Duurbetaalde analytici

Ron, 04-11-2006 om 08:25, 11838 views, voetbal24.nl |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Mensen die in dienst zijn bij de overheid, waaronder ook de publieke omroepen vallen, mogen niet meer verdienen dan onze premier Balkenende, 158.000 Euro. Veel presentatoren, zowel voor radio als voor televisie, gaan daar echter zwaar overheen en daar is de SP pertinent tegen. Deze partij vindt het belangrijk dat dit jaarlijks te veel betaalde geld naar programma's zelf gaan, zodat meer of betere medewerkers kunnen worden aangetrokken.

Wat echter interessanter is om te weten, is wat onze voetbalanalytici verdienen per uitzending. Inderdaad totaal niet in verhouding met Balkenende, maar in dit geval gewoon geinig om te weten.Johan Cruijff: 50.000 euro per uitzending. (20 uitzendingen per jaar is dus 1 miljoen)

Guus Hiddink: 8.000 euro per keer

Hugo Borst: 8.000 euro per keer

Youri Mulder: 2.500 euro per keer

Ruud Gullit (Talpa) 12.500 euro per keer
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rik
En trouwens wat liggen jullie nu allemaal cruijf af te kraken....???? hij is de beste voetballer die ajax ooit heeft gehad, dus een beetje respect graag.
0 0
Rik
Ongelofelijk kijk sommige mogen best wat verdienen. Maar die Gullit :S kan ik er nog beter gaan zitten. Zit ie ons een beetje uit te leggen wat feyenoord allemaal verkeerd doet, terwijl ie zelf die club de klote heeft ingeholpen, hij heeft zelfs Magrao geruild tegen Fred :D:D wat een mognool
0 0
Bart
Johan, ouwe centendief:S bahbah
0 0
Ron
Ík doe het voor een reep chocola.

Het voordeel is weer voor de klant.
0 0
020babe
in ieder geval veel minder dan die 8K die Borst per week pakt bij de NOS.

Raar dat ie meer krijgt dan Yoeri Mulder (maar ja, die is er ook vaker dan 1x per week)
0 0
020babe
Volgens mij Jan Modaal is ongeveer 32.000 koekeloeries per jaar, Robin P.
0 0
Thomas83
Wat een belachelijke bedragen, en de verschillen zijn ook enorm.

Maar het is onvoorstelbaar wat met name Hugo Borst verdient. Hij heeft slechts een gemiddelde voetbalkennis. Het is alleen kroegpraat waar hij mee komt, en af en toe een gerucht wat vaak niet waar blijkt te zijn. In feite krijgt hij dus 8.000 euro om een uurtje of zo een beetje te provoceren.

En Mulder brengt al helemaal niks extra's.

Gullit maakt het bedrag dat hij betaald krijgt ook niet waar, en Cruijff ook niet. Ook al heeft hij enorm veel voetbalverstand, dat bedrag is gewoon absurd. Maar hij is nou eenmaal wat men noemt een geldwolf. Zonder dat ik dat wil veroordelen. Als mensen zulke bedragen willen betalen, dan kan hij dat accepteren natuurlijk.
0 0
Jowen
het zijn absurde bedragen. hier heeft de sp wel een beetje gelijk.weet toevallig dat die NOS nieuwslezers rond de 8 ton verdienen
0 0
Beretta
Tja, politici (en zeker de SP) moeten zich sowieso weinig met de maatschappij bemoeien (jammer genoeg is dat hun taak). Die gasten hebben vrijwel allemaal een minderwaardigheidscomplex en een manische behoefte voor aandacht. Wat boeit mij het nou hoeveel hij verdient. Natuurlijk komt het door de naam, maar je weet ook zeker dat je veel kijkers krijgt als Cruijf komt, dat haal je er dus zo uit. Ik weet ook zeker dat je in America meer verdient als analyticus van Baseball of zo. Maar je kan ook als investment banker of consultant beginnen na je studie en je dan omhoog werken. Als je het goed zit je binnen 10/15 jaar op zo'n miljoentje per jaar, oznder bonussen. Prima en dan ben je ook jonger dan Cruijf :P
0 0
Albert
:) ik weet wat ik wil worden
0 0
020babe
@ Bakelsevv- 8K een mandsalaris voor de meesten? Denk t niet he. Een gemiddeld maandsalaris ligt rond de 3K per maand.
0 0
Bakelsevv
Waarom verdient Hugo Borst meer dan Youri MuldeR? en ongelooflijk per keer man dat is voor de meerste een maandsalaris wat Hugo verdient
0 0
AlwinAJAX
Ruud Gullit, Youri Mulder en Hugo Borst verdienen wel aardig wat, elk weekend zitten ze voor de camera's.
0 0
020babe
Iedere waar naar zn geld
0 0
AlwinAJAX
Cruijff heeft zoveel geld dat hij niet weet wat ie ermee moet doen, en dan krijgt hij ook nog eens geld voor presentatie (wel logisch natuurlijk) maar hij geeft ook wel veel aan goede doelen met zijn JC Foundation.
0 0
VDV23
Cruijff is allang binnen, waarom zou hij zoveel geld moeten krijgen?!?!
0 0
jelle
cruiff mag wel eens wat minder krijgen!
0 0