Van Veldhoven ziet kansen in Arena

sten28, 02-03-2012 om 19:15, 2860 views, De Limburger |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Roda JC hoopt ondanks de sterk verzwakte selectie te kunnen stunten tegen Ajax in Amsterdam. Trainer Harm van Veldhoven moet het tegen de Amsterdammers doen zonder Pawel Kieszek en Ruud Vormer (beiden geschorst), terwijl Jimmy Hempte (hamstring), Robbie Wielaert (gebroken teen) en Wiljan Pluim (knie) geblesseerd zijn. Toch ziet de genaturaliseerde Nederlander kansen. "Het is een moeilijke week waarin alles samenvalt", aldus Van Veldhoven tegenover De Limburger. "De nederlaag tegen De Graafschap, mijn besluit om na dit seizoen te vertrekken en allerlei blessures. We missen vijf spelers die in of dicht tegen de basis aan zitten en zijn met Kieszek, Wielaert en Vormer bovendien een deel van de as kwijt."

Desondanks blijft Van Veldhoven uiterst optimistisch: "Je kunt niet ontkennen dat Ruud een bepalende speler voor ons is. Maar nu krijgen wel een paar jongens de mogelijkheid hun kans te grijpen. Bovendien leven er revanchegevoelens na de nederlaag tegen De Graafschap, dus wie weet wat er mogelijk is in Amsterdam."

(foto: Orangepictures.nl)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jord
ja de neutrale toeschouwer zal ook veel kansen zien morgen in de ArenA. Maar beste Harm, wees realistisch en zeg dat je komt voor max een punt en dan mag je hard, heel hard in je handjes knijpen. Jat een toiletrol in de rust en schrijf: ''harm was here'' op de binnenkant van de toiletdeur. meer bewijs van jouw aanwezigheid zullen we nergens vinden...
0 0
AFCAjappie
van Veldhoven ziet ze vliegen
0 0
10Sneijder10
Veld van Harmhoven
0 0
Vinc-ajacied
Iedere coach denkt altijd kansen te zien tegen Ajax. 1-na belangrijkste wedstrijd van het jaar?
0 0
swaap
Hij zal inderdaad kansen zien, voor Ajax wel te verstaan....
0 0
Robinjo1988
Altijd hetzelfde gelul van die trainers....gaaaaaap
0 0
ajacied is alle
Ik wist nog niet dat er zoveel afwezige zijn bij beide clubs.
0 0
l0l
Nee ik ook niet dit is voor Ajax alleen maar voordeliger want, ik vindt Vormer zo en dan toch erg gevaarlijk. Gelukkig dat hun wat missen want, wij verkeren niet in onze grootste vorm.
0 0