Analisten NOS: 'PSV Kampioen'

barrehhafca, 02-08-2010 om 00:20, 4743 views, NOS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De analisten Keje Molenaar, Ronald Koeman en Youri Mulder van het praatprogramma Studio Voetbal tippen PSV als kampioen van het komende seizoen en niet Ajax.

Alle drie zien de Amsterdammers nog wel tweede worden, maar problemen met blessures en de WK vermoeidheid bij spelers als Eyong Enoh, Luis Suarez, Nicolás Lodeiro, Christian Eriksen, Gregory van der Wiel, Demy de Zeeuw en Maarten Stekelenburg staan mede aan de basis voor het missen van de landstitel.

Alleen Jan van Halst, manager algemene zaken van FC Twente, heeft vertrouwen in de ploeg van trainer Martin Jol.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
royafca
pfff sommige nepsupporters hierzo zeg!
het seizoen is nog niet begonnen of sommige achten ons al kansloos. blijf lekker thuis en kom niet naar de arena zou ik zeggen. AJAX KAMPIOEN!!
0 0
___AFCA___
Gelukkig hebben ze het tot nu toe nooit goed gehad:) Dit jaar winnen wij! We gaan gewoon door zoals we geeindigd zijn!
0 0
Suljemani10axel
Stelletje Nep - Ajacieden!!!
0 0
Cello
Wat jammer dat veel van jullie absoluut geen vertrouwen hebben in jullie ploeggie en alleen nog maar ongenoegens weten te spuien mbt directie en bestuur.
Ik heb een goed Ajax zien spelen tegen PAOK. Dat het resultaat tegenviel (de 1-1) is een ander verhaal. Dat Ajax van afgelopen woensdag herkende je afgelopen zaterdag totaal niet meer terug. Evenals wanneer je het vergelijkt met het Ajax van de vorige tweede seizoenshelft.

Komt er op neer dat 1 zeer matige wedstrijd tegen Twente schijnbaar al genoeg is om alles af te kraken en te gaan zitten doemdenken mbt het komende seizoen. Onzin natuurlijk. Zelfs het gemis van Suarez tegen Groningen en Vitesse mag geen excuus zijn om dan al maar vast de handdoek te gooien. Integendeel, zelfs zonder Suarez horen we te winnen van Groningen en Vitesse. Alleen zullen we dat in die twee wedstrijden met El hamdaoui ipv Suarez in de spits moeten gaan doen.

Ik heb er gewoon alle vertrouwen in. Ik geef niet op en ik hoop de boys op het veld ook niet. En supporters, die dat nu al doen (opgeven) geven iig niet het goede voorbeeld aan de spelers die het moeten gaan doen voor ons. Wij zijn Ajax.....heb vertrouwen in de spelers!. Onze bestuurders staan niet op het veld.......
0 0
Suajur
Maar Psv heeft misschien ook wel het beste team ik hoop niet dat ik nu allemaal rare reacties er op krijg maar ik heb ajax zeker hoog te staan en ik denk als dit team blijft en geen 1 meer vertrekt dan worden we zeker kampioen maar als we suarez verkopen of van der wiel of stekelenburg dan krijgen we het heeel erg lastig
0 0
bazz
Jouri Mulder is een vieze wrattenkop! Sukkel!!!
0 0
Cello
Ik geloof dat de analysten vorig seizoen ook het helemaal verkeerd hadden.
0 0
Sazzz
Wie het laatst lacht lacht het best....:)
0 0
ajax4perez
Ben wel blij met deze uitspraak van de analisten van de NOS.
Vorig jaar waren we de "onbetwiste" favoriet maar konden we het niet waarmaken helaas.
ondanks een geweldige inhaalrace.

Die uitspraken leggen de druk wel bij de club en dus ligt die druk nu bij psv.

0 0
CheckYoSelf
Ze mogen roepen wat ze willen aan het einde van het rit gaan we zien wie de terechte kampioen zal zijn, maar het zat geen PSV worden dat is voor mij al zeker.
0 0
bazz
Youri Mulder moet zijn bek houden met gezwel langs zijn neus. Als voetballer niets gepresteerd! Wrattensmoel!!
0 0
Ron75
Wat een intelligente opmerking, daar heb je vast lang over moeten nadenken!
Er werd onderandere aan hem gevraagd wie hij denk dat kampioen gaat worden en hij denkt niet dat dit Ajax is.
Dat is zijn mening, dat mag hij toch zeggen?
Moet hij dan Ajax als kampioen noemen, puur om simpele figuren als jij tevreden te stellen?
0 0
heresjohnny
De afgelopen zes jaar werd Ajax door de 'kenners' veelvuldig getipt als kampioen, dus laat ze dit jaar maar op PSV gokken. Wordt het misschien toch nog iets dit jaar...
0 0
Ruben72
Knap dat ze dit na 1 wedstrijd kunnen zeggen.
0 0
Donn-Gernaldo
ik zeg alleen dat we die derde ster er dit jaar gewoon bij krijgen dus ze kunnen zeggen wat ze willen maar AJAX KAMPIOEN!!
0 0
Hwb
Enoh, Eriksen en (in mindere mate) Lodeiro valt wel mee natuurlijk. Enoh en Eriksen lagen er fors eerder uit, waardoor ze meer vrij hebben gehad en Lodeiro heeft niet veel gespeeld, dus zal nog fitter zijn. Dat laatste zou normaal ook gelden voor De Zeeuw, maar die zit natuurlijk met die kaak die een opdoffer heeft gehad.
0 0
kwdtje
Lodeiro is geblesseerd, dus zo fit issie niet ;-)
0 0
Koenniiee
Daar geef ik vrij weinig om, om wat hun vinden. ;)
0 0
Warrior
En ik denk de spelers van Ajax ook niet. Hoe vaak hebben ze nou gelijk gekregen? Zelfs Derksen zegt van zichzelf dat hij het nooit bij het rechte eind had, met zijn voorspellingen.
0 0
Mlvnajax
beter want toen iedereen dacht dat ajax kampioen werd werden ze het niet dus als underdog worden we kampioen! minder druk
0 0
Thedude
Is ook onzin. PSV maakt een grote kans, maar zo ook Twente en zelfs AZ weer. Bovendien moet PSV maar eens zien of ze Affalay behouden want als hij weg is dan is PSV ook een stuk minder.
Maar de wk vermoeidheid kan er zeker in hakken, ik vind eigenlijk dat je dat nu al een beetje ziet. Zaterdag was bijv. te triest voor woorden en tegen Poak, ondanks een goede 1e helft zakte Ajax door vermoeidheid terug en geven ze de wedstrijd knullig en onnodig uithanden.
0 0
Daluniz10
ik denk ook dat het een rol kan spelen...
ik dnek dan ook dat de jongens 1 voor 1 rust moeten krijgen...
dus bv. de ene keer spelen met enoh en lindgren ....andere keer de zeeuw en lindgren
0 0
JTD
Vind het altijd zo'n onzin om begin augustus te gaan roepen wie er in mei volgend jaar kampioen gaat worden.
Wie had vorig jaar verwacht dat Twente kampioen werd? Bijna niemand toch?
0 0
Dapp're Strijde
alleen die trainer van VVV had het voorspeld!
0 0
Rogyros
Da's wel grappig, dat Van Halst die in dienst van Twente staat, AJAX als kampioen ziet. Ik heb dan ook het meest vertrouwen in hem als analyticus!
0 0
BarKoh
hou toch allemaal op met die WK vermoeiheid.. dat is zo over t paard getild. Met de week moeten ze op kracht komen en daarna 3/4 jaar knallen. Ajax heb meel kwaliteit dan welk team dan ook, daar zouden ze meer op moeten steunen en dan is er niets van de "wk vermoeiheid" te zien. ajax wordt gewoon kampioen!
0 0
mitchafca
Jack is grootste kontelikker en de rest ach laat lullen niemand had kakkies erbij alleen koeman en keje omdat ze daar hebben gespeeld . Komt wel goed met ons AJAX zolang wij supporters achter onze club blijven staan. Jan van halst blijft altijd positief over AJAX heeft waarschijnlijk nog wat AJAX bloed in zijn lijf.
0 0
Bijgoochem
Vorig jaar zeiden die poeperts precies hetzelfde,
0 0
rnbplaya1984
Ik ben wel met de analisten eens. Met name die WK-vermoeidheid bij belangrijke spelers, doet ons de das om. Je ziet het nu aan spelers. Ze zijn hopeloos uit vorm. Alleen al vanwege het WK had NL lang niet zover moeten en mogen komen...Zelfde geldt voor Uruguay overigens!
0 0
giet
ik vind het totaal niet eerlijk in engeland spanje en italie begint de competitie gewoon 3 weken later omdat de wk gangers nog rust krijgen ajax is gewoon de dupe van het wk en dat kan ajax miljoenen kosten omdat ndereland de filale haalt nederland had beter in de eerste ronde eruit kunnen vliegen .
Ik vind het zelfs bij voorbaat al competitievervalsing
0 0
fan1963
Ik denk niet en ach weet wel zeker dat je de Johan Cruijff schaal niet als maatstaaf moet zien.
Enoh al gelijk geblesseerd en een fout van Steek. En dan loop je al achter de feiten aan. Een fris Twente die wel erg geholpen werd maar eerlijk is eerlijk als het met de rust 0-3 had gestaan hadden we ook niet mogen klagen. Eigenlijk wil je niet maar je moet .Je zag dat duidelijk . Nogmaals het WK gaat ons de das omdoen helaas.
We hebben een geweldig team en ben overtuigd dat we met dit team kampioen gaan worden !!!! Maar dan moet het wel mee zitten en dan moet er echt niemand weggaan waar ik helaas wel bang voor ben. En als dat gebeurd zie ik ons geen kampioen worden maar hooguit derde :(.
0 0
fan1963
Ze hebben gelijk. Ons gaat het wk opbreken.
En ben bang als we de Champions L niet halen er nog wat spelers gaan :(.
Ik hoop van niet ....maar ben bang van wel.

Pisvee 1
Twente 2
Ajax 3

0 0
Sazzz
Blablabla...al jaren roepen ze 'Ajax", nu niet...
0 0
HeinJan
Als het na twee wedstrijden weer loopt zoals het tweede deel van vorig seizoen worden wij sowieso kampioen.
0 0
Rockslide
Denk dat analisten gelijk hebben dat PSV favoriet is. Selectie van PSV is veel breder, zowel verdedigend als aanvallend. Daarnaast heeft PSV nauwelijks WK-gangers en wij volop. Daarnaast heeft PSV zich op 4 plaatsen versterkt, wij slechts op 1, en niet eens een grote upgrade. Maar toch worden we kampioen, omdat wij durven te voetballen en PSV probeert het spel te doden.
0 0
Litmanen1983
PSV heeft misschien een betere bank (met name voor in), maar als Affelay bij hun verkocht wordt moet ik het ook nog zien...

Dan kunnen ze nog weleens problemen krijgen met de hierarchie in de groep, hebben weinig echte leiders in het elftal, en een brede bank is leuk, maar het kan ook je valkuil zijn als ze ontevreden & vervelend worden!
0 0
rnbplaya1984
Nou die Hutchinson is een aardige speler! Is weliswaar middenvelder, maar wel 1 met scorend vermogen, loopvermogen...Goede aankoop dus..
0 0
Litmanen1983
Tja, al jaren denken wij vooraf de beste selectie te hebben, hetgeen vaak door de analisten wordt bevestigd met een favoriete rol...

Laat iedereen zich nu maar lekker op PSV richten, zegt namelijk allemaal geen ene reet! Gaat uiteindelijk om het team, hoop dat we dit jaar zo gretig zijn dat we wat minder fouten maken & geen onnodige punten meer laten liggen...
0 0
castillion
ik vind demy de zeeuw de laatste tijd al over zijn top dus van mij mag martin jol hem passeren, we hebben beter in huis!
0 0
hyun jun suk
1. psv
2. twente
3.Ajax

Helaas maar ik zie het somber in met de huidige spelers in de selectie gisteren zag je bv dat we echt fysiek misten we hebben power nodig
0 0
big M
zo mega goed zijn twente enou ook weer niet ze kunnen niet eens meer scoren tegen 10 van ajax.
0 0
Stuyvesant
De JC-schaal was een wedstrijd die de tukkers graag wilden winnen en wat door Ajax als een hinderlijke onderbreking van de tweeluik met PAOK werd gezien. Absoluut geen maat voor het hele seizoen!

Ik denk dat de stand (top 5) als volgt wordt:

1. Ajax
2. p$v
3. fc tukkers
4. kaaz
5. heerenveen

P$v heeft wel veel ingekocht, maar eerst moet het elftal ingespeeld raken en daarnaast gaan de reserves (koevermans, toivonen en amrabat) heus nog wel voor een rel zorgen. Bij Ajax blijft op één positie na de basis intact en die positie hebben ze goed ingevuld.

Vorig seizoen kon Ajax in wedstrijden waar het echt ergens om ging de tegenstander gewoon de wil opleggen, ondanks de mindere fysiek. Dat vind ik dus geen goed argument. Ik snap wel dat ze Mido willen proberen te halen om als breekijzer te fungeren.
0 0
Meesmuijres
:)
0 0
Vd.Wiel2
jij bent gek man!
pisvee lekker 2e twente speelt cl die worden denk ik gewoon 3e net als az zal het moeilijk gaan met 12-14waardige spelers en ons aller ajax krijgt dan eindelijk die 3e ster op het shirt!!!
0 0
ajaciedrdam
inderdaad een gek!

ze hebben een marcelo? zeker omdat hij uit brazilie komt is het een 2e douglas en dan de rest die ze hebben binnengehaald.... berg moet ook maar fit blijven!
0 0
Junisderdester
Ik geef er echt geen hol om wat zij vinden. Ik geef er wel een hol om wie er kampioen wordt, als Ajax het niet wordt, alsjeblieft geen Psv, heb geen zin in weer n jaar gekloot te worden door die boere hier in de buurt
0 0
Meesmuijres
Ze zeide altijd ajax ajax ajax, nu psv psv psv , dus nu word et ajax :)
0 0
ginow
kijk jij snapt hem :D
0 0
jollie18
Psv wordt na mijn mening ook kampioen.We hebben afgelopen week kunnen zien dat Ajax weer wisselvallig is. Wel een goede eerste helft spelen tegen paok en tegen Twente was het niet veel. De vermoeiheidheid gaat ook een grote rol spelen, maar de wisselvalligheid gaat de doorslag geven.
0 0
ili
Dat riepen ze vorige jaar ook.
0 0
ValkenburgZH
Nantes heeft contract van Ivan Klasnic ontbonden en is dus gratis is dat niets voor ons was toch altijd wel een goede speler en kost niets
0 0
barrehhafca
Hij moet juist weg omdat hij te veel salaris heeft. Die gaat echt niet zijn miljoentjes inleveren. Inderdaad wel een goeie spits!
0 0
ValkenburgZH
ach ja het is te proberen
0 0
Afckampioenen
psv lijkt er weer het beste voor te staan dus zo gek vind ik het niet.. maar met de nadruk op lijkt! vorig jaar werd het inderdaad ook gezegd.. maar denk dat ze nu wel echt slagvaardig zijn geweest met goeie aankopen.. ajax vist nog steeds achter afgedankte spelers aan..
0 0
Realisme
gelijk hebben ze,.. ik denk geen 3e ster met el mocro.. die gozer is erger dan wormgoor, die mocro jat alle horloges en sieraden van de spelers... krijg je weer conflicten.. rampseizoen word dit..
0 0
Dapp're Strijde
verschil is wel dat die Wormgoor een jeugdcontractje had en El Hamdaoui een miljoenen salaris. Hij heeft het dus niet echt nodig. Verder is je reactie wel heel erg zielig
0 0
RobsonAFCA
wat is dit nou weer voor belachelijke reactie man.. zo praat je toch niet over onze kersverse nummer 9? we gaan die 3e ster nu eindelijk gewoon eens binnen halen.. klaar!;)
0 0
Ron75
Wat ben jij dom zeg om zo een reactie te plaatsen
0 0
ginow
wat ben jij zielig wacht als mounir 25 scoort dit seizoen
dan ben jij juist de gene die zegt ja ik wist het
glory hunter ben je
0 0
Junisderdester
klootzak
0 0
Basjeh89
Uiteraard, net als vorig seizoen toen PSV de onbetwiste favoriet was. Boeiend.

Je wordt geen kampioen met een trainer die het over gedoseerd aanvallen, kettingen en brede kleedkamers heeft.
0 0
AFCA19
Als je maar geil op die goal bent komt het allemaal goed.
0 0
pisang
wuahah psv losers!
0 0