Mulder: 'Gentenaar krijgt de kans'

SP, 16-10-2006 om 14:05, 1686 views, Studio Voetbal |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Youri Mulder liet in het programma Studio Voetbal doorschemeren dat in zijn ogen tweede doelman Dennis Gentenaar een kans verdiend onder de lat bij Ajax. De ervaren doelman zou dan Maarten Stekelenburg vervangen, die de afgelopen weken matig keepte.'Volgens mij leeft dit binnen Ajax', vertelde Mulder in Studio Voetbal. 'Ik kan me goed voorstellen dat Ten Cate met de gedachte leeft om voor Gentenaar te kiezen'. De doelman, die afgelopen zomer overkwam van Borussia Dortmund, is momenteel nog tweede keus achter Stekelenburg.Stekelenburg is al jarenlang de eerste keus bij Ajax, maar maakt dit seizoen geen zekere indruk. Hij maakte al een aantal beslissende fouten en ook tegen FC Groningen maakte hij een blunder. Verrassend is dan ook dat juist dit seizoen AC Milan belangstelling zou hebben voor de international.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
raym0nd
Stekelenburg vind ik niet zo onzeker keepen elke speler heeft een rotperiode. Hoewel Gentenaar wel een kans verdiend.
0 0
xAJAXx
Ik ben ook wel voor het opstellen van Kenneth Vermeer. Hij keept goed en was ook tegen IK Start (1 helft) goed bezig. Gentenaar daarentegen was minder hoor!1. Vermeer

2. Stekelenburg

3. GentenaarPlus dat een verkoop aan AC Milan geen slecht idee is voor Stekelenburg...
0 0
Bossie
@Gigi

Dus Stekeleburg mag niet gewisseld worden omdat ie anders teleurgesteld is?Dat is toch het leven van een sportman...Als je daar niet tegen kan dan heb je niets in het wereldtje te zoeken!
0 0
oldschool
ANTIEAJAXMULDER moet zijn bek houden...
0 0
JAAPSTAM
geef vemeer GVD een kans
0 0
Bossie
Waarom wordt iedereen altijd gelijk boos als Stekeleburg een keer wordt aangevallen?
0 0
Bossie
Steek maakt wel vaker van die kleine rotfouten. Hij stompt de bal ook vaak naar voren i.p.v. naar de zijkant.Van mij mag Gentenaar het wel een keer proberen.
0 0
Majax
Stekelenburg is inderdaad niet echt beter geworden. Zijn gebrek aan groei staat buiten de blunder van afgelopen zaterdag, want dat kan de beste overkomen. Wel is Stekelenburg een onrustige factor en heb ik niet de indruk dat hij de achterhoede het vertrouwen geeft wat nodig is. Wel is hij een hele goede lijnkeeper, maar ik hou bij iedere hoge bal mijn hart vast. Ondanks zijn lengte is hij absoluut niet sterk in hoge ballen vanaf de zijkant (corners e.d.). Op zich is dat raar, want daar valt toch op te trainen? Verder zijn zijn spelhervattingen niet altijd even snel en goed gekozen. Ik weet echter niet of Gentenaar (veel) beter is.
0 0
jelle
op voetbalzone staat dit:

Volgens de NOS gaat het hardnekkige gerucht rond in Amsterdam dat trainer Henk ten Cate binnenkort de voorkeur zal gaan geven aan reserve-goalie Dennis Gentenaar, in plaats van de wisselvallig presterende Maarten Stekelenburg.Gentenaar, dit seizoen overgekomen van het Duitse Borussia Dortmund, komt steeds nadrukkelijker in beeld omdat de ontwikkeling van Stekelenburg te wensen over zou laten. Zo ging de doelman afgelopen zaterdag in de fout tegen FC Groningen.Ondanks het stroeve seizoen kan de 24-jarige doelman toch rekenen op buitenlandse interesse. Zo zou AC Milan hebben geïnformeerd naar de diensten van de goalie, die sinds vorig jaar de onbetwiste nummer één is tussen de palen bij de Amsterdammers.
0 0
jutter
Ik trek de kredietwaardigheid van deze man,Rottier,niet in twijfel,aldus Derksen.Ik denk dat zijn krediet bij de GP(eigenaar VI)na deze ontmaskering al in de prullenbak ligt.
0 0
jutter
Zou die Rottier hebben gedacht 010 is zo armzalig bezig,ik richt m'n pijlen nu maar op Ajax?haha
0 0
Bakelsevv
Heb vanmorgen hetzelfde bericht geplaatst en nou is de mijne weg en staat er een nieuwe klopt ook niet helemaal of wel?
0 0
020babe
Ja, gelezen. Mag hopen dat die kwezel een flinke douw krijgt van de rechter. Hij vindt zichzelf zo geweldig met z'n triviale kutnieuwtjes...
0 0
jutter
Dt onzin verhaal over die evt.overname natuurlijk.Staat op Telesport te lezen.
0 0
020babe
welk verhaal doel je op - heb wel telesport gelezen....
0 0
jutter
babe,heb je het verhaal op de "Telesport"site al gelezen?.
0 0
jutter
Ik kijk al verlangend uit naar "Voetbal Insite"van vanavond.Join the party folks!!!!
0 0
020babe
Jutter - we weten allemaal toch dat Derksen een gemankeerde voetballer was en nu als matig azijnzeikertje op RTL het eigen nest bevuilt? Voor de wedstrijd tegen de Bulgaren was ie haast kortademig van geilheid vanwege het feit dat hij vBommel had aangeraden te bedanken. Laten we wel wezen, Derksen is een opgezwollen pad met ego zo groot als de ArenA.
0 0
jutter
Het lijkt er op dat de besnorde brulaap Derksen"De blunder van het jaar heeft gemaakt".Volgens een woordvoerder van DAVILEX(het bedrijf van de zogenaamde nieuwe"suikeroom" van 010,de heer ROTTIER,is datverhaal volledig uit de lucht gegrepen en overweegt men zelfs de politie in te schakelen omdat het bedrijf in diskrediet is gebracht.Het zal de geloofwaardigheid van deze Derksen,die toch al niet top was tot een nulpunt doen dalen.Hijzelf merkte wel op dat in het geval dat zijn verhaal niet zou kloppen hij ernstig voor lul zou staan.Welnu heer Derksen hierbij benoemen wij u tot"Opperlul van het jaar".
0 0