Stem voor 15 januari op de Branie-podcast!

NickOoms, 12-01-2021 om 13:50, 1258 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Branie is genomineerd voor de VoetbalPodcast Award 2020. De podcast van Het Parool en Ajax Showtime kan geselecteerd worden in de categorie Beste FAN. Luister jij graag naar Branie? Stem dan voor 15 januari op onze podcast! 

In Branie bespreken verschillende insiders wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd, waarbij Menno Pot de vaste presentator is. In de categorie Beste FAN-podcast zijn naast Branie ook de Ajax-, Ajax Life-, Pak Schaal- en Pantelic-podcast genomineerd. 

Er kan tot en met 15 januari gestemd worden op de podcast van Het Parool en Ajax Showtime. In deze stemmingsronde wordt vijftig procent van de uitslag bepaald door de makers van de voetbalpodcasts. De overige vijftig procent wordt geselecteerd door de luisteraars van alle podcasts. Iedere podcast kan maar één keer genomineerd worden.

De zeventiende aflevering van Branie van dit seizoen is nu te beluisteren.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tinus
Branie is een fijne podcast. Het is alleen een beetje jammer dat je bij het invullen meerdere keuzes door moet geven en ook nog eens meerdere categorieën. Die andere podcasts ken ik (vrijwel) niet.
0 0