Denken aan Kenneth Perez

valentino88, 11-11-2008 om 10:55, 1439 views, Supp.ver. ajax |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Afgelopen zondag moest ik ineens denken aan Kenneth Perez.

Vanaf mijn plek op de tribune zag ik Ajax winnen van Sparta. Op het veld stonden Kennedy, Leonardo en Robbert Schilder. De eerste had na wat minuten tegen Twente en een helft tegen MSK Zilina nu een basisplaats én een goal achter zijn naam staan. Leo had al wat meer speelminuten op zijn conto en ook híj had een doelpunt meegepikt.

Robbert Schilder ten slotte had al eerder profijt kunnen trekken van de Olympische absentie van Urby Emanuelson. Om niet te zwijgen van de minuten die Dennis Rommedahl al pakte in het eerste van Ajax.

Ik vroeg me af of Kenneth het ook gezien had en zich nu misschien van spijt en pure schaamte niet de haren uit het hoofd trok.

Want zat Kenneth niet in het zelfde schuitje als Kennedy, Leo, Robbert en Dennis? Allen kregen ze in de voorbereiding op dit seizoen te horen dat de kans op speelminuten nihil was en dat het wellicht beter was om een andere club te zoeken.

En was het Kenneth niet die als enige stampij maakte, een arbitragezaak aanspande tegen 'de club van zijn dromen' en stampvoetend en vingerwijzend het hazenpad koos?

Al de andere gedupeerden bogen morrend het hoofd, kweetten zich van hun taak en wachtten hun kansen af en kregen uiteindelijk meer dan ze durfden te dromen: een kans om te schitteren in Ajax 1. Én complimenten van de trainer. Slechts Laurent Delorge (want laten we ook die niet vergeten) wacht nog op zijn 'moment in the sun'.

Afgelopen zondag moest ik ineens denken aan Kenneth Perez.

Vanaf mijn plek op de tribune zag ik Ajax winnen van Sparta. Op het veld stonden Kennedy, Leonardo en Robbert Schilder.

Ik dacht: "Daar had jij ook tussen kunnen staan Kenneth. Had je maar wat minder Spaanse trots en wat meer geduld gehad".Hij zal het waarschijnlijk nooit toegeven maar een klein beetje spijt van zijn beslissing Ajax op hoge poten te verlaten zal hij toch wel hebben.

Of niet, Kenneth?

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Caniggia
op basis waarvan zeggen jullie dat hij voor onrust zou zorgen als hij niet zou spelen ? ik denk dat er weinig of geen voetballers zijn die een hoger rendement hebben qua doelpunten en assists ten opzichte van zijn aantal speelminuten !
0 0
Caniggia
op basis waarvan zeggen jullie dat hij voor onrust zou zorgen als hij niet zou spelen ? ik denk dat er weinig of geen voetballers zijn die een hoger rendement hebben qua doelpunten en assists ten opzichte van zijn aantal speelminuten !
0 0
kutpisvee
Perez is een trage, lelijke, luie voetballer die d8 da ie wel eff in de basis stond nou mooi niet dus ik heb helemaal geen medelijen met hem
0 0
Rolo
Het is maar goed dat Kenneth weg is. Scheelt een hoop onrust. Dat was onvermijdelijk dat hij zou clashen met Marco als hij eens 2 wedstrijden op de bank mocht gaan zitten... Een leuke voetballer met teveel sterallures...
0 0
Spoon
Zolang het maar bij Denken blijft ;-)
0 0
Yorick17
Die heeft geen spijt hoor, bij Twente komtie wel gewoon aan de bak.
0 0
Caniggia
Perez zou in tegenstelling tot de door jou genoemde spelers niet kunnen rekenen op speeltijd en mocht ook niet meetrainen met het 1e. Net als Luque is hij daarom weggegaan. Dus dit artikel slaat kant noch wal ! Overigens blijf ik het jammer vinden dat hij er niet meer bij is en hij had zeker met al deze blessures in de selectie veel speeltijd gehad !
0 0
TIES410
Precies. Volgens mij zijn Kennedy, Leo, Robbert en Dennis niet teruggezet naar het tweede. Het valt me wel vaker op de laatste tijd; check eerst de feiten voordat je een column schrijft.
0 0
Bep
fout fout fout, zie de reactie hieronder.
0 0
vanlingen
"Want zat Kenneth niet in het zelfde schuitje als Kennedy, Leo, Robbert en Dennis?" Antwoord: Nee.

Kenneth zat in hetzelfde schuitje als Colin, Luque en Delorge. En zij hebben allemaal niet meer voor Ajax 1 gespeeld.
0 0
Yilmaz
ouwe koeien uit de sloot halen....
0 0
erikje
Lekker boeiend. Hoop dat hij nu wel blij is bij Twente.
0 0
CrazyJew
Tsja, vinger op de zere plek inderdaad :-D
0 0