Traoré over Antony: 'We hebben een connectie'

NielsOpdam, 25-10-2020 om 13:10, 5136 views, Veronica Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Lassina Traoré en Antony hebben een connectie. Dat vertelt Traoré na het uitduel met VVV Venlo (0-13) in gesprek met Veronica Inside. De Ajax-spits scoorde vijf keer en kreeg de bal twee keer van de Braziliaanse buitenspeler. 

'We hebben een connectie, ook tijdens de trainingen', begint Traoré over Antony. 'Maar die heb ik ook met Dušan (Tadić, red.) en Quincy (Promes, red.). Ik ken ze allemaal en het is makkelijk om met zulke goede spelers te spelen. Je moet de goede beweging maken en dan krijg je de bal.'

Dat Ajax met een grote uitslag won, stemt Traoré uiteraard tevreden. Hij begint over het afgelopen seizoen, toen Ajax boven AZ eindigde in de competitie. 'We stonden boven hen vanwege het doelsaldo, dus het is heel belangrijk dat we iedere wedstrijd het maximum aantal doelpunten scoren.'

Denk jij dat Ajax met 1-2 wint op bezoek bij Atalanta Bergamo? Zet in en krijg 12,25 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
louis60
Beetje combi Zyech-Promes. Voor Nederlandse competitie misschien wel goede combi. Maar bij druk van clubs a la Atalanta moet hij ook een speler kunnen passeren en in de diepte duiken en een keeper uitspelen. Dat zie Traore niet zo snel doen. Maar in de 16 zou het kunnen.
1 0
ST
Lekker laten staan zo.
1 0
mistermiyagi
Voor Antony is de eredivisie een grote speeltuin.
Voor zijn ontwikkeling zal het beste zijn als hij snel hoger op komt.
Uiteraard hoop ik dat hij nog jaren het Ajax shirt zal gaan dragen.
1 0
Kingoffdatoilet
Valt wel mee, dit is een teamprestatie. In een minder team had hij minder kunnen excelleren. Overigens is VVV een van de minste ploegen in de eredivisie en daarmee zeker geen goede graadmeter van de kwaliteit van de eredivisie. Een goed gemiddelde is bijvoorbeeld een Vitesse, FC Utrecht, FC Groningen of Heerenveen.
0 0
De Stift
Het worden spannende maanden voor Traore. Ik had vorig seizoen grote verwachtingen van hem, maar tot gisteren viel hij toch wat tegen. Het ziet er soms onbeholpen uit en ook mist hij vaak grote kansen. Maar gisteren liet hij veel goede dingen zien. Vooral aan (sleurend) aanspeelpunt en een neusje voor de goal. Hij gretig hij die vijfde goal van hem vierde, vond ik ook mooi. Hij heeft nu tot de winterstop om Overmars te overtuigen dat een extra spits niet nodig is. In de CL met Tadic in de spits en in de eredivisie met Traore.
1 0
Saanchez
Hij zal de komende weken genoeg minuten maken dus aan hem om te laten zien dat gisteren niet maar 1 grote uitschieter is maar hij echt eerste spits van Ajax kan worden.
Ik was heel enthousiast over hem in zijn eerste jaar maar kan niet ontkennen dat hij in 2020 is tegengevallen. Misschien dat het kwartje nu gevallen is, hij verdiend in ieder geval de kans
1 0
Multi
Moet toch wel lekker zijn als spits dat je met Antony iemand hebt die de ballen zo lekker en strak klaar kan leggen. Gravenberch deed dit overigens gister ook een paar keer erg goed.
4 0
Superjodeuh
Antony beheerst de indraaiende ballen naar de verre hoek goed, zoals Ziyech ze ook kon geven. Die zijn levensgevaarlijk met een goede spits
3 0
MK77
Ik vind het heel indrukwekkend wat hij allemaal laat zien en vooral hoe constant hij al presteert
2 0
MK77
Connection 2.0
3 0
Ozymandias
Connection 0.13
4 0
MK77
Even vraagje aan jou. Gister viel me op dat de backs en buitenspelers veel meer afwisselden wie er in de halfspaces kwam. Is dat nieuw of gebeurde dat al eerder?
1 0
Soccerskins
Heeft er denk ik mee te maken dat het VVV was en geen Liverpool. Blind stond vaak nog op 10 gisteren
1 0
GrandMasterFlex
Scherp :)
3 0
mgtow
Deze connectie wordt u aangeboden door Ziggo


(met KPN en 'T mobile is ook niks mis :-p)
1 0