Liverpool wil Babel niet verhuren

sv, 19-01-2011 om 13:27, 2442 views, VI Radio |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Ajax kan de hoop op een tijdelijke terugkeer van Ryan Babel vergeten. Dat laat de zaakwaarnemer van de aanvaller, Winnie Haatrecht, weten aan VI Radio. 'Net als een jaar geleden - toen Ryan speeltijd nodig had met het oog op het WK - lijkt ons een verhuur aan Ajax het beste. We hebben dit wel acht, negen keer geopperd. Maar Liverpool wil er niet aan meewerken. Ook al staat in zijn contract dat hij verhuurd mag worden als hij onder een bepaald aantal duels blijft', aldus Haatrecht in het programma. 'Liverpool wil Ryan per se verkopen, zodat er geld binnenkomt voor eventuele versterkingen'.

Over Hoffenheim zegt hij: 'Hij is gekeurd en heeft een rondleiding gehad. Het ziet er allemaal erg goed uit, maar we moeten nu bekijken of dit de beste stap is voor zijn carrière. Een wintertransfer heeft eigenlijk niet onze voorkeur'. (tekst: Voetbalprimeur.nl)
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Randy428
Er was geen hoop van Ajax zijde dat Babel aan ons verhuurd zou worden. Alleen Babel hoopte op een tijdelijke terugkeer naar het oude nest. Nu moet hij weer verder op de blaren zitten over zijn beslissing om voor de centen(te vroeg) naar het buitenland te vertrekken.
0 0
afca1985
Mooi. Zoek maar lekker een andere club, maar niet in Mokum
0 0
daslogisch
Babel is natuurlijk als speler een hele interessante optie voor ons. Is t niet als spits, dan is t wel als immer dreigende flankspeler. Spelers huren als je (met Liverpool en ook Babel zelf) vooraf al hebt afgesproken onder welke redelijke voorwaarden Ajax zelf kan bepalen of t een aankoop wordt of bij een half jaartje huren blijft, is een zeer interessante optie. Een speler een half jaar lenen om m vervolgens zo goed als zeker te overhandigen aan een andere club zonder dat je er ook maar een stuiver aan over houdt, is een redelijk waardeloos voorstel mijns inziens.
Als t verhuren goed uitpakt, houdt je er niets aan over en is ie volgend jaar zonder twijfel weer weg. Of hij blijft toch, maar dan moet je weer veel meer geld betalen aan transfers en salaris dan n u t geval zou zijn omdat dan zowel Liverpool als Babel weten dat ze veel kunnen vragen wegens de weer gestegen marktwaarde. Pakt t slecht uit, dan heb je onnodig geld opgemaakt en heb je ten onrechte een speler die wellicht wel gekocht had kunnen worden overgeslagen en nu geen kans gegeven. Met alleen huren is t uitgesloten dat Ajax er echt beter op zou kunnen worden. Ik zou nooit een staatslot kopen als met 100% zekerheid vaststaat dat je er geen prijs mee zult kunnen winnen. Neem aan dat Ajax ook niet graag iets onderneemt wat hoe dan ook niet winstgevend zal kunnen zijn..
Denk dat de enige reeele optie is waar Ajax wat aan zou kunnen hebben maar waar een Babel ook mee zou kunnen leven, een verkoop (of een vooraf afgesproken mogelijkheid daartoe met een vooraf afgesproken salaris en transfersom) aan Ajax is met vervolgens de harde afspraak dat Babel bij interesse van een grote club ook weeer voor een schappelijke prijs verkocht zal worden. Alleen op deze manier weet je zeker dat en Ajax er beter van zou kunnen worden en dat Babel zelf toch ook weer gemakkelijk terug naar t buitenland kan gaan wanneer ie dankzij Ajax aantoont daar goed genoeg voor te zijn. t Voorstel dat er nu ligt is voornl voor Babel en zijn zaakwaarnemer goed..
0 0
brttt
Berichtje van ANP op website AD: Liverpool zet Ajax onder druk

PS: 15 miljoen is een fooi, mooi dat Ajax vasthoudt aan 25!

LIVERPOOL - Liverpool heeft Ajax tijdens de onderhandelingen over een transfer van Luis Suárez verder onder druk gezet. De Engelse club dreigt de aandacht te verleggen naar aanvaller Alvaro Negredo van Sevilla als de Amsterdammers voet bij stuk houden.

Alvaro Negredo. Damien Comolli, directeur voetbalstrategie van Liverpool, heeft tegenover Britse verslaggevers laten weten dat de komst van Negredo op dit moment beter past bij de financiële mogelijkheden van de huidige nummer dertien van de Premier League. Liverpool wil komende maand hoe dan ook een spits aantrekken.

De werkgever van Dirk Kuyt heeft zo'n 15 miljoen euro over voor Suárez, die nog tot de zomer van 2013 in Amsterdam onder contract staat. De topschutter staat open voor een overgang, maar Ajax lijkt niet van plan om hem voor veel minder dan 25 miljoen euro van de hand te doen.

,,We willen Suárez niet kwijt en verkopen hem alleen voor een absurd bedrag'', vertelde Ajax-trainer Frank de Boer gisteren na de training.

De 25-jarige Negredo is bezig met zijn tweede seizoen bij Sevilla. Hij scoorde zes keer in negentien competitiewedstrijden. De aanvaller bezorgde zijn formatie vorig seizoen elf competitietreffers.

De naam van de Spanjaard is niet de enige die onder die van Suárez op het prioriteitenlijstje van Liverpool staat. Trainer Kenny Dalglish is eveneens gecharmeerd van Charles N'Zogbia van Wigan Athletic. (ANP)
0 0
elpresidente
Het is te hopen dat Liverpool niet bluft en lekker verder zoekt. 15 miljoen is een lachertje voor een speler die minimaal 10 kansen per wedstrijd creëert.
0 0
IamLegend
AJAX: Wij willen babel niet huren
0 0
AjaxDruten
Geweldig, ik hoef hem niet bij ajax! Ryan, bedankt voor de 17 miljoen!
0 0
elpresidente
Liverpool wil niet verhuren en Ajax wil niet huren. Ajax wil ook niet dik betalen. Dus Babel naar Ajax is geen optie.

Ik snap wel dat Babel niet zo graag naar duitsland gaat en een iets aantrekkelijkere club wil dan Hoffenheim. Maar zeuren over een winter transfer slaat nergens op. zorg dat je aan spelen toekomt je hebt genoeg jaren verneukt op de bank.
0 0
fcgrunn
Dan babel kopen! als hij zo graag voor ons wil spelen wil hij ook vast wel inleveren..
0 0
ajaxajaxajax
Waar staat dat Babel graag voor fcgrunn zou willen spelen dan? Zou mooi zijn dat hij voor de noordelingen zou kiezen, hoeven we ons bij Ajax tenminste geen zorgen te maken dat hij bij ons gaat voetballen. We moeten hem niet.
0 0
w86
'Een wintertransfer heeft eigenlijk niet onze voorkeur'

Nog een halfjaar de bank warmhouden is inderdaad een betere keuze..
0 0
JTD
Mooi! Er staat overigens in de tekst: "Ajax kan de hoop op een tijdelijke terugkeer van Ryan Babel vergeten."

Ik denk eerder dat het moet zijn:
"Babel kan de hoop op een tijdelijke terugkeer naar Ajax vergeten."

Denk overigens dat Hoffenheim wel een leuke club voor hem zou kunnen zijn.
0 0
F. de Boer
Dan ook geen Suarez! Doei!
0 0
RobertoStrife
Waarom staat dit bij hoofdnieuws?
0 0
RobertoStrife
En wij willen hem niet huren. Komt goed uit!
0 0
preme
Tuurlijk Liverpool is slim en wil hem als ruilmiddel gebruiken bij Suarez. Bij een huur valt niets van de koopprijs af te dingen.

Aangezien ze 7 miljoen vragen voor Babel zou ik zeggen: laaaatteeerrrr
0 0