Penders op de bank tegen Ajax

Rob Penders is terug in de selectie van NAC Breda. De centrale verdediger zal vrijdag in het uitduel met Ajax echter op de bank zitten tijdens de aftrap.

'Rob is nog niet ver genoeg om te kunnen beginnen, maar mocht de wedstrijd erom vragen, dan kunnen we hem korte tijd laten spelen', legt coach Robert Maaskant uit op de NAC-site. Door een hamstringblessure miste Penders de laatste twee duels van de Bredanaars, die prompt met 4-0 verloren van zowel Sparta Rotterdam als ADO Den Haag.

Maaskant moet sowieso een flink aantal spelers missen tijdens het bezoek aan Amsterdam. Martijn Reuser, Kurt Elshot, Ellery Cairo, Tim Gilissen, Matthew Amoah en Enric Vallès Prat ontbreken allen bij de nummer vier van de Eredivisie.

'Enric Vallès is wel weer fit, maar heeft pas één helft gespeeld met Jong NAC en hij is er lang uit geweest, dus hij heeft nog wat tijd nodig', vertelt Maaskant over de Spaanse middenvelder, die dit seizoen nog geen enkel duel namens NAC speelde. Hij ontbrak sinds half oktober vanwege een spierscheuring in een bovenbeen.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Liefhebber
Penders vind ik een van de meest vervelende spelers in de eredivisie. Hij maakt elk duel een overtreding omdat hij te traag en niet wendbaar is. Hij verheft de laffe sneaky overtreding echt tot kunst en loopt zelf altijd bij de scheidsrechter verhaal te halen als NAC n terechte beslissing tegen krijgt. Doordat hij al lang meeloopt en n leiderstype is wordt veel door de vingers gezien. Ik hoop dat hij 90 minuten op de bank blijft of erin komt en hopeloos faalt. Dit is pas n vervuiler van de voetbalsport, ogen open Jaap!!!
0 0
RIPAjax
Mist ajax dan niet al de hele tijd flink wat spelers?
0 0