Brama had geen grote verwachtingen

jacob, 15-05-2010 om 17:31, 87 views, Voetbalprimeur |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Wout Brama had al rekening gehouden met de afwijzing voor het Nederlands elftal. De middenvelder van FC Twente is één van de drie spelers die vrijdag te horen kregen dat zij deelname aan het WK uit hun hoofd kunnen zetten.

Naast Brama gaan ook Otman Bakkal en David Mendes da Silva niet met Oranje naar Zuid-Afrika. "Het is jammer, maar mijn verwachtingen waren realistisch gezien niet te hooggespannen", reageert Brama in het Algemeen Dagblad.

"De concurrentie op het middenveld is moordend, met elf kandidaten voor een paar posities. Als ik nu de enige afvaller zou zijn, was het zuurder geweest, maar dat is niet zo."

"Ik kan mezelf in ieder geval niets verwijten, heb er de afgelopen dagen alles aan gedaan", vervolgt de 23-jarige international. "De uitnodiging was een beloning voor het goede seizoen met FC Twente en de landstitel pakt niemand me meer af."

Brama kan zich nu gaan richten op zijn vakantie. "Mijn vriendin zit op dit moment voor een stage in Maleisië, ik ga me bij haar voegen. Ook niet slecht, al was ik natuurlijk liever met Oranje naar Zuid-Afrika gegaan", zo besluit hij.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
kaashaas
tuurlijk had hij hiermee al rekening gehouden,en nu is hij helemaal afgetest.
dikke strik erom!!
0 0
Richard Witsche
Brama is helemaal niks.Heeft 1 talent,in de weg lopen bij de tegenstander.
Vind het ongeloofelijk dat Brama zoveel sppeelde bij Twente ipv Tiote die toch een stuk beter is.Mis omdat het 1 van de weinige Nederlanders bij Twente is.
En dat is ook de reden dat hij uberhaupt erbij zat want Bert moets toch wel iemand van het kampioensteam een kans geven anders gaan ze weer van dat Calimero gedrag vertonen.

Maar dan had ik voor Theo Janssen gegaan die had van mij wel een kans mogen krijgen.Die vind ik beter dan ENgelaar,Bakkal,Brama en mis wel beter dan Schaars.
0 0
Vaganza
als Theo mee was gegaan was er een extra vliegtuig nodig voor al dat bier
0 0
Robinjo1988
wout drama inteelt boer.
0 0
Flerenc
Kunnen ze samen kijken hoe de scheidsen uit Maleisië fluiten!
0 0
brianb
Relaxe gozer is dat gewoon
fijne gast.
0 0
jacob
Terecht
0 0