Schuurs, Tadić en Labyad opgenomen in Team van de Week

NickOoms, 23-11-2020 om 07:15, 3764 views, De Telegraaf |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Willy Dullens heeft Perr Schuurs, Dusan Tadić en Zakaria Labyad opgenomen in het Team van de Week van De Telegraaf. De oud-speler van Fortuna SC (de voorloper van Fortuna Sittard) bekroonde de drie spelers van Ajax na hun goede optreden van zondagmiddag tegen Heracles Almelo (5-0 winst).

'Er is de laatste tijd best wat kritiek op hem, maar tegen Heracles Almelo bleef hij foutloos', begint Dullens over Schuurs. 'Ik hoop dat hij die lijn kan doortrekken. Van alle centrale verdedigers in de Eredivisie heeft Schuurs in mijn ogen de beste trap. De foutjes moeten alleen uit zijn spel. In duels met sterke spitsen is hij nog niet zo’n beest als bijvoorbeeld Matthijs de Ligt, maar ik heb het gevoel dat dit wel kan komen.' 

Tegen Heracles Almelo scoorden Labyad en aanvoerder Tadić gezamenlijk drie doelpunten en leverden zij beiden één assist. Dullens is lyrisch over het optreden van beide heren. 'Ik vond Labyad voor het eerst in lange tijd weer eens een sterke wedstrijd spelen. Een paar jaar geleden dacht ik dat Labyad een heel goede speler zou worden, maar dat is er niet helemaal uitgekomen. Hij leek stil te staan in zijn ontwikkeling. Tegen Heracles Almelo groeide hij in de wedstrijd en scoorde twee keer. Daarmee heeft hij deze uitverkiezing verdiend. Voor die jongen is het te hopen dat hij deze lijn kan doortrekken. Tadić is daarentegen een speler die Ajax bijna niet kan missen. Hij geeft passes die anderen niet geven en weet wat er van hem verwacht wordt.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
Gravenberch wast de beste bij Ajax, voor een leek is dit misschien niet goed te zien?
Hij oogt wat slungelig , maar dat komt door zijn lengte
Labyad vond ik ook goed spelen, verlegde het spel ook vaak van links naar rechts
Maakte een schitterende goal, technisch zo moeilijk in de loop dit in een keer te doen
Dat Ajax zo makkelijk wind heeft heel veel met Ajax te maken, ze spelen gewoon heel goed op dit moment
1 0
Turbo
Wederom geen Gravenberch. Die wederom 1 van de betere, zo niet de beste bij ons was. Maar Labyad die constant balverlies leed, 2 enorme kansen om zeep helpt door een passje over 3 meter niet op maat te geven en tussendoor met balverlies op eigen helft nog even een kans voor Heracles creeërt staat er wel in omdat hij 2 goals van de 5 meter lijn maakt. Niveautje weer hoor.

Tadic was voor zijn doen ook niet eens zo bijzonder. Maar goed, die is op halve kracht nog beter dan 99% van de Eredivisie.
1 0
Web
Die goal uit een corner, lees ik het goed?
0 0
Turbo
Prima binnen geschoten. De rebound van de 5-0 ook. Verder was zn veldspel behoorlijk matig. De 4-0 van Tadic verpest ie ook nog bijna. Net als de bijna zekere 2e goal van Traore. Mager zesje, wat mij betreft.
0 0
Web
Die rebound stelt niets voor, kun je niet in een adem noemen met die goal, ga het maar eens doen.
Word heel erg onderschat,
Hij heeft gewoon een hele goede trap.
Prima wissel speler
0 0
Turbo
Het gaat er ook niet om of het wel of niet een goeie wisselspeler is maar of hij gisteren een goede wedstrijd speelde. Dat is de discussie die jij start en dat is waar ik op reageer. Op zn 2 goals na was ie matig imo.
0 0
Adam24
Terecht. Ik mis Gravenberch, die speelde erg sterk gister. Maar mooi dat ze Schuurs eruit hebben gepikt. Die speelde echt goed. Paar keer heel goed voor zijn man gekomen waardoor je eigenlijk nooit tegen een counter kan aanlopen zoals bij de goal van Tadic.
0 0
Web
Schuurs maar ook Blind speelde goed, eigelijk heel Ajax
De tegenstander word helemaal weg getikt.
0 0