Klaiber: 'Hopelijk over een aantal jaar de Premier League'

BartVeenstra, 27-10-2020 om 15:20, 8950 views, Voetbalzone |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Sean Klaiber ziet een groot verschil tussen de voetballer Klaiber en de Klaiber buiten het veld. De verdediger is modebewust en omschrijft zijn kledingstijl als 'street and comfy', terwijl hij als voetballer heel anders is. 'Ik ben juist een agressief en energiek type speler en dat hoop ik bij Ajax verder te ontwikkelen.'

Klaiber liet enkele jaren geleden - toen hij nog bij FC Utrecht speelde - nog weten niet naar Ajax te willen. Hij zou eerder voor Feyenoord of PSV willen spelen, maar die uitspraken zijn nu geschiedenis. 'Ik heb op Instagram allerlei reacties voorbij zien komen, maar dat is nu klaar. Ik geef gewoon honderd procent voor de club waar ik speel', zegt hij tegenover Voetbalzone.

De rechtsback is blij dat hij voor Ajax mag spelen. Voor de verdediger is het een van zijn sportieve hoogtepunten uit zijn carrière. 'Ajax is op dit moment een van de grootste clubs uit Europa. De fanbase is huge. Dit seizoen wil ik zoveel mogelijk spelen, fit blijven, uitkomen in de Champions League en prijzen winnen.'

Premier League

Een belangrijke factor in de keuze voor Ajax was trainer Erik ten Hag, zo geeft Klaiber toe. 'Ik heb bij Utrecht eerder met hem samengewerkt en hij is gewoon een toptrainer. Hij heeft mij toen al een veel betere speler gemaakt en ik ben er zeker van dat hij me nog verder kan helpen richting hopelijk ooit de Premier League. Dat hoop ik over een aantal jaar te bereiken, het maakt niet eens uit bij welke club.'

Denk jij dat Ajax met 1-2 wint op bezoek bij Atalanta Bergamo? Zet in en krijg 12,25 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hwb
Wat een hoop gezeik hier. Onze reserve-rechtsback hoort bij de beste 4 op die positie in de Eredivisie. Daar lijkt me helemaal niets mis mee. Zijn ook niet zo heel veel posities waarvoor dat geldt.
0 0
Jantjeajax
Leek gisteren wel Ea Sports fifa 2021 het spelletje liep door maar Klaiber stond op pauze
0 0
fanforeffer
Vreemd dat iedere nieuwe speler een halfjaar moet wennen aan het systeem van Ajax en dat Klaiber direct mee kan. Blijkt ook wel ,door 2 onnodige terug speelballen luidt hij indirect de tegen goals in.
en waarom moet iedere wedstrijd bedorven worden door een inval beurt van Labyad ?
0 0
sebastiaan1900
Hopelijk bedoelt over een aantal weken. PL clubje die hem ophaalt voor 15 miljoen. Doei.
1 -3
Henkjanklaas
Die mag blij zijn als hij ooit de Engelse eerste divisie haalt haha. Want een arrootje zeg.
0 -2
Kuningast
Hij begint nu alweer over premier league haha.. Jongens, deze man heeft helemaal niets met Ajax!

Ga lekker naar Burnley ofzo ik zal je niet missen
3 -2
smokum
Want iedere speler moet ook fan zijn van de club? Hij is gewoon een topsporter die zijn ambities uitspreekt en hardstikke blij is om voor Ajax te spelen, al is dat niet uit sentiment maar vanuit carrièreperspectief bekeken. Hij is daar tenminste eerlijk over en laat de pyjama verhalen achterwege.
5 0
Kuningast
Dat heeft wel mijn voorkeur maar is niet verplicht. Maar hij heeft hier wel in de jeugd gespeeld he.

Prima dat hij eerlijk is daarom ben ik dat ook
0 -1
Bennyben
Pfff net een wedstrijd in het eerste gespeeld
4 -1
aka
Ja idd opflikkeren dan
1 -1
oudzuid2
rustaaagh
2 -1
Bky
Mijn hemel.
1 -1
Keizer020
Zou een waardevolle speler kunnen zijn voor een ploeg als Leeds of West Ham
0 0
markk
Wat zijn wij weer makkelijk op onze teentjes getrapt. Hij heeft een wens om ooit in de Premier League te spelen. Dat is mooi voor hem en ik hoop dat hij bij Ajax de sterren van de hemel speelt en dat hij die droomtransfer verdiend. Hij speelde tegen VVV verdienstelijk en het is mooi om in deze periode wat extra diepte te hebben in de selectie. Laten wij zien hoe hij zich de komende maanden ontwikkeld.
3 -4
ambtenaar
Wie is er op zijn teentjes getrapt ?
1 0
Soccerskins
Vanuit Ajax is een stap naar de PL nooit ver weg. Clubs als Crystal Palace zien ook bankzitters van Ajax vaak graag komen.
5 0
niquedegraaff
Street en comfy? lol.
0 0
Lagasj
Kan die man met het grofvuil mee?
1 -13
Rentokill
Ja hallo, je speelt een wedstrijd in de basis en je geeft een interview waarin je zegt wat je volgende stap is (buiten Ajax)?
3 -2
AJAXAFC1
Gewoon een ontzettend goeie mentaliteit deze jongen & niks mis met ambitie! vind het altijd allen beetje rare journalistieken vragen om meteen weer 2/3 stappen vooruit te denken je zit net op je plek bij ajax maarja dat is eenmaal zo...

En zei het zelf al vanaf het begin dat sentiment rond bepaalde spelers van bepaalde clubs heb ik echt niks mee het gaat mij erom dat die laat zien wat die toevoegt aan onze club en daar ben ik benieuwd naar
2 -2
niquedegraaff
Wel een beetje duur...
0 -1
AJAXAFC1
Ja achja als je weet dat je geld hebt moet je altijd meer betalen en het was in de laatste week ook nog... 25 terug voor dest en overmars heeft weer goeie zaken geadaan
1 0
036AFCA97
Ik heb enorm lopen zeiken over deze jongen en Klaassen, maar denk dat je hem er goed bij kan hebben en Klaassen speelt mee alsof die nooit weg is geweest.

Had mezelf even gek gemaakt met torenhoge verwachtingen van transfers zoals Matheus Henrique en dan lijkt Klaassen een stuk minder goed. Dat Klaiber met zn irritante houding jegens Ajax een van mn favoriete spelers, Dest, kwam vervangen stoorde me dat ook enorm.

Maar Klaassen en Gravenberch zijn geweldig complementair aan elkaar. Als die allebei net als Donny deed goed naar Tadic zn levensstijl gaan kijken qua fitheid en voeding kunnen ze alleen nog maar beter worden.
3 -2
ambtenaar
Op basis van 30 min tegen vvvv ....... of iets anders ?
1 -2
036AFCA97
Nee, op basis van relativeren.

Klaiber speelde 90 minuten tegen VVV, trouwens.
2 -2
ambtenaar
Zijn uitspraken en zijn agressieve speelstijl is allemaal een beetje gespeeld. Het liefst zou hij in de mode werken en knuffelen met iedereen.
3 -9
Bjorn
Stille droom van bijna elke speler, niets mis met die ambitie. Maar pak eerst maar eerst twee titels met Ajax.
11 0
Fluitje
Liefst nog een cup met grote oren erbij en ik gun hem de PL
1 0