Buitenlandse media spreken van 'Guinnessrecord' zege

NielsOpdam, 25-10-2020 om 10:10, 7812 views, Buitenlandse media |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Een dag na de recordoverwinning van Ajax staan de buitenlandse media ook vol over het uitduel met VVV Venlo (0-13). Het Engelse Daily Mail noemt de Limburgers een 'pub team', terwijl La Gazetta dello Sport Ajax-opponent Atalanta Bergamo waarschuwt. In Spanje spreekt Marca over een 'Guinnessrecord' zege. 

De Italiaanse sportkrant La Gazetta dello Sport waarschuwt Atalanta Bergamo. Dinsdag zijn de Italianen de tegenstander van Ajax tijdens de tweede groepswedstrijd in de Champions League. 'Pas op Atalanta!', kopt La Gazetta dello Sport. In Spanje spreekt Marca van een Ajax 'Guinnessrecord' zege. 'Ajax scoorde van de 54e tot negentigste minuut negen goals. Dat is gemiddeld één doelpunt per vier minuten. Het had zelfs nog erger kunnen zijn. Het team van Ten Hag schoot in totaal 45 keer en 23 van die schoten gingen naar het doel van Van Crooij.'

'13:0! Ajax viert recordzege', is de duidelijke kop van het Duitse BILD. 'Ajax presenteerde zich in ieder geval verstandig wat het doelsaldo betreft...' Kicker heeft het over Klaas-Jan Huntelaar, die tussen 2010 en 2017 in Duitsland speelde voor Schalke 04. '13:0! Huntelaar slaat ook tweemaal toe op het historische schietfestival van Ajax.' 

In Engeland heeft Daily Mail het over VVV Venlo. 'De gastheren staan tiende in de Eredivisie, maar zagen eruit als een pubteam, waarbij ze de rust ingingen met een 4-0 achterstand voor een mind-blowing tweede helft.' The Sun spreekt van 'Historic hammering'. Het Engelse medium schrijft dat Ajax naar Venlo ging om de eerste plek te veroveren van PSV. 'Maar niemand had kunnen voorspellen in hoeverre Ajax zijn tegenstander zou ontmantelen.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
Deze kranten praten wel over een prestatie
Zo kan het dus ook
1 0
Redrum
Buitenlandse media is de enige objectieve media en ook de enige media waar ik waarde aan hecht.
1 0
Jariiii
Er zijn écht hordes mensen die Ajax deze *kwalijk* nemen. Hilarisch gewoon.
2 0
Redrum
Toen psv exact tien jaar geleden feyenoord vernederde met 10-0 vonden ze het allemaal prachtig, terwijl feyenoord destijds net zo hoog op de ranglijst stond als vvv nu. Ach ja, we wisten allang dat dit bekrompen landje niet om kan gaan met de grootsheid van Ajax.
3 0
Jariiii
Of FR12 vinden ze opeens dat je na 6-, 7-0 moet stoppen met scoren omdat het anders te vernederend is voor de tegenstander. Ha ha ha. Ik mag lijen dat Ajax het tegen de eerstvolgende laagvlieger gewoon weer doet.
4 0
Kingoffdatoilet
Graag zelfs. Gewoon de 13-0 nog even aanscherpen naar 14-0
1 0
rsvh88
Waarom is de Nederlandse media zo zielig? Als Feyenoord 0-13 had gewonnen was het een wereldprestatie geweest. Maar omdat het Ajax is, is het de meest verschrikkelijke wedstrijd ooit.
11 0
mgtow
Typisch Nederlands. Je mag je kop niet boven het maaiveld uitsteken want ze hakken er hem ongenadig af. Jaloerse zieligerds allemaal.
4 0
Bky
Zo kan het ook, de nadruk leggen op de prestatie van Ajax zonder dat je VVV er echt in betrekt. Kunnen ze bij Fox Sports nog wat van leren, schandalig hoe ze gister deden. Alsof er iemand was overleden terwijl net geschiedenis is geschreven op het hoogste niveau van Nederland.
11 0
Babayaka
Wat was liverpool eigenlijk toen hey 7-2 de bietenbrug op ging? Een vrij prijzige pubclub?
7 0
Ajacied33
Liverpool dat 7-2 verliest is in verhouding natuurlijk nog erger dan een VVV dat met 13-0 verliest
3 0
Jariiii
Het was trouwens heerlijk wakker worden vandaag.
2 0
Jariiii
Historic hammering, wat kunnen die Engelsen het toch prachtig verwoorden.
5 0
RuffRhythim
Wat een verschil met vele Nederlandse media die het Ajax haast kwalijk nemen dat ze wederom geschiedenis schrijven...
11 0
de-Ajacied
En heerlijk die gefrustreerde stemming bij Fox Goedemorgen eredivisie. Milan: verschrikkelijk en snel vergeten
12 0
Redrum
Idioten zijn het. Vanavond lopen ze weer de polonaise omdat Feyenoord met hangen en wurgen van RKC wint waarschijnlijk.
7 0
mgtow
Milan is niet lekker bij z'n paasei.
3 0
Ajacied33
Zei hij dat echt?
2 0
bdsngsfs
Wanneer speelt VVV uit tegen Ajax?
:)
2 -2
xstaniox
Geweldig om te zien dat zoveel buitenlandse media schrijven over een Eredivisie wedstrijd.
5 0
Pure
Heerlijk!
1 0