Giovanni opgenomen in Team van de Week KKD

NickOoms, 26-10-2020 om 15:20, 4412 views, Keuken Kampioen Divisie |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Giovanni is door zijn goede prestaties tegen MVV Maastricht (1-5 winst) opgenomen in het Team van de Week, zo meldt de Keuken Kampioen Divisie op haar Twitterkanaal. De Braziliaan was in de wedstrijd tegen de Limburgers van grote waarde met één doelpunt en één assist.

De aanvaller van Jong Ajax was in minuut 27 de aangever bij de 1-1 van Max de Waal. In de tweede helft mocht Giovanni op aangeven van Youri Regeer in minuut 67 zelf de bal binnenschieten. Naast de Braziliaan is ook oud-Ajacied Franscesco Antonucci opgenomen in het Elftal van de Week.

Door de overwinning van Jong Ajax op MVV Maastricht staat de ploeg van trainer Mitchell van der Gaag na negen wedstrijden en vijftien punten op een achtste plek. Vrijdagavond ontvangt het belofteteam van de Amsterdamse club nummer twee Almere City. De ploeg van oud-Ajacied Ole Tobiasen is na negen speelronden nog altijd ongeslagen. De aftrap is om 18.45 uur.

Denk jij dat Ajax met 1-2 wint op bezoek bij Atalanta Bergamo? Zet in en krijg 12,25 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Hij is duidelijk heel vaardig aan de bal maar hij heeft momenteel geen enkel overzicht. Dat is misschien (of waarschijnlijk) omdat hij meer dan een jaar geen wedstrijden heeft gespeeld en voornamelijk individueel heeft getraind. Hopelijk zal dit is de loop van het seizoen vanzelf worden verbeterd.
6 0