Lodeiro kan naar Boca Juniors

GERUCHT - Naar verluidt is Boca Juniors onder de indruk van Nicolás Lodeiro. Nicolás Lodeiro maakt na een tijdje compleet uit beeld te zijn geweest eindelijk speelminuten in het eerste elftal van Ajax. De Argentijnse topclub wil Lodeiro graag terug naar Zuid-Amerika halen, zo beweert Clarín. (Foto: Orange Pictures)
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
cmfrienstolk
de werklust van deze jongen is meer dan prima, houden dus.
er zijn 6 andere die in aanmerking komen voor een snelle verkoop of verhuur
0 0
legendslive4eva
Deze jongen doet het in de spits beter dan veel in hun eigen positie. Verdient gewoon een plek in de basis op het middenveld!
0 0
DOPEBOYsGAME
Helemaal mee eens! Wordt een topper als die de kans krijgt
0 0
Lazell
Wil hem wel eens zien op de plek van Janssen. Nu hij toch ziek is.
0 0
Daantje Makkes
Overschatte speler, wel leuk om te zien spelen maar voegt geen speciale waarde toe. Geef mij maar Klaassen.
0 0
unis
of ze het nu wel of niet kunnen betalen, het is een gerucht! Hopelijk is de Boer eens verstandig en gaat hij met Lodeiro om net zoals met imbecillio... Lodeiro blijft doorgaan of zijn tong nu op de grond hangt of niet, kunnen nog een hoop een voorbeeld aan nemen. Buiten dat krijgt lodeiro nu eindelijk de kans en zoals we allemaal kunnen zien kan hij wel wat en lopen de korte combinaties prima met Eriksen en Miralem... Alleen komt hij zo nu en dan te kort om die bal in die goal te prikken. Maar ik denk dat dit een kwestie van tijd is.

Het lijkt nu of heel AFCA leeg gehaald gaat worden: Theo naar Vitesse-Aisatti naar Birmingham-Lodeiro naar Boca-v/d Wiel naar ????-Verthongen naar Engeland

totaal sommetje van 25 miljoen?
0 0
dil2010
Deze jongen zou het geweldig doen op linkshalf als hij de kans nou is krijgt. Hij is nu het brein achter alle aanvallen. terwijl hij in de spits staat waar hij niet hoort!!
0 0
Darkbird
10 miljoen mogen cvitanich erbij hebben.
0 0
Flerenc
Laat ze eerst maar Cvitanich kopen!
0 0
suske
Cvitanich terug halen in de winter stop of Boere als exstra spits toevoegen aan de selectie. dat is geen overbodige luxe!!
0 0
japserrr
en op elke positie inzetbaar
0 0
japserrr
Bewaren deze jongen, nu hij de kans krijgt om te spelen kan hij een goede ontwikkeling doormaken. Een beetje een zelfde type speler als teixera van groningen. Niet verkopen dus.
0 0
vurnon
Helemaal omdat Eriksen ook niet lang meer te behouden is voor ons en Lodeiro een prima vervanger is!!
0 0
Monster09
Laten gaan, voor hem het beste en voor Ajax, kzie liever een nederlander als Klassen als stand in. zo simpel is het sorry, geweldige gozer, bikkeld altijd hard, zonde dat hij ze CL goal niet kreeg, erg onterecht
0 0
RobertoStrife
Niet laten gaan, op linksmid kan hij groot worden!

En Boca geeft toch nooit ene drol uit.
0 0
ajaxJodin
Verkoop hem maar..
0 0
Meesmuijres
Liever Klaassen dan Lodeiro
0 0