Huntelaar sprak VVV-spits: 'Volgende week doorgaan'

NielsOpdam, 25-10-2020 om 11:40, 6617 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Klaas-Jan Huntelaar sprak na VVV Venlo - Ajax (0-13) met Giorgos Giakoumakis. De VVV-spits zat na afloop teleurgesteld op de bank en sprak de Griek moed in. Dat vertelt Huntelaar na afloop voor de camera van De Telegraaf. 

'Ik kreeg geen medelijden', opent Huntelaar. 'Na de wedstrijd zat er een jongen op de bank, die spits. Hij was natuurlijk helemaal niet blij, want hij stond op een eiland. Ik zei: "Je hebt er al vijf in liggen, dus wat dat betreft volgende week weer lekker doorgaan."'

Over de wedstrijd zelf is Huntelaar erg tevreden. 'Een nieuw record, dus een goede wedstrijd. Zo zie je maar: als je gewoon zelf goed speelt en scherp bent, kan je veel goals kan maken. Vandaag ging er gewoon heel veel in.' In 1972 won Ajax met 12-1 van Vitesse, maar dat record is nu uit de boeken geschoten. Huntelaar krijgt de vraag wie er toen vier keer scoorde. 'Wanneer was het? 1972, dan zou het Cruijff wel zijn.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
036AFCA97
Ik was het eens met Marciano Vink. Kansloos om 20 minuten na de wedstrijd nog in je eentje op de bank te blijven zitten. Theatrale teleurstelling.
2 -6
Kingoffdatoilet
Ik vind het helemaal niet kansloos. Bij een afslachting als gisteren vind ik het vrij normaal als je het even moet laten bezinken. Als de bank op dat moment de rustigste plek is zou ik dat ook doen.
3 0