Gravenberch: 'Op een gegeven moment was de pijp een beetje leeg'

NickOoms, 22-10-2020 om 07:45, 3677 views, SBS6 |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

Ryan Gravenberch is van mening dat, aan het einde van de wedstrijd, de pijp leeg was bij Ajax, zo vertelt de achttienjarige middenvelder van de Amsterdammers tegenover SBS6. Gravenberch maakte woensdagavond tegen Liverpool FC zijn officiële debuut in de Champions League.  

De middenvelder lijkt dit seizoen voor een vaste plek in de basiself van Ajax te gaan en ook in de Champions League mocht Gravenberch aan de aftrap verschijnen. De Nederlander speelde woensdagavond tegen Liverpool FC de volle negentig minuten mee en deed het voor zijn eerste optreden in het miljoenenbal niet onverdienstelijk. 

Gravenberch zelf vond het een pittige wedstrijd door het tempo van de Engelse ploeg. 'Het is mijn eerste Champions League-wedstrijd. Het vraagt een andere intensiteit van jezelf, want het is wel Liverpool. Hoe zij spelen, dat gaat wel op en neer, maar op een gegeven moment was de pijp een beetje leeg.'

Door de nederlaag tegen Liverpool FC staat Ajax op een derde plaats in Groep D. Atalanta won woensdagavond op bezoek bij FC Midtjylland met 0-4 en is door de ruime overwinning lijstaanvoerder in de poule. Over vijf dagen (27 oktober) ontvangen de Italianen de Amsterdammers. De aftrap is wederom om 21.00 uur.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA.
Speelde erg goed. Zal alleen nog maar beter worden als hij ook nog eens op zijn eigen positie gaat spelen. Dus als aanvallende mid met de punt naar achter.
0 0
trainer
Gravenberch is echt een fantastisch talent. 18 jaar oud pas!!! In Nederland vergeten we heel snel de leeftijd van een speler.
1 0
Koscar
Daarom was het ook zo raar dat Klaassen en niet Gravenberch er uit werd gehaald
3 0
BRAMHOUTEN
Speelde uitstekend en gewoon niet gek dat de pijp leeg was. Dat was naar een uur bij de meeste wel. Maar je zag het aan Millner die kreeg ook gewoon kramp, en die moet wel wat gewend zijn.
2 0