Timmer: 'Senesi kon ook naar Ajax of PSV'

ThijsZwagerman, 25-11-2020 om 16:55, 11503 views, Voetbal International |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Volgens Henk Timmer, voormalig doelman en tegenwoordig zaakwaarnemer, hadden ook Ajax en PSV aan de haal kunnen gaan met Feyenoord-verdediger Marcos Senesi. De Argentijnse verdediger maakte vorig seizoen de overstap naar Rotterdam en Timmer was betrokken bij deze transfer.

Volgens de oud-goalie waren naast Feyenoord dus ook andere Nederlandse topclubs serieus in de markt voor Senesi. ‘Ajax of PSV had ook gekund, maar we vonden het leuk nu eens een speler naar Feyenoord te brengen die op termijn vijftien miljoen plus waard is. Dat heeft de club ook nodig’, zegt Timmer in gesprek met Voetbal International. Feyenoord betaalde uiteindelijk zo’n zes miljoen euro voor Senesi.

Naar eigen zeggen was er Timmer veel aangelegen om Senesi aan Feyenoord te verkopen. ‘Ik heb bij Feyenoord gespeeld, bij Ajax en AZ ook trouwens, maar Feyenoord is zo groot en lukt het maar niet spelers te kopen en voor veel geld te verkópen. Nog steeds de snelste manier om geld te verdienen. De club stond er zelf ook zo in, dat maakte de uitdaging groot Marcos naar Rotterdam te krijgen. Daarbij dachten we ook wel te kunnen inschatten dat Senesi qua karakter bij de club zou passen.’

Verwacht jij dat Neres namens Ajax twee goals of meer scoort tegen FC Midtjylland? Zet in en krijg 12,75 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Raoul14
Van zo'n zaakwaarnemer moet je het maar hebben....
0 0
Jaridebeste
"Ik heb bij Feyenoord gespeeld, bij Ajax en AZ ook trouwens, maar Feyenoord is zo groot en het lukt maar niet spelers te kopen en voor veel geld te verkópen".

Vervang groot door sneu en het klopt.
0 0
TontoKarnaggel
"We vonden het leuk om ook eens een speler naar feyenoord te brengen". Mijn god, alsof het over een zak knikkers gaat. En wat als henkie het nou leuk vind om iemand eens naar top oss te brengen, gewoon, voor de leuk? Het zou je zaakwaarnemer maar zijn....
2 0
Sterspeler
"we vonden het leuk om Charisteas naar Rotterdam te brengen."
2 0
Bennyben
Straks gaan ze nog zeggen dat we Kelly ook wilde, enigste die daar een beetje kan voetballen is berghuis de rest is allemaal rotzooi incl senessi
1 -1
Kingoffdatoilet
We weten allemaal dat dit onzin is. Als Ajax serieus interesse had getoond was senesi direct naar Ajax gekomen. Bij Ajax spelen sws ook al twee Argentijnen. Dat is al genoeg om voor Ajax te kiezen inplaats voor Feyenoord. Dan heb ik het nog niet eens over prijzen, geld, internationale allure, CL en transfermogelijkheden.
2 0
Elayais
Mag je blij mee zijn z'n zaakwaarnemer.

Hallo? Ja, Henk hier. Je kunt naar de twee topclubs in Nederland die ook regelmatig nog iets winnen. PSV? Ja daar heb je sowieso een basisplaats want die verdediging is ruk. Ze betalen allebei ook zeker niet slecht nee. Maar luister eens, ik ga je daar helemaal niet heen brengen, nee man, jij gaat naar Feyenoord. Wie dat zijn? De derde topclub van Nederland man! Hoeveel die winnen? Ja niet zo veel, maar dat komt met jou erbij helemaal goed! Hoe ze betalen? Ja... geld hebben ze niet maar je komt van buiten de EU dus een paar ton heb je sowieso. Ja man, gaan we doen, wordt gezellig.

Helemaal wappie.
8 0
Hans Kraay Jr.
Denk eerder dat Marc hem niet wilde hebben, die heeft hier in Amsterdam natuurlijk al zijn vaste afhaal senesi.
3 0
Jos1983
Was dit die directeur die AGOVV Apeldoorn destijds failliet liet gaan omdat ie vergat dat ze nog wat geld konden verdienen met Transfers van Dries Mertens en Chadli? Wat klinkt die man hier vol van zichzelf zeg? Heeft ie al meer transfers gedaan als zaakwaarnemer?
1 0
Boer Gijs
50 miljoen? dan had je hem op zijn minst aan Ajax moeten verkopen, en dan nog? Maar nu zeker niet lijkt me
0 0
Bennyben
Hahaha probeert henkie nu zijn marktwaarde omhoog te krikken, straks zegt die nog dat barca, real, man city en Bayern hem ook wouden maar Henkie wilde hem liever naar feyenooit brengen.

Succes Henk misschien kunnen jullie hem aan het eind van het seizoen weer doorverkopen voor 10 mil.
1 0
Cruijffthebest
Niet goed genoeg, snap dat 010 er blij mee is, maar ja die zijn al blij met een doos Mars!
0 0
DeMeervanweleer
De laatste dagen duiken er ineens enorm veel opgeklopte Senesi berichten op. Die gast scoort heus een keer mooi, maar die promotie snap ik niet zo. Het is volgens mij gewoon een modale verdediger, niet zo veel bijzonders. De zaakwaarnemer, Feyenoord en de media zijn eendrachtig bezig om deze wereldvoetballer, trotse speler van die prachtige stadionclub, met haar hondstrouwe aanhang, een fraaie transfer te bezorgen.
0 0
V12
Tsjongejonge lekkere zaawaarnemer. Daar is die Senesi mooi klaar mee.
0 0
Prethoofd123
Snap de reacties hier niet zo. Senessi is toch gewoon een prima verdediger? 2 klasse beter dan Alvarez.
0 -4
Kingoffdatoilet
Senesi is een goede verdediger. Dat is zeker waar. Zou bij Ajax ook nog leren voetballen. Alvarez is ook een redelijk goede verdediger. Heeft nog steeds niet geleerd te voetballen. Ik denk dat senesi meer potentie heeft dan Alvarez. Wanneer je Alvarez bij Feyenoord in de verdediging zou zetten zou je overigens echt niet zeggen dat senesi twee klassen beter is. Ze zijn nu gewoon vrij gelijkwaardig.
0 0
Bennyben
Laat alvarez elke week bij feyenooit spelen dan valt die ook in positieve zin op.
2 0
MrPink
Voor de zaterdag amateurs zeker, haha.
1 0
3*stars*3
Hahaha wat een bullshit.
Fey is in NL idd groot maar in het buitenland is PSV groter en over Ajax hoeven we het niet te hebben.
Ajax heeft genoeg spelers op lijstjes en misschien stond deze gozer erop maar dat zegt niets over concreet zijn.
As Ajax of PSV deze gozer echt had willen halen, was dat zo gefixt.
Daarnaast betalen beide clubs ook beter.

1 ding is zeker, Timmer maakt zich sowieso populair bij de kakkies. ;-)
1 0
Mokumnorth
Senesi kon ook naar Ajax, alleen was de wedstrijd uitverkocht.
35 0
Koekepeer
Hij komt in januari naar Amsterdam, mark my words.
0 -1
Redrum
Haha, nice.
1 0
Frank1978
:-)
1 0
RuffRhythim
Ja en ik kon met Puck Moonen en Jutta Leerdam het nest induiken...
6 0
atouba19
Phoe jaaa fijn idee. Ik ga verder voor Puck Moonen
1 0
Koekepeer
Fijn idee is dat
3 0
OpaVerteld
Dit is toch niet serieus te nemen..???
Volslagen krankzinnig geworden die Timmer.
1 0
Frank1978
Ja, geloven we meteen.
0 0
ProfessorX
Ja sure Henk Timmer
Slapen doen we s'nachts.
1 0
EuforischeRealist
Je zou zeggen dat je kijkt wat het beste is voor een speler, maar Henkie kijkt liever naar z’n ex-clubs en maakt dan een keuze.

Fijn om te weten voor de spelers die aan m verbonden zijn...
0 0
OdjePils
Hahaha gewoon omdat ze de kaks zielig vinden...
1 0
de-Ajacied
Dit is beter voor Senessi. Met Rensch boven zich had hij niet zoveel speelminuten gekregen als nu
1 0
Meerkoet
Senesi kon ook naar Ajax of PSV .......... en naar Vitesse, Utrecht en Twente.
LB, op de een of andere manier zal het wel weer zo lopen dat hij gratis de deur uit loopt.
Zijn ze goed in in Rotjeknor.
0 0
MK77
Heeft hij dezelfde zaakwaarnemer als Zahavi ofzo?
3 0
Mokum430
ahhh jammer zeg!
0 0
Bensco
Wie had gedacht ?

Van tegen Ronaldo spelen in de champions league naar spelen met een of andere vaago genaamd botteghin.
0 0
markk
Senesi is een prima speler die ook voor Ajax van waarde zou kunnen zijn als LCV naast Tagliafico en Schuurs. Alleen denk ik dat als Ajax concrete interesse had getoond dat Senesi nooit naar Feyenoord was gegaan. Uiteindelijk had Ajax kennelijk toch de voorkeur voor Martinez waardoor Senesi gedwongen voor Feyenoord heeft gekozen.
0 -2
Henkjanklaas
onzin senessi is feyenoord niveau. wij streven CL niveau na. er moet trouwens wel snel een CV komen.
0 0
Rockpotje
Voor Feyenoord een voltreffer deze jongen. Dat mogen we best een keer zeggen toch? Hij kan lekker beuken en schiet er soms opeens een bal geweldig in. Je moet hem volgens mij idd net als Botman niet met ruimte in zijn rug laten spelen, of de opbouw laten verzorgen, maar dat hoeft daar ook niet. Er zijn ook nog eens genoeg teams in de Premier League of Serie A waar dat ook niet hoeft en die straks nog wel ergens 15 miljoen hebben liggen. Dat is in Rotterdam een godsvermogen. Dat hij bij ons nooit Martínez voorbij was gestreeft en aan alle kanten voorbij gelopen zou worden doet daar niet zo veel aan af. Hij zit daar prima op zijn plek en zal ongetwijfeld een mooie stap gaan maken volgende zomer.
1 0
X-RaY
Wij van wc eend...
1 0
Hollister
Was bij ons net als Magallan volledig door de mand gevallen... zet hem op de middenlijn met Bottegin en je zal zien wat ik bedoel.. Jaapie Stam heeft zich daar ook op verkeken... totaal niet snel.. in grote wedstrijden wordt hij regelmatig overlopen en gedold... wacht maar tot de grote wedstrijden in januari
7 -1
johnantoni
Er bestaat geen speler die naar Ajax én Feyenoord kan. Dat is namelijk geen keuze. Als je naar Ajax kan, klopt Feyenoord niet aan en als je naar Feyenoord kan, klopt Ajax niet aan. Beide clubs hebben andere speelstijlen en eisen waaraan spelers moeten voldoen. Om over financiële mogelijkheden maar te zwijgen.
2 -3
Ferd
Dat is dus niet waar he. Kudus bijvoorbeeld.

Er is alleen geen speler die voor Feyenoord kiest als het op Ajax en Feyenoord aankomt
0 -1
noppenkoning
Senesi is de nieuwe Bitcoin.
0 0
Juichtoon
Ik vond sneuneusie wel grappig als naam voor Senesi...
Moet ik hem uitleggen?
0 -2
Juichtoon
Sneuneusie...
0 -6
ajaxxcied4life
Alsof Henk Timmer bepaalt waar deze jongen gaat spelen. Ik denk niet dat er veel spelers zijn die Feyenoord boven Ajax verkiezen op dit moment. Tot dusver vind ik het niet een heel geloofwaardig verhaal, maar goed. Daarnaast blinkt hij geloof ik nog niet echt uit.
2 0
Gonzo
Als de keus is de bank bij Ajax of spelen bij Feyenoord? Vergeet niet we hadden toen Blind en Martinez met daarnaast Veltman, Schuurs en Alvarez. Aardig vol dus. Bovendien is Marc misschien iets voorzichtiger geworden na Magallan.
1 0
ajaxxcied4life
Ik denk dat Henk Timmer de prijs van deze jongen wat poogt op te drijven door over AJax te raaskallen. Er is denk ik geen mens in Nederland buiten Maasdorp en omstreken om die deze kletskoek gelooft.
0 0
voorkennis
Volgens Fr 12 is Senesi inmiddels al meer dan 50 miljoen waard.
En ja ...wij hier op showtime lachen daar hard om
6 -1
Juichtoon
Net zoals Jorgensen weg zou gaan voor 28 mln, Kokcu voor 26 mln en Vilhena voor 20 mln. Kwam niets van terecht.
De enige die wegging voor meer dan 15 mln, Karsdorp, stond na een jaar weer met z'n tas op Varkenoord.
8 0
Juichtoon
Niet echt Timmer. Dat heb je zelf eens bij Fox op de zondagochtend vertelt.
Je hebt hem zelf nog naar het vliegveld gereden zo vertelde je. Hij kon toen alleen naar Fnoord.
Je probeert hem alleen maar meer waard te laten lijken zodat je nog meer kan opstrijken en je bedrijfje bekender wordt.
2 0