Creatie Olympisch Stadion ode aan toekomst dankzij GigaNet Ziggo

NickOoms, 26-10-2020 om 10:35, 2515 views, ad |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ziggo en Kamp Seedorf hebben de handen ineen geslagen aangaande de muurschildering bij het Olympisch Stadion. Het kunstwerk is daarmee een ode aan de toekomst van de stad Amsterdam, die dankzij de uitrol van het verbeterde GigaNet van Ziggo klaar is voor de toekomstige technologische mogelijkheden.

Afgelopen vrijdag maakte AT5 bekend dat er een muurschildering van Kenneth Taylor, Ryan Gravenberch en Brian Brobbey boven de hoofdingang prijkt van het Olympisch Stadion. Kamp Seedorf staat bekend om haar kunstwerkenwerken van onder andere (oud-)Ajax spelers. Voor het eerst wordt aan het werk van Kamp Seedorf, middels technologie, een derde dimensie (3D) toegevoegd. De gemeenschappelijke passie van Kamp Seedorf en Ziggo, Ajax, staat centraal in deze ode aan de toekomst en de Ajax-spelers die zijn afgebeeld symboliseren dit. Zij komen tot leven door de QR-code onder het kunstwerk met een smartphone te scannen en de camera vervolgens op de spelers te richten. Een staaltje technologie die de mogelijkheden van de toekomst laat zien. Een kunstwerk voor en door echte Amsterdammers.

Kamp Seedorf is enthousiast over de beschildering en de samenwerking met Ziggo. 'Wij zijn trots op de jeugdopleiding van Ajax, deze spelers symboliseren de toekomst. In samenwerking met de hoofdsponsor van Ajax, Ziggo, is er een 3e dimensie toegevoegd aan ons kunstwerk. We hopen dat veel mensen een kijkje gaan nemen bij het Olympisch Stadion om de toekomst te ervaren.'

Ook Koen Cluistra, Tribe lead B2C Marketing bij Vodafone, is in zijn nopjes over het partnership en het verbinden van mensen. 'Juist in deze tijden zijn we extra trots om kunnen bij te dragen aan de verbinding tussen mensen. De verbinding met de stad Amsterdam en de mogelijkheden van de toekomst, zoals de toepassing van QR, komen samen in dit kunstwerk. Dankzij de uitrol van zeshonderdduizend Gigabitaansluitingen in Amsterdam zijn we samen voorbereid op de toekomst.'

Gigabitsnelheden

Met het oog op de toekomst maakt Ziggo in twee jaar tijd in heel Nederland gigabitsnelheden beschikbaar. Vanaf nu ook in Amsterdam: razendsnelle internetsnelheden, stabielere en slimmere internetverbinding. Met gigabitsnelheden via GigaNet in huis, is Ziggo klaar voor de technologie van het heden en voor de mogelijkheden in de toekomst. GigaNett was al actief in de regio's Utrecht, Den Haag, Hilversum en Rotterdam. Vanaf nu ook in heel Amsterdam beschikbaar en eind 2020 biedt Ziggo gigabitsnelheden aan circa 3 miljoen huishoudens en bedrijfspanden die zijn aangesloten op het Ziggo-netwerk.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mocrodammerr
Dat Ziggo belt me bijna wekelijks voor giganet of ze proberen me vodafone aan t smeren. betaal de hoofdprijs terwijl amper de helft het doet. waarvoor heb je in hemelsnaam giga voor nodig.
0 0
MK77
GIGANET internet?
Een ramp voor de ED!!!!!! huil emoticon
1 0
mgtow
Ziggo is leuk maar glasvezel geeft betere ping. Tenzij je Dani heet en voor ajax fifa'd natuurlijk. Lol
0 0