De Graafschap hoopt op Huntelaar: 'Poorten wagenwijd open'

ThijsZwagerman, 16-12-2020 om 19:40, 3093 views, FOX Sports |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Bij De Graafschap hoopt men van harte op een terugkeer van Klaas-Jan Huntelaar. De 37-jarige spits van Ajax gaf recent aan dat hij hoogstwaarschijnlijk bezig is aan zijn laatste seizoen als profvoetballer, maar De Graafschap heeft de hoop op een comeback van de ervaren spits nog niet helemaal opgegeven. 

Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap, zou het geweldig vinden als Huntelaar terugkeert bij de club waar hij het grootste gedeelte van zijn jeugdopleiding genoot. ‘Wat zou het gaaf zijn als hij terugkomt op De Vijverberg. Ik heb zaterdag niet direct de telefoon gepakt, zo werkt dat niet. Ik krijg wel heel veel appjes van supporters en iedereen om De Graafschap heen met de vraag of hij niet wat voor ons is’, vertelt Ostendorp aan FOX Sports

De directeur geeft vervolgens aan dat Huntelaar in elke functie welkom is bij De Graafschap. ‘Klaas-Jan heeft aangegeven dat hij in principe stopt, maar het lijkt me goed om binnenkort een kop koffie te drinken. De poorten van De Vijverberg staan voor hem wagenwijd open, in welke functie dan ook.’

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Peteronline
schande...blijf bij ajax jongen, en bespreek je toekomst hier
0 0
echteajacied
Met zijn leeftijd zou het verstandiger zijn om gewoon te stoppen nu hij nog blessurevrij is. Ook al zou het dan om afbouwen bij De Graafschap gaan. Er is een tijd van komen ( en op zijn leeftijd ) een tijd van gaan.
0 0
ProfessorX
Gewoon Ajax blijven spelen met zaterdag en lucky.
Spitsen trainer jeugd en 1 .
Trainers diploma gaan halen .
1 0
Sampaoli
Als ze in de KKD blijven zou hij het kunnen overwegen, maakt hij er 30 in een seizoen. In de Eredivisie niet aan beginnen.
1 0
Nabil
Van alle spelers van zijn leeftijd, ziet hij er nog behoorlijk fit uit.
Sneijder, vd vaart en de rest hebben allemaal een pens
1 0
JesusZoonVanGod
Huntelaar zou bij het grootste deel van de Eredivisie clubs gewoon in de basis staan. Hij is fit en heeft goed voor zijn lijf gezorgd. Als je goed voor jezelf zorgt, het geluk hebt weinig blessureleed te kennen en je hebt kwaliteit, dan kun je bijzonder lang mee gaan.
1 0
Sampaoli
Op basis van kwaliteit kan hij prima Eredivisie spelen, maar het is geen spits die bij een degradatiekandidaat moet spelen. Te ver van de vijandelijke zestien meter af.
0 0
Santiago
Denk dat hij nog makkelijk mee kan eerlijk gezegd.
1 0
Stroeve
Dat zou toch fantastisch zijn voor De Graafschap, komt-ie een jaar later gewoon weer terug naar Ajax.
1 0