Column: Marco moet al moven

Columntracker, 03-09-2008 om 05:39, 2616 views, ronschiltmans.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Niets dan lof voor de nieuwe voetbalzender Eredivisie Live, wat keurig op tijd beeld verschafte. Wél vind ik het vreemd om een wedstrijd eerst live te zien, maar dan 's avonds in de samenvatting met een andere commentaarstem. Op de één of andere manier worden de beelden kwalitatief beter, met de stem van Ten Napel en vooral Snoeks eronder. Maar ook in de samenvatting was Ajax zaterdag niet om aan te gluren, zelfs al hadden ze daar speciaal legende Herman Kuiphof voor afgestoft. Leuker konden ze het niet maken. Studio Sport was verder weer ouderwets vertrouwd, hoewel ik de indruk had dat de gehaaste Tom Egberts wel een plaspauze kon gebruiken.

Of zou hij ook nerveus worden van die schermen achter hem? Die steeds wisselende beelden, waar je koppijn van krijgt als je er op gaat letten. Het mag dan modern wezen, maar op die manier zit heel voetbalminnend Nederland om half acht al met lasogen. Misschien dat er nog eens kritisch naar gekeken zou kunnen worden? En Youri, je imitatie van Jan van Halst is absoluut mislukt. Het gebeurde zondag al bijna, maar laat die voetbalcomputer de volgende keer maar keurig op de grond stuiteren. Die heb jij niet nodig.

Tranende ogen ook van Luis in de pels Suarez, die het zich persoonlijk aan had mogen trekken als Klaas Jan Huntelaar alsnog was vertrokken. Maar dat gebeurde voor hem en vooral voor ons gelukkig niet. Het laatste uur van de eerste septemberdag bracht ik in een stil en donker huis eenzaam door op vi.nl. Mijn F5-toets heeft er nóg hoofdpijn van. Als het dan tóch zou gebeuren...
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DeMeer
Volgens mij is mijn postbode geinjecteerd met remolie,ik moet elke woensdag tot 15.00 wachten op die VI.....offtopic maar ook off my chest :-)
0 0
Barrabrava
waar woon je dan? Of heb je je post geforward van de meer naar je echte woonplaats, dan duurt het wel even ja.. (bij mij ploft het tussen 12 en 13 op de mat)
0 0
DeMeer
Amsterdam Geuzenveld,maar is al jaren zo,ben denk ik laatste rondje van meneer de postbode ;-)
0 0
Barrabrava
veel 'honden' in de buurt? Schrikken ze vanaf hahaha
0 0
DeMeer
Prima column wat mij betreft,erg veel primitieve reacties hier,de man zegt geen rare dingen en beledigt niemand,meningen deel je of niet...De koptekst is een goede lokker om de column te lezen,helaas hebben een hoop mensen niet verder gelezen,hij beweert namelijk het tegendeel van wat de koptekst suggereert.
0 0
Barrabrava
Dat is Ron ten voete uit. Kan ook ironisch bedoelt zijn, maar om dat allemaal uit te gaan leggen, zijn we jaren verder.
0 0
kaylinn
ligt niet aan de trainer
0 0
SteeSzDeAjacied
mooie column, van Basten heeft tijd nodig en ik weet zeker dat áls ajax er staat, we zeker gaan vlammen!
0 0
suske
Hij schrijft onzin zoals altijd
0 0
Edelachtbare
Altijd?
Soms moet ik een column wel eens 2 keer lezen om hem te begrijpen, maar op onzin heb ik hem zelden of nooit kunnen betrappen.
0 0
Jackson07
Weer zo'n randdebiel die het stuk niet helemaal heeft gelezen
0 0
zuid76
wouzen
0 0
Rogyros
Nietszeggende column.
0 0
Jeroen
en vergeet niet dat ajax al meteen weer behoorlijk genaaid is, eerst rood wat inmiddels is terug gedraaid, geen strafschop bij0-1, kom je op 0-2 walst ajax over willem 2 heen. hoe slecht het dan misschien ook was.
0 0
Jeroen
Hij heeft gelijk inderdaad, en dat hele interlandvoetbal moeten ze door de plee trekken, er is geen zak aan, en de clubs kunnen gewoon niet aan een team bouwen. De hele zomer al eerst dat domme olympische toernooi, dan nog een veeel dommere niets zeggende oefenwedstrijd.
0 0
ajaciedgrunn
Geweldig stuk. Het vetrouwen blijft overeind, maar kritiek na de wedstrijd tegen WII mag en is terecht.
0 0
paulis
helemaal mee eens.. negetieve gedoe altijd

marco is net begonnen aan een compleet nieuwe periode voor ajax, dat heeft tijd nodig

maar met dit beleid en deze invesen gaat het zeker goed komen

als we nou eens beginnen om er allemaal achter te blijven staan..

AFCA!!
0 0
Vinsane
Mooie column weer Ron. Sommige van de reacties hieronder geven aan dat er nog steeds mensen zijn die zonder het te lezen al een mening klaar hebben liggen. Met name olasuarez die hieronder het woordje azijnzeiker gebruikt, is zelf waarschijnlijk een van die supporters die als eerste loopt te schreeuwen dat mvb zijn biezen moet pakken. Als je zo weinig geduld hebt en niet de moeite kan nemen om de hele column te lezen, maar toch een negatieve mening klaar hebt liggen dan ben je in mijn ogen een grotere azijnzeiker...
0 0
Gerrie
Prima column, al dekt de titel de lading niet helemaal. Hij heeft meestal betere columns dan de 'huiscolumnnist': SV. Dus eerst maar even lezen en dan commentaar leveren..
0 0
DeftonesJP
Grappig dat mensen gelijk conclusies trekken na een titel en vervolgens de column helemaal niet lezen.
0 0
Bergkamp10
Weet iemand toevallig of Ajax vandaag buiten traint??
0 0
MvBMvBMvB
Rot op met je titel nepfan!1

Het komt heus wel goed met DIT ajax
0 0
micky
Prima column hoor..klopt wel wat hij zegt
0 0
Pantheon
Doodziek wordt ik van dat eeuwige gezeik.... Wat mij betreft een column die regelrecht de prullebak in mag.
0 0