'Argentijns alternatief voor Narsingh'

BvdPloeg, 23-04-2012 om 12:49, 52253 views, Clarin |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

GERUCHT - Ajax is volop in de race voor de handtekening van Luciano Narsingh. Echter, mocht de transfer om wat voor reden geen doorgang vinden, dan heeft Frank de Boer een alternatief achter de hand: Nicolás Blandi. Blandi is ploeggenoot van Dario Cvitanich bij Boca Juniors. De 22-jarige aanvaller doet het prima in Argentinië en zou dus in beeld komen als Narsingh niet naar Amsterdam komt. Dat alles meldt het Argentijnse Clarin.

Inmiddels heeft Ajax een eerste bod gedaan op Narsingh, maar dat werd meteen afgewezen. Club en speler staan positief tegenover een transfer, maar Heerenveen kan roet in het eten gooien. De Boer gaf namelijk eerder al aan dat er een maximum is wat betreft het bedrag.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jappa020
Volgens mij heeft MvB nog een schuld van 35m bij ons.. Dus graag assaidi, narsingh en gouweleeuw gratis deze kant op.. Dan staan we quitte..

Zo moeilijk zijn we niet hoor Marco!:-D
0 0
gofee
ik zou ejaculatov nemen, die scoort aan de opende band. vaak stijf in de kruising
0 0
Amsterdamn
is dat die ene speler die ook goed in de 16 penetreerd?
0 0
gofee
Dit is echt een spits die zo onwijs diep gaat..en blijft gaan
0 0
gofee
hahaha, ja jij hebt 'm door, geweldig !
0 0
jappa020
nooit van gehoord.. welke positie? want dit zijn buitenspelers en een cv..;)

Hoewel assaidi van mij niet persee hoeft hoor.. Narsingh zou ik wel halen.. Zit een goede kop op die jongen.. alleen ben ik bang dat Heerenveen met bedragen van 8 a 9 M op de proppen gaat komen
0 0
MoenMeister
Dit is beter dan een dure speler bij een subtopper ophalen. Mocht hij niet slagen, dan is het jammer, maar dat risico is er bij binnenlandse transfers ook. Het wordt tijd dat er eens fatsoenlijk gescout wordt buiten de landsgrenzen!
0 0
WesleyC
niet weer zo'n overbetaalde zuid-amerikaan, die het jaar erop weer geblesseerd raakt, verhuurd wordt of het toch niet helemaal blijkt te zijn. Zie Lodeiro, Silva, Cvitanich
0 0
LuisSuarez2010
Vreemd, mijn contacten in Zuid-Amerika, en met name Argentinie, vertellen mij dat Blandi meer een "penalty box, targetman" is. Absoluut geen alternatief voor Narsingh dus, eerder de jonge spits waarnaar De Boer zegt op zoek te zijn. Wel schijnt Blandi in die pikorde bij Boca Juniors nog achter Dario Cvitanich te moeten plaatsnemen. Mijn contacten twijfelen dan ook of hij het gewenste Ajax-niveau haalt of kan halen.
0 0
TKMT88
Jouw contacten in Zuid-Amerika?
0 0
MyDinosaurLife
Haha, klinkt inderdaad heerlijk dubieus, hè? 'Mijn contacten'. Het is toch geen schande om te zeggen dat je het op een website hebt gelezen of dat je oom het heeft verteld? Ik zeg maar.

Eigenlijk zou ik het wel leuk vinden als een kwaliteitsspeler uit de hoge hoed zou worden getoverd. Zoals destijds met Maxwell, Ibrahimovic etc.
0 0
LuisSuarez2010
Jongens, het hoeft niet, maar ik zeg maar gewoon dat ik er een jaar heb gestudeerd. Contacten daar volgen het Argentijns voetbal op de voet. Ik heb het na het lezen van de naam bij ze nagevraagd en dit is wat hun reply was. Bij meerdere personen gechecked. Blandi is gewoon meer een pinchhitter in plaats van een vleugelspeler. Geen alternatief voor Narsingh dus.

Facundo 'Chucky' Ferreyra of Paulo Dybala lijken hen betere opties voor in de spits. Technisch vaardiger!
0 0
ACB
als Hveen teveel wil voor Narsingh is het prima om naar alternatieven te gaan zoeken/kijken.
moet afgelopen zijn om andere eredivisieclubs te spekken. Evt als Narsingh echt graag naar Ajax wil leggen ze hem maar vogend jaar vast. Zullen ze leren die clubs die altijd verdubbelen als Ajax komt en psv of Twente alle mederwerking bij tranfers verlenen.
0 0
leazi
Het zou gigantisch dom zijn als Heerenveen dwars zou liggen want anders loopt Narsingh volgends seizoen transfervrij de deur uit.
0 0
Timzlz
Sulejmani zal dan wel vertrekken of niet?
Als Narsingh komt zal Frank wel met echte rechtsbuiten willen spelen.
Ik ben voor, want Sulejmani heeft mij nog altijd niet overtuigd, af en toe best leuke wedstrijden gespeeld, maar nog vaker geeft ie niet thuis, helaas.
0 0
elpresidente
als ik zijn cijfers op transfermarkt.de zie dat is dit echt een onzin bericht.0 0
RobertoStrife
Als ze in Heerenveen meer dan 3 miljoen vragen (+evt. 2 miljoen flexibel), dan gewoon niet doen. Dan halen we hem volgend jaar wel gratis op!
0 0
Randy428
Roberto, ook jij weet dat als Ajax aan de deur rammelt, de vraagprijs verdubbeld(minimaal) wordt. Een prijs van 3 miljoen voor een speler met een aflopend contract bij een provincieclub vind ik aan de forse kant. Maar de prijs wordt bepaald door vraag en aanbod. FdB heeft meerdere keren aangegeven Narsingh te willen hebben. Ik denk dat Heerenveen zo'n 6 miljoen zal willen hebben voor Narsingh. Ik zou het een belachelijk bedrag vinden.

In dat kader zou een ruil met Dario niet eens zo gek zijn. Zo geef je geen geld uit, en heb je toch een (waarschijnlijk?) goede speler welke je aan de selectie toe kunt voegen.

Dario wil daar blijven, en wat mij betreft hoeft hij niet terug te komen. Dus win-win zou ik zeggen.
0 0
Cello
Daarom ben ik eigenlijk wel blij, dat men, net als vorig seizoen overigens, nu pro-aktief bezig is.
Immers, wanneer je bijvoorbeeld nu Van der Wiel en Vertonghen al verkocht zou hebben dan weet men alweer dat er vele miljoenen beschikbaar zijn, waarvan men dan denkt extra mee te kunnen profiteren...dan krijg je op zo'n moment buitensporige transfersommen, die vooral op de reeds aanwezige miljoenen bij Ajax gebasseerd zijn ipv op de werkelijke waarde van de bewuste speler.....
Maar met een één-jarig contract denk ik dat Ajax niet meer dan 5 miljoen gaat uitgeven. Dat was in de afgelopen 2 jaar met geen enkele speler die nog een éénjarig contract had.... ik dacht dat dat ook was met Sigthorsson en ook El Hamdaoui bijvoorbeeld.
0 0
Randy428
Tsja. Ik vond die prijs voor de topscorer van de eredivisie van destijds(Hamlap), wel redelijk. Juist vanwege de statistieken. Je koopt dan een topper(denk je). Dat het uiteindelijk een fiasco is geworden, dat weet iedereen.

Maar goed, pro-actief is zeker beter dan halverwege de zomer met vele miljoenen op zak te gaan winkelen. Maar ik vind 5 miljoen wel erg veel hoor voor een speler als Narsingh. Ik zou dan gewoon een principeakkoord met hem sluit voor volgend jaar zomer, zodat hij transfervrij naar ons toe komt. Wij zingen het nog wel een jaartje uit zonder hem. En zou mooi zijn als Aissati dan verlengd wordt, zodat we meerdere smaken hebben op die positie.

Volgend jaar zomer Aissati verkopen, Narsingh gratis oppikken, en je steekt zo weer 5 miljoen in je zak(verkoop Aissati).
0 0
RobertoStrife
Principe-akkoorden mag je niet sluiten meer dan een jaar van te voren. Dat kan je je licentie kosten.

Pas een half jaar voordat het contract afloopt mag je officieel met zo'n jongen praten, of Heerenveen moet eerder toestemming geven.
0 0
Randy428
Dat wist ik niet. Thanks voor de info.
0 0
RobertoStrife
Inderdaad, beter dan een speler voor 6 miljoen kopen die volgend jaar gratis komt.

Een ruil is een goed plan inderdaad, misschien zijn ze daar mee bezig.
0 0
Randy428
Tsja, of wij worden gewoon gek gemaakt terwijl alle partijen van niets weten. Nieuws maken dat geen nieuws is, daar zijn bepaalde partijen heel goed in ;-)
0 0
123Jood
Filmpje erbij?
http://www.youtube.com/watch?v=sxfdhKXEIgI

Ik ben overigens niet verantwoordelijk voor de slechte kwaliteit en miniem aantal acties.......
0 0
AFCAHOOLIGAN
zolang het maar geen 2de mauro rosales wordt
0 0
RobertoStrife
Ik vond Rosales best een aardige speler hoor. Beter dan wat er daarna op die positie kwam te spelen. Had alleen heel veel pech met blessures.
0 0
Mokum31
Het zal wel weer zo zijn dat Hveen een belachelijk bedrag wil.
0 0
Randy428
Tsja. Wat mij betreft liever een goedkoop alternatief dat we zelf scouten(bijvoorbeeld deze Blandi, heb verder geen info over hem opgezocht of iets, maar als voorbeeld), dan dat we weer een eredivisieclub spekken voor de hoofdprijs. Dat laatste is sowieso iets waar we mijns inziens van af moeten stappen.
0 0
jappa020
Dacht ik toch heel even messi toen ik de titel las..;-)

Maar idd liever een nederlandse jongen dus doe maar narsingh:-P
0 0
wilyha
narsingh komt nog wel goed hoor
0 0