Overzicht wisselingen Ajax A-jeugd

Dde100, 28-04-2009 om 13:49, 1081 views, Dde100/Ajax Showtime |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Afgelopen week zijn de de jaarlijkse evaluatiegesprekken gevoerd met de jeugdspelers uit de A-jeugd plaats gevonden. Helaas moet een aantal spelers de Amsterdamse club verlaten:

Kostas Peristeridis, Qendrim Gashi, Mitchel Schildwacht en Marijn de Haas (allen eerste jaars A-junioren) uit de A2 van trainer Gery Vink moeten vertrekken. Gashi heeft helaas zijn laatste wedstrijd voor Ajax al gespeeld, want hij kan door een enkelblessure dit seizoen niet meer in actie komen. Het vertrek van Peristeridis mag gerust opvallend genoemd worden, want hij werd 2 jaar geleden uit Griekenland naar Amsterdam gehaald. Nu blijkt echter alweer dat hij het niveau niet aankan. De doelman schijnt echter alweer onderdak bij FC Volendam te hebben gevonden.

Tim Receveur, Fabian Serrarens, Yanic Wildschut, Rene Osei Kofi en Kees Heemskerk blijven ook komend jaar in de A2 spelen. Vooral het feit dat Osei Kofi in de A2 blijft is opvallend, aangezien de rechtsback een contract heeft tot medio 2011. De andere spelers uit de A2 maken de overstap naar de A1.

In een eerder stadium heeft Ajax de tweede jaars A-junioren Danny Burger, Jarchinio Antonia, Nick Koppers, Paa Sampije en Attila Yildirim laten weten dat zij mogen vertrekken. Yildirim kan naar FC Utrecht en Haarlem.

Behalve Roly Bonevacia, Geoffrey Castillion en Marco Bizot, die naar Jong Ajax gaan, zullen alle andere 1e jaars in de A1 blijven. Dit zijn Florian Josefzoon, Ricardo van Rhijn, Rodney Sneijder en Lorenzo Ebecilio.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jaspervoetbal
Ik heb alles na gezocht maar kan iemand mij vertellen wat er met shaksion en sampije gebeurt want ze hebben geloof ik nog geen contract en zij al 2de jaars a's en komt er ook nog zoiets van de b's want ik zou ook wel willen weten wie in de a's komen en de a1 of a2
0 0
AFCA19
jammer van antonia, hij had een mooie periode bij ajax maar is daarna weer terugezakt, en na een half jaar zullen sneijder en van rhijn de rest wel gezelschap gaan houden bij jong ajax hoor. Die twee zijn nu extra geprikkeld omdat hun maatjes van de A1 en oranje onder 18 ofzo naar jong ajax gaan. Bonevacia die gaat er zeker komen, dat word in mijn ogen de beste man bij jong ajax, heeft gewoon veel talent, hopen dat het eruit gaat komen.
0 0
STHBOY
Hoe zit het nou met de keepers bij Jong Ajax volgend jaar?
0 0