'Misten te veel kansen om van een team als Liverpool te winnen'

JesseTH, 22-10-2020 om 11:40, 2344 views, UEFA Champions League |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Dusan Tadić baalt als vanzelfsprekend van de 0-1 nederlaag die Ajax woensdagavond leed tegen Liverpool. Het spel was bij vlagen niet onaardig, maar het missen van de kansen brak de ploeg op volgens de Serviër.

'Het voelt natuurlijk als een grote teleurstelling. Vooral wanneer je zo veel kansen mist', zo is Tadić te horen in de officiële podcast van de UEFA Champions League. 'Het had een andere wedstrijd kunnen zijn. Liverpool heeft ook wat kansen gehad, maar wij misten er te veel om van een team als Liverpool te winnen of een punt te pakken.'

Al met al staat Ajax na woensdag op de derde plek in Groep D van de Champions League. Atalanta Bergamo won met 4-0 van FC Midtjylland en dus gaan zij aan kop in de poule. 'Het zal een gevecht om de eerste twee plaatsen worden tussen Liverpool, Atalanta en ons. We zullen zien wat er gebeurt', besluit Tadić.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
036AFCA97
Off topic:

Hoewel ik hiermee mijn eigen kansen kleiner maak om er eentje te bemachtigen, wil ik jullie de kans niet ontnemen.

Morgen brengt Patta een eigen versie van het uitshirt uit 95 uit. Super dik.

https://www.instagram.com/p/CGmplByn3-I/?igshid=fit3lzddvhqf
0 0
Redrum
Tja, dat lobje was leuk, maar zo'n bal moet je gewoon laag in de hoek schieten natuurlijk. Dan wordt hij niet meer van de lijn gehaald. Verder hadden die van Promes en Ekkelenkamp er natuurlijk 100 % in gemoeten. Jammer, maar er is nu niks meer aan te doen.
2 -1
PetrosQ
Ik snapte wel dat hij dat lobje deed, maar denk dat hij voortaan ook de bal gewoon strak in de hoek plaatst.
0 0
ram
Eens over Tadic inderdaad. Promes had natuurlijk echt moeten scoren. Ekkelenkamp vind ik niet.

Er stonden letterlijk 5 man (als het niet meer is) als een blok voor hem. Ik vond het best slim dat hij probeerde te liften. Helaas te hoog. Misschien was het iets beter geweest om gewoon niet te schieten en een andere oplossing te vinden. Maar ja.. met nog zo weinig tijd op de klok snap ik zo'n poging wel.
0 0
michelt
ekkelenkamp had niet moeten mikken maar met een soort omhaal vol overtuiging uithalen
0 0
ram
Dan was de kans 99,99% dat de bal net zo hard terugkwam. Was geen doorkomen aan. Ik vond dat hij het goed deed.
0 0
ram
Het is in het voetbal zelden zo simpel, maar in dit geval wel. Tactisch prima en de meeste spelers speelden naar behoren. We hadden moeten winnen of in het meest negatieve geval gelijk moeten spelen. Extreem cliche: je moet scoren om te winnen.
3 0
PetrosQ
Precies wat jij zegt! Het zou mooi zijn als er meer mensen op dit forum zo zouden denken. Al die onzin over dat Ten Hag het verkloot. Het is heel simpel: Ten Hag had een goede tactiek bedacht, maar de spelers vergaten de kansen te verzilveren.

Overigens ben ik het wel met ze eens dat ik het wisselen van Klaassen en Neres voor Ekkelenkamp en Labyad niet goed begreep. Daarnaast vond ik Plan P(aniek) ook niet zo fantastisch. Of hij had het eerder moeten doen.
1 0
ram
Ik begrijp heel goed dat je Neres eraf haalt gezien zijn blessure, fitheid en omdat je op een gegeven moment baat kan hebben bij frisse benen. Labyad is dan toevallig geen geweldige vervanger maar wel een redelijke vervanger. En je brengt dan gewoon wat je op de bank hebt. Prima.

Davy vind ik iets minder logisch maar ik heb me er totaal niet over opgewonden. Wederom fitheid brengen en Ekkelenkamp is aanvallend volgens mij zelfs wat beter dan Klaassen. Hij had het verschil kunnen maken.
Plan B werkte niet echt maar ja... Dat werkt vrijwel nooit. Ook niet bij andere clubs. Ik denk wel dat het bij Ajax vaak nog slechter werkt dan bij andere ploegen. Al zal dat ook grotendeels pech zijn.

Ik hou het lekker bij jouw eerste alinea!
0 0
Simon1
Ik geef je vandaag wel vaak gelijk. Het begint eng te worden. ;-)
2 0