Ajax en Oad tekenen overeenkomst

afca_vak414, 12-01-2011 om 17:02, 1107 views, www.ajax.nl |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

De directies van Ajax en Oad Reizen BV hebben een partnerovereenkomst met een looptijd van vijf jaar getekend. De overeenkomst is ondertekend door Rik van den Boog, algemeen directeur van Ajax, Henri van der Aat, commercieel directeur van Ajax en Julius ter Haar, algemeen directeur van de Oad Groep. Oad zal gedurende de overeenkomst de travelpartner van Ajax zijn en alle werkzaamheden op het gebied van vervoer, reizen en accommodaties in binnen- en buitenland verzorgen.

Symbool voor de nieuwe samenwerking en het vervoer is de nieuwe spelersbus van Ajax, die Oad vorig seizoen heeft geïntroduceerd. Niet alleen de A-selectie rijdt in een bus van Oad, ook de supporters van Ajax worden bij uitwedstrijden in Nederland met bussen van Oad naar het betreffende stadion gebracht.

Daarnaast is het zowel voor de supporter als voor de zakelijke markt mogelijk om via Oad arrangementen af te nemen voor de thuiswedstrijden van Ajax, maar ook bij Europese uitwedstrijden.

,,Los van de extra inkomsten die dit contract genereert, werken we al enige tijd naar volle tevredenheid samen met Oad. Dit seizoen heeft Oad ook voor de uitwedstrijden in Milaan en Madrid op uitstekende wijze een supporterscharter verzorgd. Ik ben dan ook zeer verheugd dat we deze samenwerking hebben getekend”, aldus Henri van der Aat. Julius ter Haar: ,,Ajax is een partij met een geweldige staat van dienst en naam in binnen- en buitenland, kortom een ideaal podium voor ons. We zetten onze kennis en ervaring op reisgebied daarbij graag in om de reisbehoefte van Ajax en alle betrokken partijen optimaal in te vullen.”

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
YID
Ik ben met Oad naar Madrid geweest dit seizoen (min of meer verplicht omdat ik de volgende dag gewoon weer moest werken en OAD een dagcharter aanbood) en kan niet anders zeggen dat het perfect geregeld was. Je betaald daar natuurlijk wel voor.
0 0
TheNakker
bussie komt zo.
0 0
Joodstt
Zo mooi is dit niet. Laatst waren er alleen bij de uitwedstrijd van Auxerre nog kaarten bij de oad te verkrijgen maar dat was zo belachelijk abnormaal duur dat de supp ver een officiele klacht heeft ingediend...
0 0
Dr. Football
Bestaande overeenkomst die wordt verlengd met misschien wat extra centjes. Leuk, maar ik hoor zo weinig over NIEUWE sponsoren. Ben benieuwd of meneer Van der Aat op dat vlak zijn targets wel haalt. Alle grote deals zijn volgens mij nog uit het Fonteijn tijdperk.
0 0
afca_vak414
Weet iemand of seizoenskaarthouders die geen uit kaart hebbne ook in aanmerking komen om kaarten t ekopen voor anderlecht - ajax?
0 0
AFCA0346
Ik denk het niet gap, vorig jaar met seizoenskaart+uitkaart geprobeerd te halen na 3 min was alles weg. Er zijn helaas ook niet veel kaarten verkrijgbaar bij Anderlecht. Alleen thuisvak zou een optie kunnen zijn.
0 0
BartSchotmans
Ga er maar niet van uit, ik kan het mis hebben maar volgens mij was deze wedstrijd vorige keer bij de EU-uitkaart al uitverkocht. En als de nationale uitkaarthouder geen kaart kan kopen zal de "normale" SCC-houder al helemaal geen kans maken.
0 0
brttt
Heeft die Van der Aat ook maar iets goeds gedaan sinds zijn aantreden? Volgens mij heeft ie alleen maar de wijnvoorraad van de Arena wat leger gemaakt.....
0 0
Mokumboy
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahhaha wat een grap is dit. Dit seizoen heeft Oad ook voor de uitwedstrijden in Milaan en Madrid op uitstekende wijze een supporterscharter verzorgd. Auxerre was zeker ook zo geweldig verlopen.
0 0
leo9jaap
goede zet
0 0
THLZRD
Schandalig!!!

Weer een bewijs dat het huidige bestuur van Ajax hun "liefde" voor de club uitgedrukt wil zien in geld!!

De uitkaarten van Ajax verkopen zichzelf prima. Oad krijgt nu voorrang bij de verkoop en gooit er een duur pakket op voor de extra winst! Ajax krijgt op zijn beurt daar weer de winsten van en de supporters, het hart van de club......... Die krijgen weer een hogere prijs voor een wedstrijd!!!

Zoals het nu is, is het simpel. Er is maar 1 groep die financieel opdraaid voor de echte clubliefde: supporters!!

Wij zijn Ajax!!
0 0
RuudRuud
Je hebt geen idee waar je het over hebt! Oad doet gewoon nu wat ATP jaren deed.....en dat Ajax daar aan verdient is prima! Weet niet of je wel eens met een uitwedstrijd meegaat???
0 0
Sonny
Fuck Oad
0 0
suarezdieblijft
go arke fly;)
0 0