Taylor over uitblijven debuut: 'Jammer, de keuze van de trainer'

JesseTH, 30-10-2020 om 23:30, 4954 views, NH Sport |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

Kenneth Taylor heeft nog altijd het volste vertrouwen in zijn kans van slagen bij Ajax. Vorige week behoorde hij tot de wedstrijdselectie van Ajax tijdens de 0-13 zege op VVV-Venlo, maar toch mocht hij zijn debuut in Ajax 1 niet maken. Hij baalde, maar richt het vizier alweer op wat komen gaat.

Trainer Erik ten Hag koos er tegen VVV-Venlo wel voor om alle vijf zijn wisselmogelijkheden in te zetten, maar toch bleef de middenvelder dus op de bank. In een korte reactie tegenover NH Sport reageert hij erop. 'Dat was jammer, maar het is de keuze van de trainer. Als ik laat zien dat ik er klaar voor ben, heb ik er alle vertrouwen in dat de trainer me een kans geeft', aldus Taylor.

Samen met onder meer Brian Brobbey, die zaterdag tot de wedstrijdselectie van Ajax 1 lijkt te behoren, is Taylor tijdens het huidige seizoen één van de uitblinkers bij Jong Ajax. Hij speelde in zeven duels in de Keuken Kampioen Divisie mee en was al goed voor drie goals. Ook leverde hij tweemaal de assists op een teamgenoot.

Denk jij dat Ajax met 4-0 wint van Fortuna Sittard? Zet in en krijg 7,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hollister
Je kan praten over een debuut, maar dan mag je wel wat meer laten zien dan vanavond...
Dat debuut komt heus wel dit seizoen, zoals ook voor Brobbey... maar toon dan ook aan bij Jong Ajax waarom .... dan moet je daar vrijwel iedere wedstrijd bovenuit steken. na een heel sterk begin dit seizoen is hij namelijk heel erg terug gevallen.. bij Brobbey neigt het naar juist andersom
6 -4
ST
F. De Jong heeft ook weleens een kut wedstrijd gespeeld in de KKD.
0 -1
Ozymandias
Taylor speelde in vier van de zeven wedstrijden die hij dit seizoen voor Jong Ajax speelde niet goed. Hij moet eerst maar eens een reeks van wedstrijden bij Jong Ajax neerzetten waarin hij er kwalitatief bovenuit steekt. In zijn huidige vorm verdient hij het niet om bij het eerste speeltijd te krijgen.
0 0
MelleAfca
Sorry dat ik het zeg maar dan ben je echt een ongelooflijke kontendraaier. Taylor zijn ontwikkeling gaat momenteel ontzettend hard. Durf zelfs te stellen dat dit misschien wel het grootste talent is wat er sinds De Ligt en Frenkie aan komt. Dat ie in de chaos van Jong Ajax vanavond even verdronk doet daar niks van af want hij speelt tot dusver een fantastisch seizoen.
Brobbey had ook niks veranderd aan de 1-4 van vandaag, daar geloof ik niet in. Het is terecht om kritisch te zijn op een aantal grote talenten (Hansen, Kasanwirjo, Unuvar, Rensch, etc) maar deze twee jongens halen er momenteel het maximale uit.
1 -3
Ozymandias
"[H]ij speelt tot dusver een fantastisch seizoen."

Vond jij hem tegen Roda JC, Nijmegen en Jong PSV goed spelen? Taylor was in vier van de zeven wedstrijden die hij dit seizoen heeft gespeeld matig tot slecht. Je zou dat maar een "fantastisch seizoen" vinden. Taylor wordt momenteel nogal overhypet hier op AjaxShowtime. Hij is zeker een groot talent en zal waarschijnlijk in de loop van het seizoen steeds meer speeltijd krijgen maar laat hem nu maar eerst bij Jong Ajax aan zijn vorm werken en mentaal wat stappen zetten. Ik lees hier dat Gravenberch verdedigend te vaak in slaap valt maar Taylor doet dat vooralsnog veel vaker en is te vaak gehele delen van de wedstrijd uit het onzichtbaar.
1 0