Martin van Geel niet naar ADO Den Haag

AjaxRoan, 13-07-2008 om 21:28, 1548 views, vi.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

ADO Den Haag heeft Martin van Geel niet weten te strikken als algemeen directeur. Volgens het AD heeft de 47-jarige Brabander te kennen gegeven niet in te gaan op de aanbieding.

Van Geel is niet de eerste bij wie ADO bot vangt. 'We gaan nu niet meer op zoek naar een opvolger, maar hebben een plan B klaarliggen', legt Harm de Boer, de algemeen directeur ad interim, uit.

'Dat scenario gaan we nu uitvoeren. Daarvoor nemen we de tijd. Eind augustus presenteren we de nieuwe algemeen directeur.' Tot die tijd blijft De Boer dus aan. Frans Boogaard, die sinds kort commercieel directeur is, neemt een aantal taken van De Boer .
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
gusanito
ach ja, die man komt vanzelf weer een keer ergens aan het werk met z'n interessante onzin praatjes en zn te gladde trekjes..
0 0
baker
Ik snap het gewoon echt niet al dat gezeik op van geel... Hij is altijd al zo geweest zoals hij gepresteerd heeft bij ajax, dus leg de schuld maar bij de mensen die ooit besloten hebben hem aan te nemen. Alsof hij er wat aan kan doen dat hij zo is...
0 0
kevinhogeweide
fok hem
0 0
AFCARoy
Mensen overdrijven, tuurlijk had hij genoeg miskopen.

Maar hij had ook zeer goede versterkingen gehaald in de vorm van: Klaas Jan Huntelaar, Luis Suarez, Jaap Stam en Edgar Davids.

Bovendien heeft hij alle contracten opgeschoond, waarvan ene Louis van Gaal een puinhoop van had gemaakt.
(Lees: Pienaar, Maxwell, de Jong)

Ik pleit hier niet voor M. van Geel dat hij een geweldige TD is, maar hij heeft ook goede dingen gedaan in Amsterdam, en dat mag ook best verteld worden.

Zn ondergang was zn grote ego, niet luisteren naar de coach van het eerste elftal (HTC), de scouts en adviseurs.
0 0
Biggie
Die club heeft Van Geel niet nodig, ado is al naar de klote
0 0
superedje
jammer hij had die club mooi naar de klote kunnen helpen
0 0