Lodeiro terug op trainingsveld Ajax

De internationals in de Ajax-selectie richten zich de komende dagen weer op hun nationale elftal. De niet-internationals blijven hun club deze periode trouw. Tijdens de maandagtraining betrad een kleine groep Ajacieden het trainingsveld op de Toekomst. Onder wie ook Nicolás Lodeiro.
De internationals in de Ajax-selectie richten zich de komende dagen weer op hun nationale elftal. De niet-internationals blijven hun club deze periode trouw. Tijdens de maandagtraining betrad een kleine groep Ajacieden het trainingsveld op de Toekomst. Onder wie ook Nicolás Lodeiro.
Lodeiro stond sinds het voorbije WK met een voetkwetsuur geblesseerd aan de kant. Maandag vond de Uruguayaanse middenvelder weer aansluiting bij zijn selectiegenoten. De kater die de nederlaag tegen FC Utrecht opleverde, werd in de (aangenaam warme) buitenlucht, maar ook binnen, in het krachthonk, zo goed en zo kwaad als mogelijk weggewerkt. Zes Ajacieden werkten een voetbalparcours af onder leiding van de assistent-trainers Michael Lindeman en Danny Blind. Ook bedrijvigheid op de veldjes naast het trainingsveld van de A-selectie. Keeperstrainer Carlo l’Ami nam Jordy Deckers onder keepershanden. Op een ander bijveld was kersvers jubilaris (40 jaar Ajax-lid, maar vooral fysiotherapeut) Pim van Dord aan het werk te zien met talent Nicolai Boilesen.

Rasmus Lindgren was in de zeskoppige trainingsgroep van Lindeman en Blind de enige Ajacied met wedstrijdminuten tegen Utrecht in de benen. Na afloop van de buiten- en binnentraining blikte de Zweed kort terug op de 1-2 nederlaag. ,,Toen ik er in de tweede helft in kwam was het alles of niks’’, vertelde Lindgren - zondag vervanger van Toby Alderweireld - voor de camera van Ajax TV. ,,Het werd helaas niks. Het lukte gewoon niet. We zaten helemaal niet in ons spel. Veel jongens zijn nu weg met hun nationale team. Als die spelers weer terug zijn, moeten we zeker terugkijken naar onze laatste wedstrijd.’’

Bekijk het complete interview met Rasmus Lindgren later deze maandag op Ajax TV. Beelden op de externe link.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
afcklaasf
Mido is goed gezig zo te zien(Y)
0 0
Ron75
Suarez = een geweldige voetballer, maar na 1 slechte wedstrijd krijgt hij gelijk een hoop gezeur over zich heen.
Mounir deed het de eerste wedstrijden goed en vele vonden hem geweldig en nu kan hij er op eens niks meer van.
De Jong deed het vorig seizoen geweldig en nu krijgt hij gigantisch commentaar.
De Zeeuw: het zelfde commentaar.

We kunnen deze spelers ook gewoon eens steunen en als ze dadelijk het ritme weer hebben, dan komt het allemaal wel goed en wordt Ajax hopelijk weer eens kampioen
0 0
RobertoStrife
Misschien kan hij een fatsoenlijke pass over twee meter geven. Dat kan Siem De Jong niet namelijk.
0 0
afca_vak414
Mido zal er al bij zijn tegen nac en die zal wel invallen en lodeiro misschien tegen excelsior ofzo , dan krijg siem de jong wat meer concurrentie en dat alleen maar goed natuurlijk.
0 0
ajaxvvv1
hehe eindelijk lekker voorin als hij fit is en sulejmani eruit hij heeft kansen zat gehad en neit waargemaakt
0 0
Flarkow
vond m gister toch wel een van de betere klinkt gek maar is zo
0 0
ajaxvvv1
klopt gister wel maar waarom geen goal dan als je goed speelt als aanvaller telt goed alleen bij goals of assisten anders is er geen goed.
0 0
Flarkow
Hij blonk toch wel uit vond ik was enige die nog beetje acties maakte en durfde de rest bood nie aan helemaal nix geen beweging ik zag de oude sulej weer op sommige momenten maar hij is er nog niet...
0 0
Zweden
Lodeiro moet je eerst invallbeurte geven en dan wil deze speler tegen de Jong vechten om een basis plaats? og opp links?
0 0
LSuarez16
Hij heeft wel creativiteit die we misschien wel missen op het middenveld, nu is het maar roei naar voren en kijken wat Suarez en ElHam doen. Hij kan ze in stelling brengen, verwacht nog wel wat van deze jongen. Eriksen heeft die creativiteit ook maar hij is nog jong en nog niet goed genoeg voor Ajax 1, moet fysiek sowieso nog sterker worden.
0 0
AFCACBS410
heeft op mij nog totaal geen indruk kunnen maken in de invalbeurten die hij had. oogte onrustig en verstopte zich vaak. maar hij verdient idd net als eriksen een kans als de jong zulke zaadpartijen blijft afleveren als de laatste tijd. de jong komt gewoon een stuk minder aan bod nu er geen balvaste 9 voorin loopt. hebben een 10 nodig die met een fraaie pass onze spitsen voor de keeper zet. typetje vdvaart zegmaar...maar die is niet zo makkelijk te vinden binnen deze selectie denk ik...eriksen heeft de potentie maar is er nog lang niet. misschien dat lodeiro mij alsnog kan verassen. maar verwacht niet veel van hem igg..maar hopelijk gaat ongelijk bewijzen.
0 0
m113
wie weet welke stadion dit is http://i53.tinypic.com/11jr706.jpg ?
0 0
Junisderdester
Atletiekvereniging 't Jasper Sport te Someren
0 0
Bjornisajaxcied
is dit niet de plek waar de meer heeft gestaan?
0 0
afca4eva
whahaha xd fc bal-op-het-dak.. oh nee, er is geen dak :S
0 0
ili
Het olympisch stadion ? :p
0 0
JeffreyAFCA1
dat grasveldje bedoel je ??
Nou denk dat je weinig kans maakt, dat iemand je dat kan gaan vertellen haha
0 0
Luis Lodeiro
lol noem je dat een stadion?
0 0
ili
Lodeiro ooohhhoooo

Ik zal dit altijd blijven roepen. Ajax verdient altijd steun. Wanneer dan ook. En hoe slecht ze spelen.. het maakt geen reet uit...

ultra mentalita ...

0 0
stefanzob
On: Blij dat hij weer terug is, beetje creativiteit kan geen kwaad

Off: Denk, hoe raar het misschien ook klinkt, dat De Jong een spits als Pantelic voor zich mist. De Jong kon zo goed renderen vorig jaar omdat hij in de bal kon komen omdat Pantelic hem in de punt vasthield. Met al die 'zwervers' voorin nu komt Siem de Jong niet meer aan deze manier van spelen toe... Hij moet nu de slimme balletjes geven, en dit kan hij gewoon minder goed
0 0
Joey89
Ook omdat ze hem altijd overslaan. El Hamdaoui doet nog liever alles alleen én met buitenkantje rechts, dan dat hij Siem een bruikbare bal geeft.
0 0
sbcobra
Siem eruit Lodeiro erbij.
Siem heeft zn kans gehad nu.
0 0
Junisderdester
Nou, laat het maar zien Nicolas!
0 0
Randy428
Zo mag het ff! pfff.
0 0
Manolo
Achter El H hebben we een speler als Lodeiro of Eriksen nodig. Iemand die andere middels een steek pass vrij voor de keeper kan zetten. Verder Ooijer erbij en Vertongen doorschuiven naar het middenveld. Enoh of De Zeeuw eruit, verliest doorlopend zijn tegenstander uit het oog waardoor we de laatste tijd onnodige tegendoelpunten hebben gekregen.
0 0
RafaelvdVaart
Zolang Siem de Jong blijft voetballen zoals ie nu doet verdiend Lodeiro zeker een keer de kans.
0 0
AFCA127
als hij zo blijft voetballen verdiend zelfs mijn schoonmoeder een kans
0 0
ajaxkampioen09
begrijp het niet, vond hem vorig jaar écht heel goed
0 0
Cobrakai
leeft ie ook nog
0 0
Lionheart
gelukkig wel, met de jong redden we het ook niet
0 0