dan PSG of AS Roma toch?! Hoewel hij natuurlijk wel harder moet knokken voor speelminuten.
0 0