Ten Hag ziet steunpilaren: 'Die drie moeten de ploeg sturen'

BartVeenstra, 19-10-2020 om 12:30, 10543 views, Het Parool |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

Ajax-trainer Erik ten Hag ziet Dušan Tadić, Daley Blind en nieuwkomer Davy Klaassen als de steunpilaren binnen het Ajax-elftal. Dat vertelt de oefenmeester over de drie zeer ervaren spelers tegenover Het Parool.

Toen Ajax zondagmiddag bij een 3-0 voorsprong tegen sc Heerenveen een treffer moest incasseren, scholden de spelers van Ajax elkaar de huid vol. Ook Klaassen bemoeide zich daar mee en hij wordt door Het Parool dan ook omschreven als 'een fel baasje'. Ten Hag ziet in dat Klaassen een van de steunpilaren van Ajax moet worden. 'Met Daley Blind en Dušan Tadić. Die drie moeten de ploeg sturen, binnen en buiten het veld.'

Ajax heeft een brede selectie en dat zondag enkele spelers niet werden opgesteld, zegt niet alles richting de toekomst. Ten Hag geeft aan dat zijn opstelling afhangt van vorm, tactiek en de tegenstander. 'We spelen de komende maanden elke drie, vier dagen een wedstrijd. Ik kan niet elke wedstrijd met hetzelfde team aantreden. Dat kan wel, maar dan zijn we snel opgebrand.'

Tadić in de spits

Aankomende woensdag - wanneer Ajax het in de Champions League opneemt tegen Liverpool - begint Tadić niet als linksbuiten, maar als spits, zo verwacht Het Parool. 'Ajax zal vaker onder druk komen in zo’n topwedstrijd in de Champions League. Dan ontstaat ruimte voor de tegenaanval. Tadic heeft bewezen in zulke wedstrijden als aanspeelpunt van grote waarde te zijn voor Ajax.'

Wanneer Ajax speelt tegen een ploeg als sc Heerenveen - met veel verdedigers - is het lastiger met Tadić in de punt van de aanval. 'Dan wordt van de spits vooral loop- en sloopwerk geëist: rammen, beuken, de laatste linie uit elkaar trekken, ruimte maken voor anderen. De sterke Afrikaan Lassina Traoré nam die fysiek zware klus gisteren voor zijn rekening.'

Denk jij dat Liverpool een maatje te groot is en met 0-2 wint van Ajax? Zet in en krijg 9,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
oxxer
Het gemis aan creativiteit van Antony en Kudus is heel erg groot, de 2 spelers met een dribbel hadden iets kunnen forceren.
0 0
4-3-3
Eens, maar het is wel een beetje lastig sturen voor Tadic vanaf linksbuiten. Dat werkt beter vanuit het centrum.
0 0
AlexIbarra
Even off topic maar weet iemand wat er (voornamelijk) mis ging bij die tegengoal?

Vond het lastig te zien eigenlijk maar ik kreeg sterk de indruk dat Davy zijn man liet lopen toen die in de breedte wegliep. Niemand nam die man over dus toen lag het open.
Moest er weer aan denken door die tekst van 'huid vol scholden en Davy deed ook mee'.
0 -2
Van Reenen
Kijk even het programma terug op zondagavond. Daar legt Theo Janssen haarfijn uit wat er fout ging bij de goal van Heerenveen. Je begrijpt het dan ook meteen.
1 0
AlexIbarra
Thanks, goede tip!

De man vd assist komtt idd wel een beetje uit de buurt van Klaassen maar Schuurs en Blind hadden 3-4 seconden de tijd om de situatie in te schatten. Dat moeten 2 intelligente voetballers beter kunnen oplossen.

Gefopt door Piet Veerman.. Gauw vergeten. ;)
0 -1
Ozymandias
Volgens mij was "de man van" Klaassen helemaal niet bij het doelpunt betrokken. Blind stapt naar voren om Veerman buitenspel te zetten maar daar ging de pass helemaal niet naartoe en doordat Blind stapte kwam Van Bergen helemaal vrij. Vervolgens had Schuurs bij Veerman moeten blijven en Van Bergen één op één (vanuit een niet ideale hoek) op Onana moeten zetten maar Schuurs rende richting Van Bergen waardoor die gemakkelijk voor kon zetten op Veerman.
0 0
AlexIbarra
Wat jij beschrijft zie ik ook in de hele korte aanloop naar de goal die in de samenvatting wordt gebruikt. Maar dat Schuurs en Blind daar twee tegen twee staan lijkt me ook niet de bedoeling, volgens mij ging er daarvoor al iets mis. Gisteren zag ik een ietsje (2 sec.) langere aanloop naar de goal, en leek de man van de assist breed te zijn weggelopen bij Klaassen, die in een zee van ruimte stond.

Maar goed, lekker belangrijk. Davy speelde hoe dan ook een sterke pot.
De clean sheet bewaren we voor woensdag. ;)
0 0
oudzuid2
nu heb je met Blind, Klaassen en Tadic wel in iedere linie een leider
5 -2
Red Devil
Davey was meteen weer top alsof hij niet was weggeweest.
3 -2
Schip
Goh, de theorie verandert per uur. Dus nu moet een Ajax spits lopen, slopen, rammen en beuken. Ik heb wel anderen, maar nog nooit een AJax coach zulke ronduit imbeciele teksten horen roepen over het profiel van een nr 9 bij Ajax.

En dan zelf met Labyad aankomen die aan dit profiel zou moeten voldoen.
2 -6
Drukwerk1968
Jij bent inmiddels een karikatuur van jezelf geworden. Bovendien is je taalgebruik af en toe stuitend. Ik zie dat als een tekort aan argumenten dus ga je nare taal uitslaan.
0 0
JariHeijden
Tjonge, het bashen van Ten Hag kent green grenzen bij jou. Wel jammer, het vertroebelt je blik nogal.

Enfin, wat web en Ozy zeggen.
3 -1
Web
Wat is er mis met die uitspraak
Jij denk dat van Gaal en Cruijff dit niet zeggen
Fluwelen handschoenen denk jij?
2 -3
Ozymandias
Natuurlijk moet een centrumspits tegen een verdedigend ingestelde tegenstander "rammen, beuken, de laatste linie uit elkaar trekken [en] ruimte maken voor anderen". Dat is iets wat grootheden als Cruijff en Van Gaal in het verleden ook al hebben aangegeven. Het gebrek daarvan is ook iets waar Bosz af en toe kritiek op had in relatie tot Dolberg.
3 -3
Schip
Natuurlijk niet. Een Ajax spits moet balvast zijn, aanspeelpunt zijn voor bijsluitende vleugels of een inkomende middenvelder, kunnen combineren en liefst een individuele actie hebben om ruimte te creëren en een 1e paal instinct hebben.

Dat is een definitie voor een Ajax spits. Wat TH roept is een omschrijving van een twee spitsen spits. Het is gewoon een onzin tekst en het tekent je dat je even weglaat dat Labyad al helemaal niet aan deze omschrijving kan voldoen.
0 0
Ozymandias
"Een Ajax spits moet balvast zijn, aanspeelpunt zijn voor bijsluitende vleugels of een inkomende middenvelder, kunnen combineren en liefst een individuele actie hebben om ruimte te creëren en een 1e paal instinct hebben."

Dat moet een centrumpits van Ajax ook kunnen maar als hij hetgene waar Ten Hag het over doet niet doen zal Ajax het tegen verdedigend ingestelde tegenstander altijd moeilijk hebben.

Michels, Cruijff en Van Gaal (de drie beste hoofdtrainers die Ajax ooit heeft gehad) hebben het in het verleden allen gehad over het sleuren en trekken wat een centrumspits moet doen. Als die drie het ergens over eens zijn zal ik hun mening zeker overnemen. Ik denk namelijk niet dat ik het beter kan weten dan die drie.

Cruijff heeft als hoofdtrainer van Ajax een periode met Bosman als spits gespeeld terwijl hij Van Basten ter beschikking had omdat hij vond dat Bosman dat sleuren en trekken beter uitvoerde. Van Basten werd daarom op '10' gezet. Overgins heeft Cruijff dit omgegooid (en kwam Bosman als '10' achter Van Basten te spelen) wanneer de inzet van Van Basten beter werd en hij zelf meer geen sleuren en trekken.

"Het is gewoon een onzin tekst en het tekent je dat je even weglaat dat Labyad al helemaal niet aan deze omschrijving kan voldoen."

Waar is dat tekenend voor? Dat Labyad niet voldoet als spits is duidelijk.
2 -1
Web
Jij denkt dat Ten Hag Labyad de ideale spits voor Ajax vind?
Dat maak jij er van
Dat was dus de Dolberg zonder bezieling, dat is nu wat Ten Hag bedoeld
Maar jij maakt het weer veel groter dan het is, rukt altijd alles uit zijn verband
0 -1
Web
Voor jonge spelers is het zo belangrijk dat er routine om je een staat in het veld
Die jongens kunnen je een stapje verder brengen, vaak nog belangrijker dan een trainer
Gisteren speelden Gravenberch en Kudus heel goed, Gravenberch zelfs zijn beste wedstrijd voor Ajax. Zou het toeval zijn dat Klaassen in zijn rug stond?
Ik weet wel zeker van niet. Klaassen laat zien hoe goed je kan zijn met heel eenvoudig spelen, bijna alles speelde hij vooruit, en vaak ook nog met een keer raken ook.
Door dat hij nu in de rug van Kudus en Gravenberch speelt, kunnen die alle registers open trekken en risico in het spel brengen, want ze weten dat ze in de rug gedekt worden door Klaassen
En maken die twee het te gek, dan grijpt Klaassen in en brengt ze weer bij de les
Ook kan Blind nu veel vaker inschuiven, gebeurde gisteren nog niet, zodat Klaassen dan uit kan zakken naar het centrum
Zo krijg je enorm veel variatie in het Ajax spel
Ik ben er inmiddels wel achter dat Klaassen het puzzel stukje is wat Ajax nodig had

Zet dat eens af, toen er op maandag 3 weken geleden bekend werd dat Ajax vol voor Klaassen ging, en Klaassen vol voor Ajax
Ga maar even de posten zoeken op AS, ik werd er bij kant niet goed van
Wat moet je met Klaassen. Prima jongen hoor, maar dat niveaue wil je niet meer
Ajax gaat terug in de tijd, gek zijn ze daar binnen Ajax
En dat zijn nog de vrij nette posten, de andere wil ik helemaal niet plaatsten

Inmiddels zijn die allemaal om, en hebben ingezien dat Klaassen een top aankoop is
1 -4
JJT86
Alsof Klaassen de spil was, dat waren duidelijk Kudus en Gravenberch met hun techniek, combinatievermogen en positiespel. Met name Kudus is heel belangrijk in de opbouw. Klaassen speelde sober. Stel Klaassen samen met Promes en Alvarez op en je betonmiddenveld is compleet.
0 0
Schip
Je moet even een pas op de plaats maken Web. Na een wedstrijd kraai je van de hoogste toren. Als Klaassen zich straks geen raad weet tegen Liverpool, moeten wij dan weer conclusies trekken voor de rest van ons leven?

Wacht gewoon af jongen. Wat duidelijk positief is, dat Klaassen graag druk wil zien op de bal. Dat krijgt onze labbekak er al jaren niet goed in. Of hij de 6 is op CL niveau moeten we nog even afwachten.
1 -2
Web
Denk je nu echt dat ik niet denk dat Ajax van Liverpool kan verliezen
Ik weet donders goed dat het heel moeilijk word
Heb je ergens gelezen dat ik zeg dat het makkelijk word?
Ik zeg namelijk dat Liverpool niet de maatstaf is ( jij wel heel dom )
Lees maar elders hier onder 14.15 uur
Maar ook jij was inderdaad bij de grote groep van miskoop
1 -1
wladimir
Niet overdrijven ouwe! Het wedstrijdverloop zat gisteren enorm mee. Kudus was de beste gisteren en die Antony maakte een fraaie treffer. Die aankopen zijn wat mij betreft veel belangrijker dan Klaassen.
4 -3
Web
Natuurlijk zijn Antony en Kudus wereld aan kopen, en Klaassen een goede aankoop, vind je ook wel terug bij wat ik schrijf
Maar spelers als Klaassen heb je ook in een team nodig
Met 11 Kudusen win je geen wedstrijden en 11 Klaassens ook niet
Voetbal gaat om een team, niet om 11beste spelers
De laatste regel geeft alles tot een goed draaiend team
2 -3
Joseph
Prima als ten Hag wat gaat rouleren, is ook noodzakelijk met zo veel wedstrijden.

Ik hoop in dat rouleren allen vurig op 2 dingen:
- Alvarez draait mee in de verdediging, desnoods als back.
- Promes draait alleen mee op linksbuiten
1 -3
Web
Promes als linksbuiten zeker, maar Alvarez is hoop ik een gesloten boek
Ik moet er niet aan denken dat hij weer in de basis komt
0 -2
Ozymandias
Ik begrijp niet dat er nog steeds mensen zijn die Álvarez bij Ajax willen zien spelen. Als centrale verdediger is hij nog kwetsbaarder dan als middenvelder en met Schuurs, Jurriën en Rensch heeft Ajax drie betere opties voor de positie van rechtercentrale verdediger. Álvarez als back laten spelen zou al helemaal absurd zijn. In geen enkel opzicht is hij geschikt om bij Ajax als back opgesteld te worden.
2 -2
Joseph
Ik ben denk ik gewoon heel bang dat ten Hag Alvarez blijft opstellen en ik vind zijn negatieve bijdrage als middenvelder het grootse probleem. Een Alvarez die als een blind paard over de lijn rent, komt wel goed tegen een ADO of Fortuna. Liever niet, maar als ten Hag hem toch wilt opstellen..
0 0
geDaante
Wat een logica weer...
1 -10
Web
Klaassen gezien gisteren?
Snap je nu waarom Johan hem zo graag op 6 zag
Klaassen is op 10 wat minder dan Donny, maar op andere 2 positie veel beter
Wat een aanwinst voor Ajax
8 -2
Ozymandias
Het zou prachtig zijn als het Ajax lukt om Tadić, Blind en Klaassen tot het einde van hun loopbaan als voetballer bij de club te houden. Dan hebben ze (ten minste) drie spelers met veel ervaren die ook de kwaliteit hebben om die ervaring te gebruiken om andere spelers te begeleiden. Ajax moet proberen om elke zomer (ten minste) één aankoop van het type Tadić/Blind/Klaassen te doen. Als ze verder dan ook af en toe een talent van het kaliber Sánchez/Onana/Neres/De Jong/Antony/Kudus aantrekken kunnen ze verder het vertrouwen geven aan het talent wat uit de jeugdopleiding komt.
5 -3
JJT86
Het zou eerder prachtig zijn om een Kudus een jaar of 8 bij Ajax te houden. Zelfde geldt voor Gravenberch.
0 0
wladimir
Het moet Ajax toch wel lukken om Blind, Klaassen en Tadic tot het einde van hun carrière onder contract te houden. De vraag is eerder of ze nog wel goed genoeg zijn? Woensdag gaan we een antwoord krijgen. Ik heb er wel vertrouwen in eigenlijk.
2 -1
Web
Voor het niveaue wat voor Ajax haalbaar is, zijn en blijven deze nog wel goed genoeg.
Ook al omdat het drie jongens zijn die niet vreemde dingen gaan doen, deze jongens zijn altijd met voetbal bezig
En Dailey en Davy ook nog eens echte Ajacieden van kinds af aan
1 0
Ozymandias
Dat ligt eraan hoelang ze door blijven voetballen. Op een gegeven moment zullen ze fysiek afnemen en zullen ze misschien op de bank terecht komen maar zelfs dan kunnen ze belangrijk voor Ajax zijn.

"Woensdag gaan we een antwoord krijgen."

Eén wedstrijd geeft nooit een antwoord op zo'n vraag.
1 -1
wladimir
Gisteren stond er voor het eerst een logische opstelling. Liverpool geeft wel inzicht waar we ongeveer staan. De wedstrijden tot nu toe zeggen me nog niet zoveel.
0 -1
Web
Woensdag word het heel moeilijk, zo eerlijk moeten wij ook zijn
Ajax zal er tussen in zitten
Normaal is Liverpool een beetje te goed, en Ajax te goed voor Heerenveen
Maar zit alles mee, en je stijgt boven je zelf uit, kun je ook nog winnen
0 0
Ozymandias
De wedstrijd tegen Liverpool zal aangeven waar Ajax als team die wedstrijd staat maar daar is alles ook mee gezegd. Het zal niets meer dan een momentopnamen zijn. Ik heb goede teams van Ajax slechte wedstrijden in de Champions League zien spelen en heb slechte teams van Ajax geweldige westrijden in de Champions League zien spelen.
0 0
CDS
Ik heb Hoesen tegen Barcelona zien scoren. En die kleine rare gozer uit Zweden (even naam kwijt) tegen Manchester City. :)
0 0
Web
Klopt, routine is zo belangrijk in een elftal.
Maar het moeten wel spelers met kwaliteit zijn, zoals Heitinga in het verleden heb je niets aan
2 -2
Dennis129
Perfecte transferzomer gehad dus.
1 -2
Ozymandias
Op enkele "schoonheidsfouten" na wel en met zo'n goede transferzomer is het niet nodig om te zeiken over de foutjes die zijn gemaakt.
3 -2
Dennis129
Dat bedoel ik
3 -2
geDaante
Dat laatste kan je met deze trainer wel vergeten. Verkiest ervaring, ook middelmatige en slechte ervaring boven beter talent. Dit is er weer zo één die foutjes niet toelaat, daarom verdwijnen talenten ook meteen weer uit het elftal. Begrijpt dus niets van opleiden.

En iemand als Kudus moest nog van alles leren, terwijl Alvarez, die 'schijnzekerheid' biedt in de ogen van iemand die niet goed kijkt, eeuwig basis mag staan, en dat terwijl ie aan alle kanten voorbij gelopen wordt, en juist de verdediging meer belast door slecht op te bouwen en er algeheel niks van te bakken.

Het is ook de reden dat er voor iedere vacante positie meteen aan een aankoop wordt gedacht, en daarvan zijn er de laatste jaren dan ook teveel gedaan.
2 -7
Sjaakvaak
Ja Ten Hag kijkt alleen maar naar ervaring. Daarom is Gravenberch de jongste debutant ooit, heeft Timber al gespeeld, mag Traore spelen en spelen ook de 20-jarige Kudus en Antony regelmatig...
4 0
JariHeijden
Rensch heeft als 17 jarige ook al zijn debuut gemaakt. Perr Schuurs is ook pas twintig. Toen Veltman verkocht werd, is er geen ervaren speler op die positie gehaald, omdat Ten Hag vertrouwde op de jonkies Schuurs en Timber. En op zijn achttiende was De Ligt al aanvoerder gemaakt door Ten Hag.

Schip en geDaante hebben hetzelfde probleem. Door hun haat richting Ten Hag is hun blik aardig vertroebeld.

Helemaal eens met je post, Sjaakvaak.
1 0
Web
Neres en Frenkie werden te licht bevonden door Bosz
Frenkie was toen al VEEL verder dan Gravenberch nu is, en wie speelt er bij Ten Hag? Gravenberch, en ontwikkeld zich ook nog eens heel goed
Dest heeft het onder Ten Hag uitstekend gespeeld en ontwikkeld
Mazraoui dito hetzelfde
Schuurs heeft onder Ten Hag de laatste stap gezet
Frenkie heeft het beste voetbal gespeeld onder Ten Hag, hij heeft nooit meer dit niveaue aangetikt ook niet bij Barcelona
Woensdag ( ja wel onder Frank de Boer ) zijn beste wedstrijd ooit
Zaterdag was Frenkie weer helemaal niets
Maar blijven zeggen dat die twee trainers er niets van kunnen

Wat heb ik gisteren van de daver ( in jou ogen ) Klaassen genoten
2 -1
wladimir
Bosz speelde met Schöne, Klaassen en Ziyech op het middenveld. Klaassen moest dat seizoen worden verkocht om plaats te maken voor van de Beek. Neres kwam in de winterstop en Bosz heeft wel degelijk een beroep op hem gedaan, maar Bertrand was door Bosz gehaald.

Onder Bosz zijn Onana, de Ligt en Dolberg doorgebroken. Het seizoen erop Donny, Frenkie en in mindere mate Kluivert. Het jaar erop alleen Nous. Afgelopen seizoen eigenlijk alleen Dest. Nu krijgt Gravenberch een kans, maar ik moet nog maar zien of hij zich handhaaft in de basis.

Ik denk dat Ajax gisteren ook wel had gewonnen met Ekkelenkamp op het middenveld. Klaassen mag het woensdag laten zien. Ik snap je enthousiasme over Klaassen niet zo. Hopelijk word ik verrast.
0 -2
Web
En wie hadden er nu volgens jou door moeten breken buiten Gravenberch om?
Ik ken ze in ieder geval niet, misschien jij?
Schone was overegens op aangeven van hem zelf, en Bruinslot, dat zul je ook weten
2 0
Web
Ajax had zelfs gewonnen met Alvarez op het middenveld, daar gaat het toch helemaal niet om
Snap best als je eerst totaal tegen was, en nu niet handig staat om te zeggen, goede aankoop
Want dat waren er heel veel, zegt mij ook genoeg.
Klaassen speelde heel goed, zagen ook heel veel voetbal deskundigen. Ik niet alleen
Zelfs Johan vond hem vroeger een kanjer
1 0
Ozymandias
De Jong had in plaats van Schöne moeten spelen maar dan had Bosz eerder moeten afstappen van een systeem met een '6' (wat hij pas bij Leverkusen heeft gedaan) en Klaassen als opbouwende middenvelder moeten gebruiken. Onder Ten Hag zijn minder spelers doorgebroken maar dat komt doordat er minder ruimte was om door te breken. Op Lang na zijn alle talenten die onder Ten Hag door hoorden te breken ook daadwerkelijk doorgebroken.
1 0
Ozymandias
Stel je voor dat Bosz het had aangedurft om De Jong in de basis te zetten. Dan had Ajax met Klaassen, Ziyech en De Jong op het middenveld kunnen spelen met Schöne en Vd Beek als back-ups. Gezien het niveau wat De Jong het seizoen daarop haalde denk ik dat hij dat seizoen al een duidelijk upgrade was ten opzichte van Schöne.
0 0
Web
Klopt
Maar zo zie je toch dat alle trainers steekjes laten liggen
Ik ken geen trainer die alles perfect doet, ook Guardiola doet vaak dingen waar van je zegt, ziet hij dit wel goed?
Zelfs de grote Johan Cruijf had dit
1 0
Dennis129
Voorlopig stelt hij bijna elke wedstrijd als ze beschikbaar zijn zowel Gravenberch als Kudus op.
4 0
Ozymandias
Onder Ten Hag zijn tot nu toe op één talent na (Lang) alle talenten die door hoorde te breken ook daadwerkelijk doorgebroken. Het is niet zoals bij Bosz die De Jong niet in de basis durfte te zetten terwijl hij al één van de beste spelers van Ajax was. Dat zagen we het seizoen daarop toen Keizer (die in tegenstelling tot Bosz en Ten Hag wel over Amsterdamse bluf beschikt) hem centraal achterin zetten en hij zelfs op die positie direct de beste speler van Ajax was.
3 -1
wladimir
Keizer bracht Frenkie ook te laat hoor. Ik blijf erbij dat we die tweeluik met Nice wel hadden gewonnen als hij in de basis had gestaan. Dan was ten Hag misschien wel nooit aangesteld. Mislopen Europees voetbal was een enorme deceptie dat seizoen.
1 0
Ozymandias
Ik denk dat geen enkele speler het verschil had kunnen maken in die wedstrijden. Zeker niet een jong kind die goed bevriend is met Nouri.
1 0
Web
Dit
1 -1
blava
Allemaal gezeur van Prof. TH. laat hem eerst maar eens uitleggen waarom hij met Promes, Labyad en Alvarez in een elftal speelt terwijl er veel betere alternatieven zijn.
1 -9
ajaxinho
Dat gezeur op TH moet ook eens afgelopen zijn.

Hij had al aangegeven dat hij graag eerder Kudus-Gravenberch had willen proberen.
Maar dat daar door blessures van Gravenberchen en Kudus niet van kwam.

Hij heeft vast ook wel opgemerkt dat Promes niet rendeert op 10.
Met de komst van Klaassen en goede optreden van Kudus is dat probleem opgelost.
TH is toch degene die Kudus van 6 verschoof naar 10?

Hij heeft een fitte Labyad de kans gegeven op 10.
Dat experiment heeft niet goed uitgepakt en daarom geeft hij Traore nu de kans.

Het lijkt alsof ik hem verdedig.
Maar ik riep al vanaf het begin dat de poppetjes op de juiste plaats zullen vallen.
Zulke experimenten zie je altijd aan het begin van het seizoen.
Om maar een te noemen, Ziyech begon onder Bosz ook als vleugelaanvaller
en speelde de rest van het seizoen als middenvelder.
5 -5
Lazell
Dat gezeur is/was volkomen terecht. Hij had betere alternatieven, maar was te koppig om die uit te proberen. Iedereen zei dat Labyad niet rendeert, maar omdat hij 2 vrije trappen in de voorbereiding erin schoot en tegen RKC een bal met zijn schouder er per ongeluk inliep, was het een goede keuze. Promes op 10 is een verschrikking, maar Lang die daar meer brengt bewust negeren na een geweldige voorbereiding. Alvarez boven Martinez verkiezen...

Laten we hopen dat hij het licht heeft gezien, maar hij heeft verdomd veel tijd nodig gehad om te zien wat iedereen al lang zag. We hadden bovenaan gestaan met betere keuzes, ben ik 100% van overtuigd.
0 0
Web
Gelukkig toch iemand die ook positieve dingen van Ten Hag ziet
2 0
kampioen2010
Het lijkt me wel duidelijk nu toch? We kunnen op een aantal plekken rouleren, maar de kern staat:
Onana
Mazraoui-Schuurs-Blind-Tagliafico
Klaassen-Gravenberch/Martinez-Kudus
Antony-Tadic-Neres/Promes

Martinez in de CL op de plek van Gravenberch en Neres of Promes op links afhankelijk van de fitheid en vorm.
2 -5