'Groningen aast op Lindgren'

Malleco, 16-05-2010 om 13:10, 1741 views, http://www.v-bal.nl/nieuws/57377/groningen-wil-braziliaan-en-lindgren-strikken.html |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

FC Groningen liet eerder al weten wie er vertrekken uit de Euroborg, maar de Groningse ploeg aast nu op een aantal nieuwelingen. Zo zou de Braziliaanse spits Cléo van Partizan Belgrado in beeld zijn en heeft de club ook interesse in Ajax-middenvelder Rasmus Lindgren.

Volgens het Servische Sportske heeft FC Groningen al een bod gedaan op Cleverson Gabriel Cordova, voetbalnaam Cléo. Dat bedrag zou rond de 1,8 miljoen euro zitten. Het is echter nog maar de vraag of de Servische club met het bod akkoord kan gaan, aangezien Cordova dit seizoen van grote waarde was voor Partizan.

Naast Cléo heeft de Trots van het Noorden ook haar pijlen gericht op Rasmus Lindgren, dit meldt het Soccer Channel. De middenvelder, die bij Ajax onder contract staat, speelde in een eerder stadium ook al voor de Groningers. De 25-jarige Zweed kan echter ook kiezen voor IFK Göteborg en AIK.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mr1060
Ajax moet Lindgren behouden we hebben geen betere controlerende middevelder op de bank als Lindgren, Donald komt lang niet in de buurt en Jan Arie ook niet, maar ja Lindgren eist wel veel salaris, en de jeugd niet :s. Maar ja als je Enoh afstaat voor Afrika Cup en Gabri gebleseerd is ja dan heb je aan Lindgren super veel
0 0
mitty182
2,5 miljoen en dan krijgen ze Sarpong voor 1 jaar er bij voor verhuur.
0 0
CheckYoSelf
Ja lindgren heeft in het verleden al eerder in grun gespeeld en heeft het altijd goed gedaan, maar als grun een goed bod zet dat hij weg kan gaan, want in mijn ogen een goede voetballer, maar ons middenveld is zo overbezet dat het lastig voor hem is een basisplaats af te dwingen, maar misschien wilt lindgren wel bij ajax blijven dat weet je niet vooral niet als we de CL playoffs overleven
0 0
Darkbird
2 miljoen
0 0
faab
laat maar lkkr gaan
0 0
V12
doen. er moet ruimte komen voor jeugd en gabri heeft al een contractverlenging.
0 0
Malleco
Gewoon nog een jaar behouden, kans is groot dat je na volgend seizoen Gabri niet meer kan gebruiken en misschien Enoh vertrekt.. Dan heb je al een back up in huis, plus hij kan aankomend seizoen bruikbaar zijn als stand achter de zeeuw, enoh, gabri.
0 0
w86
Het probleem is juist dat we teveel spelers hebben, ook op zijn positie. Enoh en De Zeeuw in de basis, Gabri al op de bank en Donald en Van der Heijden die terugkomen en Bonevacia in Jong Ajax. Keuze genoeg dus en je kan niet iedereen houden!
0 0
Prestondordt
heen & weer, heen & weer..


ga maar lindgren over 1,5 jaar kom je weer terug bij ajax hahaha
0 0
jochem55
prima mentaliteit, maar komt te kort voor ajax
dus laat maar gaan
0 0
Ajax1312
en oja, lindgren goede speler, klaagt nooit en dus prima mentaliteit, maar zie toch liever enoh en de jeugd! Aan de andere kant moet het niet een koopje zijn waardoor groningen flink verdiend heeft op lindgren door hem eerst te verkopen en daarna voor stuk minder weer te kopen.
0 0
CrazyJew
Inderdaad, Lindgren goede speler goed karakter maar zijn salaris drukt ook op de begroting
0 0
suarez11
Als ik ajax was zou ik van der wiel ook verkopen. levert wel 15 miljoen op. Dan kan je voor 3/4 miljoen boulahrouz halen. Is misschien wel iets minder kwa aanval maar verdedigend denk ik zelfs nog beter. En dan pakt ajax toch mooi 11 miljoen winst.
0 0
jarenfan
wat hebben jullie toch met die houthakker
boulahrouz, speelt bij zijn huidige club nagenoeg nooit.
zegt iets over zijn kwaliteit.
0 0
suarez11
Nou hij speelt gewoon bij topclubs en heeft daar goeie concurentie. en liet slechts 2 jaar geleden tijdens het EK nog zien er wel te kunnen staan. En ik zeg het ook meer met de boodschap dat ajax MOET verkopen om inkomsten binnen te halen. dan denk ik dan v/d wiel tenminste een mooi bedrag oplevert.
0 0
ajaxJodin
Laat hem maar gaan,we hebben genoeg middenvelders.
0 0
DappreStrijder
Lindgren is een prima speler voor de breedte, met het oog op eventueel CL voetbal een nuttige kracht op de bank. Het blok de Zeeuw-Enoh staat goed, maar pakt ook veel kaarten en dus schorsingen. Lekker behouden, en spelers als Donald en Sarpong weg doen. Die zijn duidelijk te licht voor de ambities die Ajax na wil streven.
0 0
ajax.championsl
Jol gaf de eerste seizoenshelft Donald de voorkeur, als hij dat volgend seizoen weer doet, staat Lindgren achter Donald, Vd Heijden, Gabri, en misschien Bonevacia!
0 0
ili
Doen. We hebben held Gabri
0 0
RobertoStrife
Zou jammer zijn, is toch een goede speler, die zowel als CV als VM nooit slecht gespeeld heeft, ideale 12de man.
0 0
Rdk1983
Ik zie het fifty-fifty.

Ik zou het snappen en geen ramp vinden als ie gaat. Zeker nu er een aantal middenvelders terugkomen. Blijft ie, welkom. Handige speler, doet het op meerdere posities heel aardig.

Weet iemand iets over Pantelic? en die 2 brazilianen die ze gehuurd hebben?
0 0
Gezalfde
Kerlon is sowieso terug.. Die heeft zelfs geen salaris gekocht dacht ik, Ze Eduardo weet ik niet.. ik dacht altijd dat hij voor de toekomst was..
Wat Pantelic beteft; daar wacht ik nog steeds op.. hij zou namelijk rond 15 mei laten weten wat hij ging doen
0 0
10Sneijder10
Ze Eduardo was ook voor één seizoen gehuurd volgens mij van een Braziliaanse club.
0 0
PietBon
Jammer dat Lindgren het slachtoffer is geworden van alle trainerswisselingen. Hoewel hij er begin dit jaar wel weer bij zat. De blessure gooide weer roet in het eten waardoor Siem de Jong weer in de basis kwam. Groningen is een mooie club voor hem maar Goteborg natuurlijk ook. Het allerbeste Rasmus en bedankt voor je inzet..
0 0
ajax.championsl
Met 1,5 miljoen ben ik tevreden, dan heb je een leuk bedrag en weer wat minder salaris...
0 0
Malleco
Speelt hij straks daar weer de sterren van de hemel. Ik zou hem lekker behouden met de gedachte dat we volgend jaar misschien wel CL spelen en een brede selectie moeten houden en Lindgren kan daarin wel bruikbaar zijn. De keren dat hij is in gevallen dit seizoen stond hij er wel en komt zeker niet te kort als invaller.
0 0
kaashaas
voor zo,n goede speler kunne ze de poeplap trekken
0 0
dan300491
Voor een leuk bedrag zou ik hem verkopen, je zal sowieso verlies gaan maken ben ik bang.
0 0