Gravenberch: 'Laten zien dat wij ook bij Liverpool kunnen winnen'

JesseTH, 26-11-2020 om 08:50, 3050 views, Ziggo Sport |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Ryan Gravenberch weegt niet al te zwaar aan de 0-2 overwinning van Atalanta Bergamo op Liverpool. De middenvelder weet dat Ajax alles in eigen handen heeft en is dan ook vastberaden om aan te tonen dat ook de Amsterdammers kunnen winnen op Anfield.

'Het is natuurlijk jammer, want Liverpool stond aan kop. Als zij de punten hadden gepakt, zouden wij met zeven punten tweede staan', zo vertelt Gravenberch aan Ziggo Sport, waarna hij het weer positief bekijkt. 'Het maakt niet uit, want nu moeten wij uit bij Liverpool laten zien dat wij ook kunnen winnen.'

Als vanzelfsprekend zoomt Gravenberch ook in op zijn wondergoal tegen FC Midtjylland vlak na rust. 'Ik kreeg hem van Dusan (Tadić, red.) en dacht: ik moet deze schieten. Hij vloog er mooi in. Dit is mijn eerste goal van het seizoen en ik hoop dat er meer zullen volgen. Het was een mooie. Ik zag hem er via de onderkant van de lat invliegen en wil hem graag nog terugzien.'

Het doelpunt was niet alleen wonderschoon, de timing ervan was ook erg goed. 'In de eerste helft hadden we heel veel kansen en die benutten we niet. Uiteindelijk maken we de 1-0 en dan volgen de andere goals snel', zo weet Gravenberch, die Ajax wel dominant en goed zag spelen tegen de Deense opponent.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax34
Kunnen we bij Liverpool winnen zeker. Maar liverpool is geen Midtjylland. Daar moet iedere kans raak zijn en zelf niets weggeven.
0 0
Redrum
Precies, gewoon ook van Liverpool winnen en vol voor de groepswinst gaan. Als Ajax wat scherper wordt voor de goal is dat zeker mogelijk.
2 0
Schip
Dat is echt de enige houding om naar Liverpool te gaan. Net als naar Real een paar seizoenen terug. En die pot hoeft echt een blauwdruk te worden voor do-or-die uitwedstrijden, maar je moet tot in je vezels voelen dat je kunt winnen. Dit Liverpool is klopbaar door dit Ajax.

Ik hoop op het 2018 scenario en niet het 2020 scenario. Dus de grote club in eigen huis payback geven en niet het aan laten komen op de laatste thuiswedstrijd, om daar vervolgens tegen een sof aan te lopen.
1 0
Concrete
Ook al wint Ajax op Anfield Road, dan nog moeten ze vermoedelijk toch nog winnen van Atalanta
0 0
EuforischeRealist
Heerlijke wedstrijd van deze jongen! Dat we nog maar lang van hem mogen genieten.
1 0