'Kans op De Graafschap-terugkeer Huntelaar lijkt klein'

ThijsZwagerman, 13-01-2021 om 20:25, 7034 views, Omroep Gelderland |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Klaas-Jan Huntelaar heeft vooralsnog niet met zijn oude club De Graafschap gesproken. Hans Ostendorp, voorzitter van de club uit de Achterhoek, gaf eind vorig jaar aan graag met Huntelaar om de tafel te gaan, maar volgens Omroep Gelderland is dat nog niet gebeurd en lijkt de kans op een terugkeer van de 37-jarige aanvalsleider klein.

Het medium schrijft dat Huntelaar en De Graafschap voorlopig weinig vaart zetten achter het initiëren van een gesprek over de toekomst van de spits. ‘De hoofdpersoon in kwestie (Huntelaar, red.) heeft voorlopig geen enkele haast en De Graafschap zet op zijn beurt geen enkele druk op Huntelaar.’

Hoewel Huntelaar heeft aangegeven na dit seizoen hoogstwaarschijnlijk te stoppen, hoopt men bij De Graafschap alsnog van harte dat het lukt om de Ajax-spits te verleiden tot een terugkeer als speler. Volgens Omroep Gelderland is dat droomscenario echter niet aannemelijk. ‘De kans lijkt klein dat de in Voor-Drempt geboren spits nog een seizoen wil voetballen in Doetinchem. Zelfs al zou de club dit seizoen promoveren naar de Eredivisie’, schrijft het lokale medium.

Denk jij dat Haller twee of meer goals scoort tegen FC Twente? Zet in en krijg 5,00 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Ik hoop dat hij volgend seizoen als spitsentrainer in de jeugdopleiding aan de slag gaat. Laat hem dagelijks met de spitsen van de o18 en o17 werken. Met name qua positionering in en rondom de zestien kunnen talentvolle spitsen vast enorm veel leren van Huntelaar (dat is namelijk bij uitstek iets wat over te dragen is).
1 0