\'Perez een goede speler voor PSV\'

AFCAH, 29-01-2007 om 17:06, 1213 views, VI |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Nu de transfercarrousel op volle toeren draait, worden steeds meer Ajacieden in verband gebracht met een vertrek. In het januarinummer van Voetbal Magazine zegt tv-analist Youri Mulder dat PSV er goed aan zou doen Kenneth Perez over te nemen van Ajax. De Deense spelmaker heeft bij Ajax geen basisplaats onder trainer Henk ten Cate.\\\\\\\"Ik zie Perez bij Ajax mokken als hij op de bank zit of wordt gewisseld\\\\\\\", zegt Mulder. \\\\\\\"Ik heb de indruk dat Ten Cate een beetje met hem in de maag zit, hij is ook gehaald op het moment dat Blind nog trainer van Ajax was. Ik betwijfel of Ten Cate hem gehaald zou hebben. Als ik PSV was, kocht ik Perez: mooie voetballer. Er moet een reden voor zijn dat hij niet speelt. Ik bedoel, je haalt hem niet voor niets. Misschien dat het afschaffen van de nummer 10-positie hem parten speelt.\\\\\\\"De oud-international vertelt ook dat Ten Cate lang niet altijd blij is met zijn kritische opmerkingen. \\\\\\\"Ik hoor jubelverhalen over Ajax, maar zo groot vind ik het verschil met het vorig seizoen ook weer niet. Ze spelen wel iets beter, maar we moeten niet overdrijven. Toen ik dat onlangs in een uitzending van Studio Voetbal zei, kreeg Jack van Gelder na afloop gelijk een nijdig sms\'je van Henk ten Cate met de mededeling dat Ajax wel twaalf punten meer had dan vorig seizoen op hetzelfde tijdstip onder Blind. Mooi hè, dat die trainers met een rekenmachine het aantal punten ten opzichte van hun voorganger bijhouden...\\\\\\\"
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
rene
Jongens, iedereen denkt maar dat we even gaan winnen zondag. Dat kon wel eens tegen gaan vallen. Ik hoop uiteraard van wel, maar het wordt denk ik zeker geen eitje.
0 0
Jordi
Yuri mulder moet zn grote bek is houden... Perez weet dat hij veel concurrentie heeft en heeft dat maar te slikken.

Ookal vind ik hem wel gevaarlijk en verdient hij een basisplek
0 0
Barrabrava
jammer dat Drenthe er niet bij is, die maakt nogal wat fouten, had leuk geweest 2x pernalty en rood... naja
0 0
RuudSuperJood
Perez moet zondag in de Basis!! Mijn favoriete opstelling is:StekelenburgGrygera Heitinga Stam EmanuelsonGabri Sneijder DavidsPerez Huntelaar LeonardoEn dan tegen Huntelaar alleen de opdracht meegeven: SCOREN!! Verder niks! Is hij slecht, wissel met Babel. En tegen Leo zeggen: veel naar binnen trekken, actie maken en proberen in strafschopgebied te komen. Dan word het of gevaarlijk, of hij word neergehaald.
0 0
Barrabrava
Grygera gaat wel en rosales ook. opstelling is dus niet echt heel goed over nagedacht..
0 0
DeftonesJP
We spelen 3x beter dan vorig jaar en nog loopt die mulder te zeiken. En perez komt wel weer boven drijven als sneijder weg gaat.
0 0
Nike
StekelenburgGrygera - Heitinga - Stam - EmanuelsonSneijder - Perez - DavidsDe Mul - Huntelaar - Babel

0 0
AJAXAMSTERDAM23
perez moet gewoon in basis.. hij is bijna topscorer van ajax en dat als invaller zegt genoeg ..
0 0
ajaxcied1
kwijle bal die mulder

0 0
Zuid
ik snap onderhand niet wat die jongen moet doen voor een basisplek...een van de betere voetballers die er op dit ogenblik bij ajax rondloopt (zo niet de beste..) voor mij absoluut een basisspeler!
0 0
rene
StekelenburgGrygera Heitinga Stam EmanuelSneijder Perez DavidsRosales Babel LeonardoDit is de opstelling, dus Kenneth gewoon blijven!!!
0 0
AFCA0493
Zeer goede Opstelling jaaaaa....vooral dat middenveldziet er zo goed uit....alleen schrijf ik huntelaar niet af die zal altijd boven die oud 010er blijven
0 0
TIELzitINvak113
nog wel........
0 0
ierisajax
Hij blijft toch wel.. (hoop ik)
0 0
Ditismijnclub
Opzouten Mulder, overloper, Kenneth is van ons en blijft van ons
0 0
assie
niks verkopen en al helemaal niet aan de concurent,kom nou.
0 0
joden4ever
laat hem lekker blijven zo slecht is hij ook niet hij mag best meer speeltijd krijge vindt ik
0 0
Diemen
Perez is een topper, jammer dat hij weinig in de basis staat. Als hij speelt heeft Huntelaar maar kans op scoren, dan wanneer sneijder speelt..
0 0
masterdamarena
perez houde!!!!
0 0
lieropje
Perez is geen anti voetballer dus laat ze maar een ander halen!
0 0
Zomer86
Perez moet gewoon in de basis.

Elke keer als hij er in komt heeft die wel een goed paasje of een schot.

Nooit weg doen hij had gisteren ook weer een paar mooie dingen ook een paar keer balverlies ja maar dat hoorde meer bij de wedstrijd.

Perez is altijd een balvaste jongen en hij is gewoon in vorm daarom moet die in de basis en niet naar PSV.

Wie dit ook niet kan zien is blind.
0 0
superajaxx
Moest dr ook nog bijkomen dat een speler blij is dat ie op de reservebank zit.
0 0
SoulCrew
Perez pakt zijn wedstrijden echt wel! Wat mij betreft mag hij een basisplaats hebben. En het lijkt me logisch dat je niet blij bent als je gewisseld wordt of op de bank begint...
0 0
ajaxmuseumnl
NOOIT GEEN AJAX SPELERS MEER NAAR P#V!!!WWW.AJAX-MUSEUM.NL
0 0
Thomas83
Perez moet sowieso constanter spelen. Ik vond hem gister ook weer erg wisselvallig. Hij wisselt heel goede momenten af met heel slechte. Hoort misschien bij dat soort type spelers, maar het moet toch beter.

En wat betreft Youri, die neem ik als voetbalkenner niet zo serieus. Kan hij geen coach van PSV worden? Dan geef ik ons nog wel een goede kans voor de titel!;-)
0 0
Barrabrava
ja hoor voor 50 miljoen mogen ze hem hebben. Niemand gaat meer weg en komt meer en zeker niet naar een concurrent :0
0 0